Barborka Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Dobrý den, nemohu v manuálu najít, zda je to mimořádná výbava a jak se to jmenuje. Na knoflíku AUTO nemám. Dá se to namontovat dodatečně? Při nastartování se rozsvítí pouze světla pro denní svícení, ale nesvítí světla vzadu. Děkuji za radu Bára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirojil Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Při svícení světly "pro denní svícení" NESMÍ svítit nic jiného (dle vyhlášky). Po rozsvícení "normálních" světel se rozsvítí i světla vzadu a denní zhasnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Pokud nemas na knofliku polohu auto, tak to asi v aute nemas a dodelat to bude slozite, protoze k tomu potrebujes jeste senzor. Mimochodem na Superbu mi pri dennim sviceni sviti i svetla vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj, myslim ze v dodelani nebude vubec problem, ale jelikoz se jedna o novy model, tak bych s tim zajel do skodovky, kde to normalne dodelavaji do Fabii, Octavii, tak myslim ze nebude problem ani tady, nekdo psal ze do fabky ho to staly 907,-CZK, tak myslim ze kdyz zajedes do skodovky tak to dodelaji ale je zajimavy ze by to v zakladu nebylo i u verze Yetí nebo Active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Stačí zmeniť kódovanie, vypnúť denné svetlá a namiesto toho nastaviť, aby sa po naštartovaní zapli stretávacie (potkávací) svetlá. Práca na 2 minúty, autorizovaný servis to musí vedieť zvládnuť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdravim a mam dotaz jde udelat aby byl nastartovany motor a nesvitlo vubec nic, ani potkavaci ani denni ani zadni ? teoreticky by to melo jit ne ? Jezdim totiz na astronomicke akce kde se nesmi svitit a pri nastartovanem aute potrebuji mit vse zhasnute, protoze se chodime ohrivat obcas do auta.Pokud je okolo nuly tak je to ok, ale pokud je -15 tak potrebuji zahrivat interier ,, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Vypnout svetla pro deni sviceni pres maxidot a v poloze "0" pak nesviti nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Nevím jak to má Yeti, ale Fabia má přepínač vedle pojistek. Takže lze denní svícení zapnout nebo vypnout dle libosti.. Je to pod plastovým krytem pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Maxidotem ? vyborne! dekuji mnohokrat moc se mi to hodi hesky den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Zapnout zapalování a hned páčkou blikačovou dát k sobě(jako světelná houkačka) a ještě nahoru (jako blikač doprava) a držet.Po chvilce se ozve tón pípnutí a je zapnuté denní svícení. Pokud si to někdo chce deaktivovat ,tak je stejný postup jak zapnutí ,ale ne páčku nahoru , ale dolů(jako blikač doleva). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Víte někdo, kde je senzor pro automatické stmívání podsvětlení "budíků"? Vždy když vjedu do tunelu, tak podsvětlení téměř zhasne, zůstanou svítit jen ručičky (dokud nerozsvítím potkávací světla). Domníval jsem se, že je vpředu ve středu palubní desky, ale pokud tuto část zakryji, tak se podsvětlení nezmění. Tušíte? Díky za odpovědi Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 V pravé polovině otáčkoměru je to čidlo. Kdyz se na nej poradne podivas tak je videt svetlejsi kolecko a tam je schovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 V pravé polovině otáčkoměru je to čidlo. Kdyz se na nej poradne podivas tak je videt svetlejsi kolecko a tam je schovanej... Díky, omrknu to! Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Chtěl bych se vrátit k původnímu dotazu a to ke knoflíku s polohou AUTO. Mám výbavu experience a tuhle polohu a tudíž funkci nemám Viděl jsem z fotek interiérů, že to tam někdo má. Můžete mi někdo potvrdit myšlenku, že to mají jenom Yetíci se xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 tato funkce se jmenuje LIGHT ASSISTANT ("COMING HOME", "LEAVING HOME", "TUNNEL LIGHT") Light Assistant představuje hned několik užitečných pomocníků: „Coming Home“ obohacený o možnost osvětlení cesty i při příchodu k vozu (tzv. Leaving Home) a dále „Tunnel Light“, který samočinně rozsvítí světla při poklesu intenzity vnějšího světla. Je dodávána za příplatek cca 1600 Kč. Vcelku užitečná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Aháá, takhle to funguje. No já jsem si Light Assistant neobjednal, protože jsem si říkal, že coming home nepotřebuji, ale ten zbytek jsem si vůbec nevšiml. Ach jo, a to jsem si myslel, že to mám fakt nastudované Udělají to za stejnou cenu i dodatečně? Asi ne, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 S velkou pravděpodobností to neudělají vůbec, když nejsou schopni (autorizované servisy) aktivovat ani Asistent pro rozjezd do kopce což je SW úprava 2 řídicích jednotek. Light assistant bude určitě vyžadovat také nějaké to železo navíc (senzor venkovního osvětlení, kabeláž, ovládací kolečko, ... ) a úpravu SW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Může mi prosím někdo, kdo má lgiht assistant i mlhovky napsat jaké má číslo spínače světel? Mělo by to být 5L0 941 431 a za tím písmeno, které je asi nejdůležitější, je to D? Dík V příloze návod na vytažení spínače, štítek je zespod, je to jednoduché demontaz_spinace_svetel.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Zítra Ti to zkusím kuchnout... Light assistant funguje překvapivě dobře - i ráno, když je relativně světlo, ale přeci jen ještě není slunný den, tak nechá zapnutá světla (tudíž svítí i zadek), což je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Mam light asistent(vc. comming a leaving home) i predni mlhovky a cislo prepinace mam 5L0 941 431 E Zitra muzu prihodit i fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Díky vám, ještě prosím, nezkoušeli jste někdo spínač vytáhnout a rozpojit? Když ho povytáhnu ven, tak nejde úplně a nerozpojím svorkovnici - čili ho nevytáhnu v důsledku vůbec a nechce se mi sundávat celej spodek palubky. Kdybyste to někdo zkusil byl bych vděčen. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Me ten vypinac jde vyndat celej ze se v pohode dostanu na konekor. Kouka z palubky asi 2-3cm na dratech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Soudruzi asi udělali někde chybu, nakonec se mi to sice podařilo odpojit, ale drátu tam navíc není ani milimetr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Takže přidávám pro mnohé důležité informace. Mám Experience (čili i senzor venkovního osvětlení a deště ve vnitřním zpětném zrcátku) a po výměně spínače osvětlení funguje Tunnel light bez jakéhokoliv kódování. Coming Home a LH je třeba nakódovat v ŘJ elektriky (09). Takže věřím tomu, že v servisu vám to udělají velice snadno - vše pokud máte ony senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Díky, hned v pondělí skočim ten přepínač objednat, kolik stál cca ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.