miklisek Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Mám dotaz: dělal někdo přestavbu zrcátek z VW Touran na Octavii I. Sice to tu někdo nadhodil (tomina na http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=609022), ale reálnou předělávku jsem tu nenašel. Pokud by se měnilo jen výměnou namontováním na upevňovací kloub, bylo by to bez větších zásahů. Jen nevím jestli pasují plasty. Upevňovací kus, co zasahuje do těla zrcátka, se mě zdá na Touranu delší (ale možná mate opticky ten blinkr v rohu) a štíhlejší. Editováno: 15. Listopad 2009, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 a není jednodušší tam dát zrcadlo z nový tourky? ta má blinkr ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) Ne, Tourka má zrcátko z FII/R (myslím tedy), ale bez blinkru. Editováno: 20. Listopad 2009, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.