Jeff Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Da se tato snurka na krk na klicek nekde sehnat a kolik stoji? Budou ji mit v autosalonech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Da se tato snurka na krk na klicek nekde sehnat a kolik stoji? Budou ji mit v autosalonech? Tyhle a asi za 60 v každým lepším autosalonu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Hmm ta prvni je tedy lepsi... jen by mi vadila ta kovova spona ci co to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ta druha vypada hodne lacine oproti puvodnimu obrazku :/ uz bych potreboval necim nahradit klicenku od becherovky, preci jen to neni nejlepsi reprezentace, mit na klicich od auta neco spolecnyho s chlastem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Ja mám presne takú ako tá prvá, ale je červená a je Audi. Užívam to ale na mobil a na tento účel bola trochu dlhá. A čo mi najviac vadilo, tá kovová spona síce vyzerá super, ale nechápem prečo, ale malá vôľu, takže hrkotala. Tak som sa naštval a za spolupráce mojej manželky sme to celé vypárali a karabínka prišla miesto hornej časti skoby a som spokojný. Inak z ponuky Škodovky sa mi celkom osvedčila čierna šnúrka Škoda Motorsport, ktorá síce nie je až taká široká, ale je pružná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Já mám tu druhou, koupil jsem ji v Mladé Boleslavi, i při mojí výšce 185 cm je docela dlouhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 No a a já mám takovou. Koupeno na jedné benzince na D1 ve směru na Brno za cca 60,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 tohle je nej šňůrka přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No mohla byť aj lepšie tvarovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.