mirecoslav Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Chlapi mám xenonovú výbojku GE XENSATION D2S 35W 53500. Neviete koľko má kelvinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 tak to tazko zistis, snad len porovnanim s niecim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Hoši naozaj nikto nevie koľko kelvinov má táto výbojka? Pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) Já bych ti na to napsal UTFG... první odkaz , když jsem dal vyhledat jména, co jsi napsal... koukni na poslední tabulku Editováno: 24. Listopad 2009, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.