gumah Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 prosím o radu,poslední tři dny když ráno nastartuju tak mi zůstane svítit kontrolka ABS,popojedu kus pak vypnu motor a nastartuju znova rozjedu se a ještě asi deset sekund svítí a pak zhasne co s tím je dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 tipoval bych, že Ti odešlo jedno z čidel měl jsem to samé zhruba před třemi týdny...po chvíli mi to taky zhaslo a začalo ABS samo od sebe reagovat no dal jsem to ke Garnymu a vida levý přední čidlo bylo v háji dosloužilo chudinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumah Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 jo dík moc,já si to taky myslel že by to mohlo být tohle,kolik ta sranda stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ja si ho nechal poslat odtud : http://www.autodilykrc.cz/index.php?strana=prodejna a spokojenostjen me stalo pred pul rokem o petikilo vic nez ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Právě dnes jsem ho měnil na pravém předním kole. Čekal jsem půl hoďky práce, ale dost se to protáhlo. Staré nešlo vyndat tak musela přijít hrubá síla. Nové i po očištění čepu od rzi muselo docela silou dovnitř, ale nakonec se to poddalo. Výmaz chyby č.00285. Koupil jsem ho na www.skoda-dily.cz a neslo značku Siemens. Cena 448,-Kč. Nejdřív to ale načti ať víš, že je to opravdu čidlo. Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Zdravim chlapy, chtěl bych s tím také poradit. Dneska ráno jsem startoval a poprvé mi také nezhasla kontrolka. Ukáže VAG jasně které čidlo je v tahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Napíše.ale před výměnou bych to staré dobře očistil.po zimě na něm může být maras a přestane snímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Díky Cosby, vyzkouším. Zajímala by mě ještě jedna věc, jsou ty čidla na přední a zadní nápravě stejné? Měnil jsem nápravu - buben za kotuč a mám dvě zadní náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 myslím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumah Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jo někdy tam je bordel stačí vyčistit a je klid jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Mě zlobilo ABS půl roku. VAG napsal akorád tak kulový. Čidla jsem vyčistil, zkontroloval svorkovnice a nic. Když mi na palubce svítila kontrolka ABS, nešli mi blinkry. Pak elektrika zkolabovala úplně celá. Jen náhodou jsem zjistil, že zdroj problému byla spínací skříňka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.