DALI-BOY Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ahoj, neviete mi niekto poradit? chcel by som dat namiesto tiahla dverí nejaku zaslepku.. predavaju sa taketo zaslepky? pozeral som na internete ale nič som nenašiel... dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 od myslim 2004 koliky vzadu nie su a vpredu mam ledky 5ky v objimkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a prečo ti vadia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DALI-BOY Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 nevadia, len som mal dnes rozobrane cele dvere komplet aj zo zamkom a ked som ich zmontovaval, tak plast na zamnku do ktoreo sa uchytava to tiahlo sa zlomil .... čiže mi to tam nijako nedrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 skratka zaslepky nezozenies. lebo neexistuju, mas moznost zohnat milion zaslepiek v hornbachu, gumenych, plastovych hocijakych, mas moznost ocalunit dvere, mas moznost dat tam ledky ako som pisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafush Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Mám podobný dotaz : jestli se prodává ten plastový ovál okolo toho čudlíku táhla , jak je na něm ta LEDka SAFE zamykání. Koupil jsem ženě Fabku a bohužel u spolujezdce tento plastový oválek chybí a táhlo při jízdě drnčí. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 hafush: jestli máš někde poblíž vrakáč, tak bych to řešil přez něj ...nejsnadnější a nejlevnější řešení PS: navíc si myslím že jako samostatnej díl neprodejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ja som sa v skodovke pytal a povedali ze sa to nepredava tak som si zohnal ako kibi vravi z vrakacu. to vsak neznamena, ze ako nahradny diel to neexistuje. mozno som len narazil na leniveho pracovnika a nechcel sa mu hladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TONY BAX Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Mám podobný dotaz : jestli se prodává ten plastový ovál okolo toho čudlíku táhla , jak je na něm ta LEDka SAFE zamykání.Koupil jsem ženě Fabku a bohužel u spolujezdce tento plastový oválek chybí a táhlo při jízdě drnčí. Díky za info. Ja tiez odporucam vrakac alebo mrkni inzeraty ved cely tapec sa predava cca 100 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.