Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj, neviete mi niekto poradit?

chcel by som dat namiesto tiahla dverí nejaku zaslepku.. ;)

predavaju sa taketo zaslepky? pozeral som na internete ale nič som nenašiel...

dik za info

Vloženo

nevadia, len som mal dnes rozobrane cele dvere komplet aj zo zamkom a ked som ich zmontovaval, tak plast na zamnku do ktoreo sa uchytava to tiahlo sa zlomil :D .... čiže mi to tam nijako nedrží...

Vloženo

Mám podobný dotaz : jestli se prodává ten plastový ovál okolo toho čudlíku táhla , jak je na něm ta LEDka SAFE zamykání.

Koupil jsem ženě Fabku a bohužel u spolujezdce tento plastový oválek chybí a táhlo při jízdě drnčí. Díky za info.

Vloženo

hafush: jestli máš někde poblíž vrakáč, tak bych to řešil přez něj ...nejsnadnější a nejlevnější řešení ;) PS: navíc si myslím že jako samostatnej díl neprodejný

Vloženo

ja som sa v skodovke pytal a povedali ze sa to nepredava tak som si zohnal ako kibi vravi z vrakacu.

to vsak neznamena, ze ako nahradny diel to neexistuje. mozno som len narazil na leniveho pracovnika a nechcel sa mu hladat.

Vloženo
Mám podobný dotaz : jestli se prodává ten plastový ovál okolo toho čudlíku táhla , jak je na něm ta LEDka SAFE zamykání.

Koupil jsem ženě Fabku a bohužel u spolujezdce tento plastový oválek chybí a táhlo při jízdě drnčí. Díky za info.

Ja tiez odporucam vrakac alebo mrkni inzeraty ved cely tapec sa predava cca 100 korun

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...