vitezslav2 Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 (editace) Proto jsem se chtěl nejdřív poradit s těma co jim čelní sklo bylo už vyměněno.Abych v servise ze sebe nedělal blbce.Třeba je ta guma akorát z výroby.Takhle to vypadá teď.Levej horní roh.Kolem dokola je toí stejný.To tu není nikdo,komu měnily na Fábce sklo? Editováno: 12. Červen 2011, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 já sklo měnil, ale bohužel teď jezdí s Fábulí polovic takže se nemůžu teď podívat, ale mám takový pocit, že takhle to tam nemám, ale zítra omrknu, popř.hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Díky za ochotu.Dneska jsem byl ve značkovým servisu a rekly mi ze to je takhle v pořádku.Ukazoval mi pár Fábií (zrejme taky po vymene skla) a taky to tam nemely.Vypadal jsem jako blbec.Ty co mají neměněný sklo,tak tam mají vloženou slabou gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Proto jsem se chtěl nejdřív poradit s těma co jim čelní sklo bylo už vyměněno.Abych v servise ze sebe nedělal blbce.Třeba je ta guma akorát z výroby.Takhle to vypadá teď.Levej horní roh.Kolem dokola je toí stejný.To tu není nikdo,komu měnily na Fábce sklo? Nemas to O.K. Chyba ti tam bauset celneho okna-guma . Treba reklamovat v servise kde ti menili celne okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Jak už jsem psal,dneska jsem tam byl a ten člověk co přijímá zakázky mi tvrdil,že je to normální.Ani nevěděl,že tam něco má bejt a bohužel jsem mu to neměl na čem ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Tvrdit bude, že to je v pořádku, protože něco ojebali - napiš dotaz do ŠA, jestli to takhle je nebo není v pořádku - a klidně ten servis nabonzuj... Za ojebávání si nic jinýho nezaslouží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 tak musím říci, že ani já tam mezi A sloupkem a sklem nic nemám a taktéž ani mezi sklem a náběhem střechy ... ani si nemůžu nějak vybavit zda tam něco před tím bylo ... a jak na potvoru jsem nemohl na parkále žádnou Fábuli najít, abych porovnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Vyfotil jsem v praci kolegovo Fabii.Az se vecer dostanu k PC,tak nahodim foto,jak by to melo vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Takhle by to mělo vypadat.Takhle jsem to měl před tím.(nafotil jeden kolega s fóra) Editováno: 14. Červen 2011, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 :palec2:Uz som to pisal vyssie ze ti tam chyba BAU SET -GUMA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 tak jestli tě to uklidní ten tam nemám, sklo měněno v Škoda saloonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Zeptám se,možná blbě,ale dalo by se to tam nacpat dodatečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Ne v originálu je to součást okna.Ale jak to tu čtu tak mě to dost štve,jelikož též čekam na vým. okna,a bez toho těsnění tam bude padat asi dost špíny... Editováno: 14. Červen 2011, autor: speed.mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Kvůli té špíně jsem to začal řešit.Půl dne vyšťourávám bordel ze stromů na parkovišti.Dneska jsem byl přímo v Origoautosklo a tam mi řekli,že ten ,,BAU SET" už je součástí toho skla,ale někdy prej chodí skla i bez toho.To je asi můj případ a to mám sklo originál Škoda. Závěr je že mám smůlu a můžu bejt akorát nasra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) Psal jsem dotaz přímo do škodovky a toto mi odpověděly: ,,děkujeme za Váš e-mail s dotazem na technologii pro výměnu čelních oken vozidle Škoda Fabia. V této záležitosti Vám sdělujeme, že při výměně čelního skla byla od dodatečné montáže krycí lišty upuštěno." I když krycí lišta tam nikdy nebejvala. Editováno: 22. Červen 2011, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tak jsem po dlouhé době zase měnil sklo a ta guma uz tam zase je.Akorát se chci zeptat,vadi když to sklo je více doprava?Na jedný straně je mezera víc jak 5mm od sloupku a na druhé je tak 1mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 A který prase ti to dělalo?Samozřejmě to vadí.Okno má nějaký radius a tímhle je to všechno mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 bych to neviděl tak kriticky, stejně je každá kasle trochu jiná. To se dožene lepidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Sorry,ale jestli někomu za něco zaplatím sto procent,tak chci sto procent.Tohle bych si nedovolil zákazníkovi předat.Myslíš,že škodovka vyrábí stylem co kus to originál?To asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 no a jaká je rada? vymlátit to krumpáčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Máš pravdu,každá kasle je maličko jiná a stačí na zjištění i starý metr.Ale taky by mě trošku štvalo to nesouměrné usazení skla. Problém to dělat,ale určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Reklamace,sleva,těch možností není málo,proč to mlátit krumpáčem?Někdo to spizdil tak ten někdo by to měl řešit.Docela by mě zajímalo,jak by ses na to tvářil ty.Myslíš,že bys nad tím velkoryse mávnul rukou?Tomu moc nevěřím. Editováno: 15. Květen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.