Přejít na obsah

vyměna předniho skla

Maxx

Doporučené příspěvky

Proto jsem se chtěl nejdřív poradit s těma co jim čelní sklo bylo už vyměněno.Abych v servise ze sebe nedělal blbce.Třeba je ta guma akorát z výroby.Takhle to vypadá teď.Levej horní roh.Kolem dokola je toí stejný.To tu není nikdo,komu měnily na Fábce sklo?

snmek033j.jpg

Editováno: , autor: vitezslav2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proto jsem se chtěl nejdřív poradit s těma co jim čelní sklo bylo už vyměněno.Abych v servise ze sebe nedělal blbce.Třeba je ta guma akorát z výroby.Takhle to vypadá teď.Levej horní roh.Kolem dokola je toí stejný.To tu není nikdo,komu měnily na Fábce sklo?

snmek033j.jpg

Nemas to O.K.;) Chyba ti tam bauset celneho okna-guma . Treba reklamovat v servise kde ti menili celne okno.

Odkaz ke komentáři

Kvůli té špíně jsem to začal řešit.Půl dne vyšťourávám bordel ze stromů na parkovišti.Dneska jsem byl přímo v Origoautosklo a tam mi řekli,že ten ,,BAU SET" už je součástí toho skla,ale někdy prej chodí skla i bez toho.To je asi můj případ a to mám sklo originál Škoda.

Závěr je že mám smůlu a můžu bejt akorát nasra....

Odkaz ke komentáři

Psal jsem dotaz přímo do škodovky a toto mi odpověděly:

,,děkujeme za Váš e-mail s dotazem na technologii pro výměnu čelních oken vozidle Škoda Fabia. V této záležitosti Vám sdělujeme,

že při výměně čelního skla byla od dodatečné montáže krycí lišty upuštěno."

I když krycí lišta tam nikdy nebejvala.

Editováno: , autor: vitezslav2
Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Reklamace,sleva,těch možností není málo,proč to mlátit krumpáčem?Někdo to spizdil tak ten někdo by to měl řešit.Docela by mě zajímalo,jak by ses na to tvářil ty.Myslíš,že bys nad tím velkoryse mávnul rukou?Tomu moc nevěřím. 

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...