MarkS Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Zdravím pánové, potkali jste se někdo stím, že by vm hučela spojka když není sešlápnutá? Kdyby to hučelo když tu spojku zmáčku bylo by to ložisko na spojce ale ono to hučí (chrčí) když je spojka v klidu. Nevíte čím by to mohlo být? Je tam i nějaké ložisko které pracuje když je spojka v klidu? Dík za rady chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 většinou chrčí (chrastí) když je uvolněný (spojka seplá) a po sešlápnutí (rozpojení) to přestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 No přesně takhle to probíhá. Nevíš čím by to mohlo bejt? Je nějaká pomoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 a chrčí určitě spojka... tohle vypadá spíše na problém v převodovce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
servisak Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 souhlas s Garnym, tipoval bych na předlohovou hřídel v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Tak pánové to jste mně teda moc nepotěšili Nerad bych se v tom vrtal ale jeste to dneska zkusím nějak líp odposlouchat a dám vědět. To auto bylo totiž havarováno na přední čast ale možná to dělalo už předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Na nic nového jsem teda nepřišel akorát jsem našel nahoře jak je ten spojkový mechanizmus takovou maličkou plastovou krytku která se dá vyndat a pak je videt dirkou nekam dovnitř. K čemu to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
servisak Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 ta krytka tam je od dob favoritů. k čemu přesně je netuším. znám borce, kteří si mysleli, že je to otvor pro převodový olej. : : pokud to dělá takovouhle neplechu při volnoběhu, viděl bych to na tu předlohovku, přesněji ložiska. ovšem nelze bez pořádného poslechu vyloučit ani škráblou talířovou pružinu přítlačáku, nebo hloupý domek se spojkovým ložiskem. přítlačák by za jízdy způsoboval mírné škubání při nízkých otáčkách. na starých převodovkách faťas a felda, to bylo většinou ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Takže nejlepší by aso bylo to schodit a kouknout načem tam bude vule a pak se podle toho zařídit. Ted potrebuji jezdit akže t nechám na později, snyd to jeste vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Neměnil tam po té bouračce někdo náhodou olej? Zkusil bych vyměnit olej v převodovce. není to takoví položka. Parří tam Převodový 78W90plná syntetika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 jj, na ten olej bych se taky určitě podíval a určitě ho vyměnil, aby byla jistota. Bohužěl to asi vypadá na nějaké ložisko v převodovce, ale bez poslechu to nelze tvrdit na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 To auto jsem dával dohormady já a olej jsem neměnil a vypadáto zespoda uplne v pohodě a bez náznaku uniku oleje. Tento týden jsem nepozoroval zhoršování takže uvidíme co se bude dít dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.