MartinRS Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak barva se měnit nebude to ne :-)))))aspon je to RS na zakázku :-)))) a pracovat nepracovat :-)))určitě se to bude využívat zřídka to jo ale je dobré být připraven .-)))) zítra jedu na zápis kol a tažného atd..... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Kovářova kobyla chodí bosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj pane :-))) JJ znáš to ale to jsou jen drobnosti :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj! Měl bych dotaz,máme audi allroad r.v. 2007 je to 3.0 TDi . Šlo by dodělat tempomat? Kdyžtak pokud by to šlo,mohli bychom detaily probrat přes SZ díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Teda pane tak jsem to zkouknul a ty kolesa na tvojí oktě velikánskej mazec!! se celkem divím že ani moc nelezou ven a výfuk taky špica věřím že v reálu je ta škvírka ještě menší jak jsme se bavili jinak ještě jednou díkes za klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Teda pane tak jsem to zkouknul a ty kolesa na tvojí oktě velikánskej mazec!! se celkem divím že ani moc nelezou ven a výfuk taky špica věřím že v reálu je ta škvírka ještě menší jak jsme se bavili jinak ještě jednou díkes za klíč ale ale, moje milenka se objevila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Kjubas .......možná by šel musel bych na to mrknout :-)))SZ Chjetjov......JJ v poho :-))) Palo......člověče Vojta má toho leona fakt pěknýho!!!! :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 dlouho jsem tu nebyl Martas 19" good a koncovka taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Kjubas .......možná by šel musel bych na to mrknout :-)))SZChjetjov......JJ v poho :-))) Palo......člověče Vojta má toho leona fakt pěknýho!!!! :-))) každej tomu říkáme nějak, někdo hold Leon no :smich: :smich: No a protože mne Vojta zná, tak vím, že si tohle mohu dovolit, on je totiž inteligentní člověk, kéž by i jeho bratr byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ok Palo :-)))) Hensel to neni jen koncovka ale celek RS :-))))) Asi mne Martyp nebude mít rád ale musím na něj něco prozradit koupil druhou RS II....a hned přijel na montáž NAVI....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Konečně v TP dopsány kola 17,19 a tažné.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Proboha jak si tam dostal ty airbagy? A co si predlozil za podklady na ty pytle a 19ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 O pytle nešlo jen jsem zjistil že mne při převodu auta v novém TP zapsali ABS ne a auto ho má SLX v plné náloži v tom roce tak dobředu napsal 4xAIR a ABS oprava sám od sebe......a dozadu ke kolům ty pytle.......také jsem koukal....řikal něco že pokaždé byli jiné TP a kolonky a tam nastala ta chyba :-)))))) a kola prostě naprosto legalně mohu zařídit!!!!!!když dodáte typák nebo pokud na ně někdy byl typák tak ho možná seženu ale nesmí to být kopie z netu to se ti akorát vysmějou.......prostě original!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Pockej to mi chces rict, ze ty 19ky co mas maj typak na O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Máš tam SZ. Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kjubas ok pošlu ti číslo a v týdnu si zavoláme......a můžem se na to nezávazně mrknout..... CIJOML no jasně Michale přímo Typák OZ SUPERLEGGERA R19 na OCTAVII 1 to bych jinak přeci nepochodil!!!!!!! a inspektorát si ty typáky zakládá k sobě pro případ nějakých nejasností.....takže musíš mít originál a ten jim necháš..... proto zde hodně lidí psalo že to nejde atd....je to hodně papírování aby tě nevyhodili ale asi se to vyplatí....a jak jsem psal mohu zařídit je k tomu zapotřeba více lidí (samo vše ofiko ale neradi to dělají)takže když tady někoho vyhodili že to nejde tak se ani nedivím........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jo dobře,to bude nejlepší. Tak zatim děkuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 velkra gratulace k tomu zapisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) OK...vždyt tvé jsou na cestě....:-)) PS dofoceny dnes sundané zástěrky :-))) zadní :-)) Editováno: 1. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ok Palo :-))))Hensel to neni jen koncovka ale celek RS :-))))) Asi mne Martyp nebude mít rád ale musím na něj něco prozradit koupil druhou RS II....a hned přijel na montáž NAVI....... Tajnůstkář!!! :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) :-))) Sběratel RS modelů........-))) Editováno: 4. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 [P2M JJ pán zapaltil sám sobě :-)))))mám konečně radost že to už mám hotové.....tažné jsem měl pod stolem 4roky a výfuk tak 2roky :-))))) No konečně... a výfuk 2 roky .. tak to určitě ano ... ty cihla nájezdy.. tak to jsi kaskadér... to musela být práce na hooooovno .. dobře znám .. lepší je mít kola ve vduchu ... a U OII to už nejde protáhnout vůbec .. to se musí povolit náprava .. atd.. hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 příště budu muset zamazat ty profi nájezdy holt tuto práci dělám jen pro sebe:-))))))))))jo musel jsem to přizvednout heverem při nasunutí zadního dílu jinak bych to tam nedostal ale vše dopadlo dobře....i spony origo škoda + tmel na vyfuky ok......... PS práce na nic ale šlo to.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kjubas ok pošlu ti číslo a v týdnu si zavoláme......a můžem se na to nezávazně mrknout.....CIJOML no jasně Michale přímo Typák OZ SUPERLEGGERA R19 na OCTAVII 1 to bych jinak přeci nepochodil!!!!!!! a inspektorát si ty typáky zakládá k sobě pro případ nějakých nejasností.....takže musíš mít originál a ten jim necháš..... proto zde hodně lidí psalo že to nejde atd....je to hodně papírování aby tě nevyhodili ale asi se to vyplatí....a jak jsem psal mohu zařídit je k tomu zapotřeba více lidí (samo vše ofiko ale neradi to dělají)takže když tady někoho vyhodili že to nejde tak se ani nedivím........... Tak ted si me uprimne "nasral". To nevis, ze statnimu uradovi se dava do rukou zasadne notarsky overena kopie a original si nechava majitel uz proto, aby ji mohl v podobe notarsky overene kopie pouzit kamarad u toho sameho urady? ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Michale já to netušil předal jsem podklady a doklady :-)))a vrátil se mne jen TP a řikám kde jsou typáky a bohužel jsou založeny na inspektorátu...... ale jak jsem psal mohu zařídit........!! TYPOVÝ LIST......pokud se někdy k těm kolům dělal a nejsou moc staré a následně zařídit ZAPSÁNÍ DO TP........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.