MartinRS Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Právě jsem byl pro NOVÝ Magicar M100AS plně nahrazuje model 9000 a má i něco navíc.......brzo také bude následovat montáž ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Alarmy nedělám a moc neznám,ale není to všecho na jedno brdo????Pokud jsou Canové,berou info po canu,pokud né,jde to s dveřních spínačů a je jedno,jestli je to jablotron za pár kaček nebo drahý alarm.Jasně,doplňkové funkce jako pager atd je něco jiného,dálkové starty podle mě naprd,nebo se mýlím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Dálkový starty??? nic pro ty kteřý maj tajnej vypínač a parkují se zařazenou rychlostí -- např. JÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 pri dialkovom starte musi byt imo odpojeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 JO,musí,ale prý se to už dá nějak naučit.Martin řekne více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jojo magicar .. to jsem už dělal někdy v září .... .... viz garny servis... a nezapomeň na tempomat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 JO,musí,ale prý se to už dá nějak naučit.Martin řekne více no naučit ..se řekne.. bud obětovat klíč.. a nebo dodat origo Immooo kripton ... a ten naučit jako 3 klíč... snad se nebude martin zlobit ,že jsem to vysvětlil za něho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Dálkový starty??? nic pro ty kteřý maj tajnej vypínač a parkují se zařazenou rychlostí -- např. JÁ Noo nesouhlasím dálkoví start je super věc... v zimě zahřeje motor a auto ,a v létě navíc klima... Je pravda ,že kdo parkuje na ulici s rychlostí ... či konstrukt nebo jiné zamykání rychlosti je trochu na draka... ale dálkoví start je jen jednou s mála předností tohoto zařízení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) Ahoj tak abych navázal....... pro Cosbyho....immo samosebou funguje tak jak má....pokud ovšem je vše zapojeno jak má!! už se mě dostalo jedno auto a tam to balo vyřazené a to je opravdu problém....... slouží k tomu immo baypass a v něm stačí jen imo bez klíče....a pro bezpečnost je to na utajeném místě........ Pro případné informace ohledně alarmů a jiných věcí klidně napište....pokud budu vědět rád poradím!!!!! Editováno: 14. leden 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 k věci......dálkového startu....samozřejmě je to na každém co chce použít atd...... zamknutí řadičky a nějaké další tajné vypínače jsou potom neaktivní....... ovšem přídavná funkce alarmu s dalším okruhem pro immo je funkční takže né že by auto nebylo zabezpečeno!!!!!!!! já osobně také dalkové starty používám pouze s částečným dohledem...... MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jojo magicar .. to jsem už dělal někdy v září .... .... viz garny servis... a nezapomeň na tempomat ... Právě že pan který chtěl tento Alarm namontovat ..... volal do ''servisu Garny'' a tam mu bylo zdělěno že to nedělá tak kontaktoval mne..... vše pořešeno bez problémů.....už je namontováno i s tempomatem................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Pokud je tam bypas s immo tyčkou tak je to nahovno.To už je jedno,jestli je immo vypnut v ECU nebo jestli je tam bypas. Jinak dálkový zimní start u TDi nemá smysl.Auto se na volnoběh nezahřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 by mě taky zajímalo za jak dlouho se zahřeje TDi na volnoběh v -5stC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Martine pak podej reference na ten nový M100AS, já teda po roku bezchybného chodu jsem ze staré verze 9xxx těžce zklamán z funkčnosti pageru, neustále problémy, jinak alarm v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Právě že pan který chtěl tento Alarm namontovat ..... volal do ''servisu Garny'' a tam mu bylo zdělěno že to nedělá tak kontaktoval mne.....vše pořešeno bez problémů.....už je namontováno i s tempomatem................. Jo jo jsem ti ho taky doporučil .... Ono to není tak že nedělá , dělá ... ale radči jsem ho poslal za tebou .. za kamarááádem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 by mě taky zajímalo za jak dlouho se zahřeje TDi na volnoběh v -5stC No je jasné ,že se nezahřeje na 90 ale aspon se rozehrejou okna a zrcátka... a hlavně motor se trochu prohřeje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jo jo jsem ti ho taky doporučil .... Ono to není tak že nedělá , dělá ... ale radči jsem ho poslal za tebou .. za kamarááádem... A tak to ma byt ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Martine pak podej reference na ten nový M100AS, já teda po roku bezchybného chodu jsem ze staré verze 9xxx těžce zklamán z funkčnosti pageru, neustále problémy, jinak alarm v pohodě mam taky 9000 a zatim pohoda, snad jinak dalk start jsem zrusil, je to fakt naprd u tdi sere me akorat, ze nejde lock tlacitek. jinak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Pokud je tam bypas s immo tyčkou tak je to nahovno.To už je jedno,jestli je immo vypnut v ECU nebo jestli je tam bypas.Jinak dálkový zimní start u TDi nemá smysl.Auto se na volnoběh nezahřeje přídavné immo je pane přeneseno dálkově indukcí s modulu baypas transporderu po kabelu a jen v době dálkového startu takže když ti někdo vleze do auta tak nefunguje a plní správnou funkci...... s tím zahřátí u TDI je pravda ale zase klima nebo aspon sedačky a naopak.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) Martine pak podej reference na ten nový M100AS, já teda po roku bezchybného chodu jsem ze staré verze 9xxx těžce zklamán z funkčnosti pageru, neustále problémy, jinak alarm v pohodě Ahoj pane....no já neměl nikdy problem akorád pager na udávanou vzdálenost nefunguje je to extrém....... já co jsem ted montoval to auto tak jsem to dal na okno tak jak má být......a docela maká....(majitel to musí mít pod dohledem někdo už o to měl zájem) já mám schovaný a funguje o hodně méně.......ovšem mám odskoušeno na přímou vyditelnost cca 3-4Km extrém....jinde zas nemusí jít na 500m... Start na dálku je spíš frajeřinka a málo kdy plní ůčel......párkrát jsem to použil na klimu...... Editováno: 15. leden 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) Něco s montáže Alarmu Magicar M100AS....a Tempomatu s podsvětlením.... Editováno: 15. leden 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 A právě ted dodělané podsvětlení....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 A právě ted dodělané podsvětlení....... Kde já jen takové podsvětlení viděl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 A právě ted dodělané podsvětlení....... A jak tak koukám, tak zase máš co hovno na práci v zaměstnání, že tam cpeš ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 nejen cpu fotky ale také oficielně dělám............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.