Přejít na obsah

MartinRS a jeho montáže

MartinRS

Doporučené příspěvky

Alarmy nedělám a moc neznám,ale není to všecho na jedno brdo????Pokud jsou Canové,berou info po canu,pokud né,jde to s dveřních spínačů a je jedno,jestli je to jablotron za pár kaček nebo drahý alarm.Jasně,doplňkové funkce jako pager atd je něco jiného,dálkové starty podle mě naprd,nebo se mýlím??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dálkový starty??? nic pro ty kteřý maj tajnej vypínač a parkují se zařazenou rychlostí -- např. JÁ

Noo nesouhlasím dálkoví start je super věc... v zimě zahřeje motor a auto ,a v létě navíc klima...

Je pravda ,že kdo parkuje na ulici s rychlostí ... či konstrukt nebo jiné zamykání rychlosti je trochu na draka... ale dálkoví start je jen jednou s mála předností tohoto zařízení ... :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj tak abych navázal.......

pro Cosbyho....immo samosebou funguje tak jak má....pokud ovšem je vše zapojeno jak má!!

už se mě dostalo jedno auto a tam to balo vyřazené a to je opravdu problém.......

slouží k tomu immo baypass a v něm stačí jen imo bez klíče....a pro bezpečnost je to na utajeném místě........

Pro případné informace ohledně alarmů a jiných věcí klidně napište....pokud budu vědět rád poradím!!!!!

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři

k věci......dálkového startu....samozřejmě je to na každém co chce použít atd......

zamknutí řadičky a nějaké další tajné vypínače jsou potom neaktivní.......

ovšem přídavná funkce alarmu s dalším okruhem pro immo je funkční takže né že by auto nebylo zabezpečeno!!!!!!!!

já osobně také dalkové starty používám pouze s částečným dohledem......

MRS.

Odkaz ke komentáři

Jojo magicar .. to jsem už dělal někdy v září .... :p .... viz garny servis... :) a nezapomeň na tempomat ... :p

Právě že pan který chtěl tento Alarm namontovat ..... volal do ''servisu Garny'' a tam mu bylo zdělěno že to nedělá tak kontaktoval mne.....

vše pořešeno bez problémů.....už je namontováno i s tempomatem.................

Odkaz ke komentáři

Právě že pan který chtěl tento Alarm namontovat ..... volal do ''servisu Garny'' a tam mu bylo zdělěno že to nedělá tak kontaktoval mne.....

vše pořešeno bez problémů.....už je namontováno i s tempomatem.................

Jo jo jsem ti ho taky doporučil .... Ono to není tak že nedělá , dělá ... ale radči jsem ho poslal za tebou .. :) za kamarááádem... ;)

Odkaz ke komentáři

Martine pak podej reference na ten nový M100AS, já teda po roku bezchybného chodu jsem ze staré verze 9xxx těžce zklamán z funkčnosti pageru, neustále problémy, jinak alarm v pohodě ;)

mam taky 9000 a zatim pohoda, snad :( jinak dalk start jsem zrusil, je to fakt naprd u tdi :) sere me akorat, ze nejde lock tlacitek. jinak ok

Odkaz ke komentáři

Pokud je tam bypas s immo tyčkou tak je to nahovno.To už je jedno,jestli je immo vypnut v ECU nebo jestli je tam bypas.

Jinak dálkový zimní start u TDi nemá smysl.Auto se na volnoběh nezahřeje

přídavné immo je pane přeneseno dálkově indukcí s modulu baypas transporderu po kabelu a jen v době dálkového startu takže když ti někdo vleze do auta tak nefunguje a plní správnou funkci......

s tím zahřátí u TDI je pravda ale zase klima nebo aspon sedačky a naopak.....:-)

Odkaz ke komentáři

Martine pak podej reference na ten nový M100AS, já teda po roku bezchybného chodu jsem ze staré verze 9xxx těžce zklamán z funkčnosti pageru, neustále problémy, jinak alarm v pohodě ;)

Ahoj pane....no já neměl nikdy problem akorád pager na udávanou vzdálenost nefunguje je to extrém.......

já co jsem ted montoval to auto tak jsem to dal na okno tak jak má být......a docela maká....(majitel to musí mít pod dohledem někdo už o to měl zájem)

já mám schovaný a funguje o hodně méně.......ovšem mám odskoušeno na přímou vyditelnost cca 3-4Km extrém....jinde zas nemusí jít na 500m...

Start na dálku je spíš frajeřinka a málo kdy plní ůčel......párkrát jsem to použil na klimu......

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...