MartinRS Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Pokračování v passato předělávce dozapojení a nainstalování jednotky PDC Montáž 7"Monitorů do opěrek Hlavy....nebylo to tak snadné monitor techto rozměrů dostat do této opěrky a rozhodně lepší by to bylo do kožené........no ještě mne čeká druhá opěrka a pak to celé zapojit s DVD / DVB-T / NAVI.... Editováno: 12. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Dokončena druhá opěrka hlavy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ahoj Martine chci se zeptat jestli bys umel predelat budiky, komfort a airbegovku na O1 rok 2000 pred face na 2,5 gen. Asi radsi napisu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Ahoj Martine chci se zeptat jestli bys umel predelat budiky, komfort a airbegovku na O1 rok 2000 pred face na 2,5 gen. Asi radsi napisu SZ Ahoj Jirko, v týdnu se ozvem a popíšeš mne co přesně budeš chtít......děkuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Pokračování v přestavbě....už je to veselejší a částečně to žije.. protažení a zapojení kabeláže.......antén TV,GPS,signálové cesty + napájení atd. jen navržení zapojení pohltilo až moc času. 7"širokouhlý monitor nad mé očekávání moc pěkně zapadl do interieru passata. Editováno: 15. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Téééda, jen zírám, jak je Martin (jmenovec), šikovnej. Opravdu klobouk dolů. Určitě bych měl zájem o nějaké dodělávky, ale budu muset postupně, protože samozřejmě člověk na to musí trošku ušetřit (parkovacího asistenta, elektriku na zadní okýnka a maxidot,....asi ještě repráky i dozadu). Ale nejdříve mě zajímá když mám auto ještě v záruce a chci tam maxika...nepřijdu o záruku? Nebo budu muset počkat (teď v srpnu bude mojemu miminku 1 rok). děkuji za odpověď a ještě jednou gratuluju.... Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ahoj pane Děkui....jj vše se musí postupně protože když to člověk pak sečte je to hrozný.........:-) myslím že když přehodíš na maxidot tak snad to nebude tak horké.....v nejhorším vrátíš do původního stavu.....:-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Vynikající práce pane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ahoj, kde kupujes tie pasky? ja nikde neviem najst ... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 http://www.aukro.cz/item384584170_izolacni...a_textilni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 No krása martine.... to bude jirka na vesnici za frajera.. jsem se domníval ,že má navigaci i s DVD.... ? ve předu to fungovat nebude...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Původem auto mělo jen klasické rádio s cd a měnilo se právě za navi RNS 510 Myslím že to je dostatečně prokabelované a dle přání pána.....to bude chodit takto..... DVD v kaslíku bude na všsechny 3 monitory a DVD v NAVI jen na svůj monitor.....takže se dozadu v klidu pustí dětem pohádka na bezdrátové sluchátka a v předu si může pustit film do repro.....a nebo si pustí vše stejné do repro s externího DVD a DVB T a nebo analog TV.....zvolil všechny možné zdroje......:-) Editováno: 19. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jak se říká, pěkně prošpikovanej pašík, opět parádní práce MRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 HMM tak to je pecka... to jsem zvědavej v realu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 garny, necituj predchadzajuci prispevok. Taky skuseny harcovnik na fore a takto porusujes pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Hodne pekny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dalsi navsteva u Martina, posledni dobou jsem kazdej rok menil baterku, letos uz mi to nedalo a zacal jsem resit co ji vysava. Prisel jsem na to, ze parkovak. Nejakej mamlas kdysi davno, co mi to zapojoval to zapojil blbe a jednotka byla stale aktivni i po zamknuti vozu. Ono se staci podivat na to, jak to vypadalo pred vystrihanim a instalace nove kabelaze. Hold jsou i taci, ze si za tuhle praci reknou nemale penize. Radost pohledet a pak hlavne radost to resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Skutecne neskutecny MRS... Hooodne dobra prace!! :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) nazdar, neskutecny prosel jsem cely tohle vlakno ty snad zvladnes uplne vsechno KLOBOUK DOLU chtel jsem se zeptat zda bys mel cas a chut na O2 dodelat neco nasledujiciho: - nachystana LED svetla pro denni sviceni zapojit do elektriky tak aby se chovali nasledovne: světla se rozsvítí automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí - při rozsvícení obrysových světel musí světla pro denní svícení automaticky zhasnout - dalsi zdirku zapalovace do jumboboxu pod loketku pro nabijeni mobilu - pres VAG aktivovat BT funkci na original HF odkud jsi ? Editováno: 19. Červen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Dnes jsem se taky na chvilku zastavil za Martinem..Jedna takova drobnustka..Myslim,ze zitra tady pribudou fotecky... A jako vzdy,maximalni spokojenost s Martasovou praci.. A taky jsem koukal na o par prispevku vyse zminovaneho pasika..Martin me jim "provedl" a musim v dobrem slova smyslu rict,ze vetsiho magora jsem nevidel... :D Proste klobouk dolu,super odvedena cista a poctiva prace..Presne tak,jak to ma byt a jeste lepsi.. @Ol@f: Martin je z Prahy.. Editováno: 19. Červen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Děkuji všem :-)))) myslím že se dá řešit vše u OII nevím s tím HF přes vag.....to se mě moc nezdá .....ale třeba ano ale já osobně jsem to nedělal.... denní světla snad ano ale mechanicky to udělat něco zabere a nevím jak auto můžeš postrádat.....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 OK HF si kldine zaridim jinde bylo to spis tak do poctu, ty LED svetla by byly pripraveny v narazniku "jen" nekam pripojit draty tak aby to fungovalo jak ma, kolik da prace ten jumbo box to nevim. Auto moc postradat nemuzu, pokud by to slo nejradeji bych prijel nektery den na cas ktery si reknes, pokud mozno ti nejak pomohl a auto si zase ten den odvezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 garny, necituj predchadzajuci prispevok. Taky skuseny harcovnik na fore a takto porusujes pravidla... To se pane pleteš nikoho tu necituji ..jen reaguji na konrétní text.... jako takle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 BT nestačí jen aktivovat,musíš dokoupit i orig.anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 mam uz doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.