kjubas Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 To s tou školou by mě taky zajímalo. Jaké asi vzdělání musí mít člověk aby zvládl podobnou práci. Jinak abysme si rozuměli,jde o to že nemáme údaj spotřeby je tam pouze teplota název stanice z rádia zařazený rychl. stupně a právě ten dojezd...páčky na ovládání informačního displeje řidiče(jako maxidot v octavce,mezi rychlo a otáčkoměrem) jsou na volantu,to vše tam je,ale prostě a jednoduše nejde se nijak dostat do menu pro výběr spotřeby dojezdu teploty a podobných údajů,jako sme na to zvyklí z octavky třeba...Martin asi ví co myslím,jeho odpověd jsem chápal tak že to tam prostě asi neni,ale možná pokud to jde u jiných podobných modelů by se dalo pomocí softu nějak k těmto údajům dostat...upřímě tohle mě dost štve že takovou základní informaci to neumí poskytnout,přecejenom dnes už to je v každém autě a jako kvůli tomu že je to audi a asi nějaký extra luxus pro boháče,tk to tam prostě neni,jinak si to snad nedokážu vysvětlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 ad audi: jsou běžné A6 Allroad s palubním PC ukazujicí vše co OI na maxidotu pokud to panel podporuje jde navolit v MENU co bude zobrazovat pokud nemá ani páču na přepínání tak kódování a dodělání páčky nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 jj děkuji......:-)))))ale vždy se také nedaří a člověk se zasekne nad něčím a musí bádat :-))))) a jak píše Váša pokud nemá páčku a budíky to nemají .....tak kodování nepomůže ale bud výměna budíků a dodělat ostatní a nebo přehrát SW ve stávajících a domontovat páčku atd.....ale už jsem to sám viděl na starším modelu audi že to tam nebylo a přitom auto mělo luxusní výbavu.... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Dobře,díky vám moc oboum,až něco zjistím bližšího dám schválně vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 v jiném tématu jsem si všiml že se jedná model 4F to znamená že přehrání softu je velice nereálné a sehnat a přispůsobit druhý budíky taky nebude jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 omlouvam se ze sem fotku nedal pro info i sem. Tak to opravdu vypadá že to nepůjde,ikdyž popravdě sem si to myslel ještě než sem se vůbec ptal. No jo no,co se dá dělat,každopádně všem díky za čas který věnovali mému problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Dokončení výhřevu focus... výroba kompletní elektroinstalace pro výhřev a následné zapojení a zabudování ovladačů a prokabelování.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Marťas Focus libovka to jsou origo ovladače a nebo improvizace z jiného vozu? jinak seš šikula Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Henslíku, to nepoznáš SupaI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) Jak píše Jarda Henslíku...je to ze supa potřeboval jsem to oddělik kvůli místu takže volba SUP :-))))a dečky O1 a opravdu pohoda ted na zimu.....hodím nějaké další foto výhřevu do Hondy a zase SUP/O1 :-)))))) Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Další výhřev ted na zimu.....na již mnou upravené sedačky jen zatím nejsou zabudované ovladače....prozatím jsou v loketní opěrce....:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jeden SUP se stavěl na maxidot a na propojení s navi.....a opravu/výměnu ovladačů stahování oken 2kousky totálně oloupané krytky....bohužel se musí demontovat kompletně tapec dveří...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Další jedna Klubovka Okta mazlík.....na PDC a lampička SUP :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 2 MartinRS: asi si přehlídl moji otázku na předchozí straně, ale nejen mně zajímá, jakou si musím udělat školu, abych se dostal do stejné faze jako ty . Díky za odpověď ... Jinak samozřejmě tvé výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Odpovím za MartinaRS, musíš mít vychozenou základku a potom asi něco ohledně elektra (viděl bych to na slaboproud), no a na konec musíš dlouho čumět pod ruky jinejm, nesmíš mít strach a musíš mít ruce jaké má Martin nebo Petr (což já nemám, já v nich mám akorát tak nasr.no), no a v neposlední řadě, nesmíš být línej jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Martine chtel jsem se zeptat.. taky budu měnít lampičku ze Superba na svoji O2... jak jsi řešil zapojení, přepinoval jsi konektor, nebo jsi použil redukci?... díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 všude vidím měnit lampičky ze supa bez ovládání šíbru, v případě octy s el šíbrem je potřeba pouze vyměnit za lampičku ze Suba s ovládáním šibru ? a jak je to s montáží do octy předface ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Kenvelo jak řekl Palo......je to elektro škola ale tam tě moc nenaučí jde o praxi věnuji se tomu od mala ještě než jsem začal někam vůbec chodit....a dlouhé nekonečné hodiny študování........:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Milhausek.... jj musí se vyměnit konektor a nějaký ten drátek dotáhnout .-))))redukce se nedělají..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 -Martin- Lampička sup jde do okty 1 s a bez šíbru ...mechanicky pásne......ale do old modelu s šíbrem nepůjde.......bez větších uprav.... a u facelift 1 je kolečko zvlášt a lampa s kolečkem tam nejde.....nebo aspom by to nebylo pěkné.....kolečko je jinde a i stropnice je k tomu uspůsobena...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Koukam ze si taky nekdo pohral s nalakovanim superbacky lampy na cerno. Tak prihodim taky muj vytvor. Vsechno super prace Martine! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) no jelikož jsem supem nejezdil a nikdy neměl možnost studovat tak jsem to nepoznal je pěkné vědět jak jsou něktteré díly z koncernu jsou univezální ... dáváš mamině do Hondičky výhřevy jo to to teda trvalo Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Doli....koukám na tu lampu dost dobrá práce který blázen si s tím takto pohrál....a proškrábl spínače??? Hensel.....no jo na zimu výhřevek ...moc si to vychvaluje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Jeden pán RS dostal chut na maxidot a na již mnou podsvětleném autě chtěl samo tyto zase na bílo ale navíc k tomu i maxidot na červenou.....a samozřejmě propojit maxe a radio :-))))) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 a tohle je co? http://cgi.ebay.de/W8-Innenleuchte-Adapter...A1%7C240%3A1318 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.