Leden 29, 200916 r Autor CHYCENO NA ULICI :-))))) mrkněte jak si někdo vůbec nelámal hlavu s vyměřením PDC asistenta levé čidlo pěkně nahoře a postupně doprava to šlo dost dolu :-)))) Upraveno Leden 29, 200916 r od MartinRS
Leden 29, 200916 r Tož to víš synku, Fábia, co by si chtěl více? Když mně se ty nové Fábky tak kurevsky nelíbí
Leden 29, 200916 r mě už se ty nové fabky začaly docela líbit, ale pokaždé když je vidím tak jsem rád za svoji OU Tů
Leden 29, 200916 r Autor jj mne se také nějak moc nezamlouvají každého názor a vkus a to ted zrovna pracovně dělám každý den jedno až dvě :-))))nic moc přístup atd na ty věci co tam montuji....:-))))) a OUtů je gut :-))))
Leden 31, 200916 r No tak ode dneška abych Vám oběma vykal né??? Oba máte téma v důležitých, hmmm, tak to joooo. Hned to samé napíšu Petrovi Tak že uctivost pane
Únor 1, 200916 r Martasi odesel mi vyhrev sedacek u ridice (promeril sem to a jsou to decky) nemel bys decku a cas? ))
Únor 1, 200916 r Autor to PALO.....ale pane nepřeháněj........:-)))) to CIJOML.....pane děčku nemám.....já bych to pořešil u Aleše čalouníka co zde předělává interiery????
Únor 1, 200916 r Autor Dečku určo seženeš zde na foru a montáž zas tak jednoduchá neni.....ale jdeto......-))))
Únor 1, 200916 r Autor Konečně došlo na Montáž Magicaru M870 do Octavie II + výměna zámkovky za scela novou a zaslepení zámku....majitel dostal pouze jeden klíč.....
Únor 4, 200916 r Autor Ještě si majitel OII objednal podsvětlení ala AUDI vzor......takže tady rychlé foto jak to dopadlo......Mrs.
Únor 6, 200916 r Autor Takhle to dopadne když necháte auto bez dozoru sekat ruce!!!!!!!!!příjdu k auto potřebuji odjed ale bohužel :-))))raději to nebudu dále komentovat byl bych sprostý........
Únor 6, 200916 r Autor Pojištěné ANO.....:-))))bohužel parkuje věčinou v terénu takže to ani jinak nejde.... jj oprava docela stála hodně.... okno,folie,stahovačka,radio nemluvě,plasty palubky,a další věci v tahu......škoda to řešit rovnou střílet ..... Upraveno Únor 6, 200916 r od MartinRS
Únor 7, 200916 r CHYCENO NA ULICI :-))))) mrkněte jak si někdo vůbec nelámal hlavu s vyměřením PDC asistenta levé čidlo pěkně nahoře a postupně doprava to šlo dost dolu :-)))) pekny,no to jsem jeste nevidel Upraveno Únor 7, 200916 r od matty7
Únor 9, 200916 r Autor Další kousek Klubováka na Magicar M870 + zámková sada a new zámek centrálu řidiče......
Únor 9, 200916 r Autor Trochu z jiného soudku němec ale jiná rasa na Magicar M870 a drobné opravy demont HF a předělání podsvětlení a na tom se ještě pracuje....oranžová nic moc.....bude bílo červené PS majitel ex klubák :-)))) Upraveno Únor 9, 200916 r od MartinRS
Únor 10, 200916 r Autor Superb Facelift doupravení podsvětlení a vlastně došlo kompletně k upravě všech ovladačů na červenou a budíky výměna i stávajících WHITE led za intenzivnější......a ručičky na RED.....
Únor 10, 200916 r Ahoj Martine, Mam dotaz, kdyz montujes ten magicar k cemu je na prednim skle ta placka a je na ni napsano KNOCK HERE??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.