Červenec 27, 200718 r Autor ahoj pane,mohl by ses mi poptat po těch dílech na climatronic ? Teď mam AC ,model auta je 2003 .Napiš mi i ty ceny dík OK ted jsem se vrátil z dovči.....:-))))))))))))
Červenec 28, 200718 r ahoj pane,mohl by ses mi poptat po těch dílech na climatronic ? Teď mam AC ,model auta je 2003 .Napiš mi i ty ceny dík OK ted jsem se vrátil z dovči.....:-)))))))))))) jinak ten stromečkovej vrták jsem koupil za 1350,- a už mam odvrtáno
Červenec 30, 200718 r Autor Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-)))))
Červenec 30, 200718 r Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle
Srpen 2, 200718 r Autor Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-))))))
Srpen 2, 200718 r Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-)))))) Tak to určitě ...jinak je tam díra jako do prdele .. mám na to něco jiného.. pozor se dávat nemusí a stálo to cca 250 kč....
Srpen 4, 200718 r Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-)))))) Tak to určitě ...jinak je tam díra jako do prdele .. mám na to něco jiného.. pozor se dávat nemusí a stálo to cca 250 kč.... že ty myslíš tu frézu do dřeva, je to celá sada s průměry 20 25 30 35 40?? já s tim vrtám i plasty a je to super Upraveno Srpen 4, 200718 r od rolbar
Srpen 6, 200718 r Autor Nástrojů je dost stačí jen hledat ....tak to dělat za totáče to by bylo co :-))))))))))))))nic nikde nebylo ........
Srpen 6, 200718 r Autor Jak to nemá být a většinou to tak je a servis si to nechá pěkně zaplatit montoval jsem Xenony a různé další věci po rozebrání zděšení viz foto........takže takhle ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednalo se o namontovaný Alarm META a nějaké drobnosti od servisu škoda..... Bohužel takto pěkně namontovaných aut jezdí moooooc a provedení daleko horší Upraveno Srpen 6, 200718 r od MartinRS
Srpen 6, 200718 r Autor Foto serial jak se montovalo :-)))do Octavie 1.8T RS žluté na docela pěkných kolech OZ ....235/35/R19 Montáž Xenonů tak jak to má být.... Demontáž a montáž Mračítek Milotec.... Oprava montáže Navigace.... Montáž Maxidotu RS.... Oprava laku na zadních brzdách RS.... Upraveno Srpen 6, 200718 r od MartinRS
Srpen 6, 200718 r Autor Rozdíl 17" RS a OZ 19" .....sedumnácka je proti tomu tak malá :-))))opravdu to sluší té žluté eresce na 19"OZ
Srpen 6, 200718 r Autor Toto je na prodej cenovka 1200kč(dohoda) a rok topení konec 2002 Prodáno..... Upraveno Září 3, 200718 r od MartinRS
Srpen 6, 200718 r koukám, že máš ten samej universální šroubovák Bosch a taky s tím ulomeným černým kusem na změnu svěru utahování asi nemoc tohoto modelu. Jinak moc díky za typ na izolačky, je to bomba!! Upraveno Srpen 6, 200718 r od rolbar
Srpen 7, 200718 r Autor koukám, že máš ten samej universální šroubovák Bosch a taky s tím ulomeným černým kusem na změnu svěru utahování asi nemoc tohoto modelu.Jinak moc díky za typ na izolačky, je to bomba!! jj už mam druhej :-))))sice BOSCH ale je na lehčí práce......:-))))mam rád nářadí a vybavenost ....různé přípravky atd pak jde vše lépe....
Září 3, 200718 r Autor Elektronické zrcátko ALA superb a W koncern......se rozebralo a lakuje se na černou aby ladilo do RS interieru montáž do vozu foto později.....:-))))
Září 3, 200718 r Autor Další jedna pěkná oktička na montáž klimatroniku......:-)))))pár foteček........
Září 3, 200718 r ta byla moje ,zase super práce a max. spokojenost ,jen nezapomeň se mrknout na ty čidla na begy v sedačkách ( a zase vše k tomu nutné ) a zeptej se mi na to turbo 130 koní .Děkuji ještě jednou za super práci
Září 3, 200718 r Autor ta byla moje ,zase super práce a max. spokojenost ,jen nezapomeň se mrknout na ty čidla na begy v sedačkách ( a zase vše k tomu nutné ) a zeptej se mi na to turbo 130 koní .Děkuji ještě jednou za super práci Děkuji pane...:-))))věci zjištuji......
Září 8, 200717 r Autor Další práce ala klimatronic :-)))))takže asi nemusím popisovat a tady jsou fotky.......
Září 8, 200717 r Autor Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia.........
Září 8, 200717 r Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia......... pekny to modra/bila...
Září 9, 200717 r Autor zajímavé ..pěkné... jj pěkné také jsem nečekal složení barev že bude pěkné ale je to hodně zajímavé.....:-))))
Září 9, 200717 r Autor Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia......... pekny to modra/bila... jj:-))))))
Září 10, 200717 r Autor Montáž elektronického zrcátka do černého interieru a do klasického šedého.....:-)))))kabeláž vede A sloupkem dolu k pojiskovce.....:-)) Mrs.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.