MartinRS Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 ahoj pane,mohl by ses mi poptat po těch dílech na climatronic ? Teď mam AC ,model auta je 2003 .Napiš mi i ty ceny dík OK ted jsem se vrátil z dovči.....:-)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 ahoj pane,mohl by ses mi poptat po těch dílech na climatronic ? Teď mam AC ,model auta je 2003 .Napiš mi i ty ceny dík OK ted jsem se vrátil z dovči.....:-)))))))))))) jinak ten stromečkovej vrták jsem koupil za 1350,- a už mam odvrtáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-)))))) Tak to určitě ...jinak je tam díra jako do prdele .. mám na to něco jiného.. pozor se dávat nemusí a stálo to cca 250 kč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) Super cena tak pak hod kde......já mam berneráckej tak tam je to jasné tenkrát jsem ho kupoval narychlo a nekoukal na možnosti......:-))))) U nás v železářství ,jinak to šlo jak po másle jj jde to dost rychle :-)))))))))a musí se dávat velký pozor......:-)))))) Tak to určitě ...jinak je tam díra jako do prdele .. mám na to něco jiného.. pozor se dávat nemusí a stálo to cca 250 kč.... že ty myslíš tu frézu do dřeva, je to celá sada s průměry 20 25 30 35 40?? já s tim vrtám i plasty a je to super Editováno: 4. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Nástrojů je dost stačí jen hledat ....tak to dělat za totáče to by bylo co :-))))))))))))))nic nikde nebylo ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Jak to nemá být a většinou to tak je a servis si to nechá pěkně zaplatit montoval jsem Xenony a různé další věci po rozebrání zděšení viz foto........takže takhle ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednalo se o namontovaný Alarm META a nějaké drobnosti od servisu škoda..... Bohužel takto pěkně namontovaných aut jezdí moooooc a provedení daleko horší Editováno: 6. Srpen 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Foto serial jak se montovalo :-)))do Octavie 1.8T RS žluté na docela pěkných kolech OZ ....235/35/R19 Montáž Xenonů tak jak to má být.... Demontáž a montáž Mračítek Milotec.... Oprava montáže Navigace.... Montáž Maxidotu RS.... Oprava laku na zadních brzdách RS.... Editováno: 6. Srpen 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Rozdíl 17" RS a OZ 19" .....sedumnácka je proti tomu tak malá :-))))opravdu to sluší té žluté eresce na 19"OZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Toto je na prodej cenovka 1200kč(dohoda) a rok topení konec 2002 Prodáno..... Editováno: 3. Září 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) koukám, že máš ten samej universální šroubovák Bosch a taky s tím ulomeným černým kusem na změnu svěru utahování asi nemoc tohoto modelu. Jinak moc díky za typ na izolačky, je to bomba!! Editováno: 6. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 koukám, že máš ten samej universální šroubovák Bosch a taky s tím ulomeným černým kusem na změnu svěru utahování asi nemoc tohoto modelu.Jinak moc díky za typ na izolačky, je to bomba!! jj už mam druhej :-))))sice BOSCH ale je na lehčí práce......:-))))mam rád nářadí a vybavenost ....různé přípravky atd pak jde vše lépe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Elektronické zrcátko ALA superb a W koncern......se rozebralo a lakuje se na černou aby ladilo do RS interieru montáž do vozu foto později.....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Další jedna pěkná oktička na montáž klimatroniku......:-)))))pár foteček........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 ta byla moje ,zase super práce a max. spokojenost ,jen nezapomeň se mrknout na ty čidla na begy v sedačkách ( a zase vše k tomu nutné ) a zeptej se mi na to turbo 130 koní .Děkuji ještě jednou za super práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 ta byla moje ,zase super práce a max. spokojenost ,jen nezapomeň se mrknout na ty čidla na begy v sedačkách ( a zase vše k tomu nutné ) a zeptej se mi na to turbo 130 koní .Děkuji ještě jednou za super práci Děkuji pane...:-))))věci zjištuji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Další práce ala klimatronic :-)))))takže asi nemusím popisovat a tady jsou fotky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 zajímavé ..pěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia......... pekny to modra/bila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 zajímavé ..pěkné... jj pěkné také jsem nečekal složení barev že bude pěkné ale je to hodně zajímavé.....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Tady zase jedno zajímavé podsvětlení které jsem dělal.........spolu s domontáží vyhřevu sedaček octavia......... pekny to modra/bila... jj:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Montáž elektronického zrcátka do černého interieru a do klasického šedého.....:-)))))kabeláž vede A sloupkem dolu k pojiskovce.....:-)) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.