SirMike Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory. Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirMike Vloženo 24. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory. Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory.Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG. zdravim tě, taky mi začala vrzat palubka, vlevo u spolujezdce a někde na foru jsem tu našel že to je výdech klimatizace co jde na přední sklo a asi to bude pravda, schválně zkus spolujezdce poprosit ať přitlačí tu jeho levou část k palubce a uvidíš že to přestane, stačí do tý mezery mezi palubkou a mřížkou výdechu stříknou WD 40 nebo nějaký silikonový olej a přestane to, teda aspoň mě to pomohlo, zkus a dej vědět:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Zdravim, taky chci říct, že mám takový problém, je to takový hnusný vrzání když přejedu nějaké nerovnosti, nemůžu přijít odkud to je,ale někde od volantu na levo blíže k oknu. Jedná se o Octavia II 2.0 TDI 04/05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Prohledej fórum, už se to tady řešilo několikrát-dělají to ty lišty u skel, kudy fouká vzduch v palubce na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alojz Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Divné zvuky z levé strany palubovky. Pohl jsem držákem parkovacích lístků a je po vrzání. A na řadu přichází vrzání okolo řadící páky, zatím jsem vším pohl a nic, další zkusím stříknout WD a pokuď se nezadaří budu čekat na vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILI Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory.Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG. MAM O2 r.v 05 TAKY VRZALA PALUBKA, ZKOUŠEL JSEM VŠEMOŽNĚ VYPODKLÁDAT A NIC.PAK JSEM SI VŠIML NA OBOU ROZÍCH PALUBOVKY TAKOVÝCH RŮŽKŮ TY VRZALY O SKLO TAK JSEM JE ZASTŘIH A JE KLID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.