kenny_fx Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Zdar chlapi, když mi mechanik měl měnit termostat, tak zjistil, že mám prasklé hadice od chladícího systému. Nová stojí přes 3000,-. Nebude termostat měnit, protože by se to zavzdušnovalo. - > tak mě napadlo, že bych použil utěsnovač od liqui moly, myslíte, že to pomůže? Díky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 24. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 tento Utěsnovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Pěkná prasečina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Nic bych tam nelil a dal bych nové hadice, nebo starší které netečou. Jaké ty hadice máš v háji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) Nic bych tam nelil a dal bych nové hadice, nebo starší které netečou. Jaké ty hadice máš v háji? přesně tak nic tam nelej ty utěsnovače jsou pouze nouzovky na dojetí , sežeň nové hadice nebo starší funkční, určitě kluci tady na foru budou něco mít v garáži . Editováno: 25. Listopad 2009, autor: haromax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ono jse ti to šetřeni vyplati až to budeš nejmin potřebovat,tak to byva vždycky,ja bych to vyměnil nakonec nědělaš to každy měsic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.