Únor 8, 200916 r Posledni dobou tady slycham ze by byl zajem o spolecne chipovani. Jelikoz sam o tom uvazuju, tak se tomu nebranim. Takze bych chtel ozivit diskuzi, pripadne napiste kdo by mel zajem.
Únor 10, 200916 r Ok, tak snad sem mrkne Dukes a rekne nam kolik je potreba lidi a jaky jsou aktualni ceny pro EDC 15 a EDC 16. Vorlajz:Ty si muzes tak dat chipek do zadku!!
Únor 10, 200916 r A to já bych zas nechipoval, já jsem spokojenej jak dobře mi auti jezdí. A co se týče toho čípku do zadku u FSI, tak zas tak zle bychto neviděl, kdesik na německém fóru jsem četl že pro 1.6 FSI je výkon po chipu na 96kW v 5800 ot a 170Nm v 4100 ot. U 2.0 FSI to bylo 122kW a 220 Nm. Otázkou zůstává kolik mají FSI motory skutečný výkon a točivý moment z fabriky...
Únor 10, 200916 r Doli: a proč nezkusiš Jandu? Seriozní to pán který ví která bije Romane zrovna dneska jsem mluvil s jednim panem o chipovani aut, no a rikal mi jak vypadaji upravy od Sportmotoru a od Jandy...pravda je takova ze tyto dva upravci chipuji auta tim ze vyndaji ECU rozriznou a predelavaji svaby, coz kdyz pak vidis jak to vypada!! No, sportmotor fakt hrzua... A jeste Janda dela upravou vymenou ze jeho jiz "predupravene" jednotky...coz je ale pak problem s tim ze na jednotce jsou jiz zapsany nejake KM z jineho auta. Takze ty mas na aute najeto treba 50tis Kc, no a pak zjistis pres diagnostiku ze na ECU je zapsano napr. 80 tisic KM. To je pak pri prodeji veliky problem. No a upravit pocet KM je na EDC 16 docela problem a umi to jen par lidi. No a jeste kdyz Janda uvadi tak velky vykony pro upravy RS TDI...to uz neni mozny, protoze to by se ten PDF musel zblaznit a hned by auto dojezdilo!
Únor 10, 200916 r Tak to by som nechcel aby mi niekto kuchal ECU.... To radšej ostanem individuálne u toho mmracingu...
Únor 10, 200916 r Lubinob: Ja prave mel namysli nechat upravit ECU od dieselpoweru ty jako jedni z malo delaji upravu pres OBD zasuvku...takze zadny strach!
Únor 10, 200916 r sakra to jsem žil v tom, že EDC16 už se dávno nerozebírá. mě rozebírali před třema lety a už tenkrát pár lidi umělo chipovat bez otevření jednotky. a jestli Janda dělá chip výměnou jednotky, tak to je teda pěkně na prdel. já si nikdy o cimbu a sportmotor nemyslel nic dobrýho a tohle mi to jenom potvrzuje
Únor 10, 200916 r Kluci rozebirat ECu je nesmysl TDIFun i Ressha delaji bez zasahu jen pres kabel takze proc si pridelavat starosti s rozebiranim ECU SportMotor a Cimbu jsou urcite firmy ktere si zaslouzi respekt,ale u DieselMotoru si myslim,ze to az tak pravda nebude a u Me to vyhrava reesha
Únor 10, 200916 r Doli tak to áno, len ma tam zaskočilo to kuchanie ECU... myslel som, že to už nikto dnes takým spôsobom nerobí... Tak zisti cenu, ja musím ešte kuknúť ako to budem mať ďaleko, či mi to tá cesta moc nepredraží...
Únor 10, 200916 r Nikdy bych nikoho nenechal kuchat mi ŘJ nebo jí měnit apod.nesmysl ....Když jsem tehdy o tom mluvil s R.Ulipem z URtuning jak on dělá klasický chipy,tak první co řekl a zdůraznil je že nikdy nekuchá ŘJ,ale honí to po kabelu.
Únor 10, 200916 r Lubinob: Ja prave mel namysli nechat upravit ECU od dieselpoweru ty jako jedni z malo delaji upravu pres OBD zasuvku...takze zadny strach! pozor
Únor 10, 200916 r Kluci rozebirat ECu je nesmysl TDIFun i Ressha delaji bez zasahu jen pres kabel takze proc si pridelavat starosti s rozebiranim ECU SportMotor a Cimbu jsou urcite firmy ktere si zaslouzi respekt,ale u DieselMotoru si myslim,ze to az tak pravda nebude a u Me to vyhrava reesha Klucí já za sebe bych také volil Dieselpower, případně TDIfuna (dle reakcí spokojených uživatelů). Hlavně dle info od Dukese, provádí diagnostiku a na základě doporučení a přání zákazníka provedou upravu. Takže pokud by byla dobrá cenovka pro pro hromadej chip, tak do toho Upraveno Únor 10, 200916 r od hrutek
Únor 10, 200916 r koukám, že to vesele jede, ale jedna věcná: už jste někdo někde zjištoval podmínky? kolik nás je? tedy včetně mě... viděl bych to březen-duben, na jaro, ale klidně se uzpůsobím i na dřívější termín :-)
Únor 14, 200916 r graf z brzdy Scout 103kw ,4x4,nafta graf mýho šmudli spotřeba viditelně dolu, z 0-100 o cca 1s, Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň o cca1.5s ztišení motoru ochotnější vytáčení kor ve vyšších ot.
Únor 14, 200916 r graf z brzdy,PO DOLADĚNÍ Scout 103kw ,4x4,nafta graf mýho šmudli spotřeba viditelně dolu, z 0-100 o cca 1.5s, Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň o cca2s ztišení motoru ochotnější vytáčení kor ve vyšších ot. Takže 0-100 za 8,8 Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň za 5,8 výsledky sou průměr několika měření
Únor 14, 200916 r Nějak jsem to nepochopil, ten první graf je před úpravou? 122 kW? upravy byly 2 /po doladění Upraveno Únor 14, 200916 r od kvaki
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.