Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapci, velmi vela pozeram po nete ohladne chipu. Lenze vznikol problem. Pre mna sa asi neoplati dat si urobit chip v ČR kvôli záruke a hlavne kvoli vzdialenosti ak by sa nieco stalo. V sobotu idem posledny krat do NL a vraciam sa koncom maja. Viem, že v čechach su super firmy na chip ale asi si len predsa dam spravit ten chip na slovensku. Len teraz najst fakt solventnu firmu. Najde sa tu nejaky slovačisko čo ma urobeny chip na slovensku a je velmi spokojny? Dakujem

Vloženo

wagoo má od nejakých Bratislavčanov a Brňákov. Maxtdi sú odkiaľ, v Prešove si nič nepozeral? Viem, že predtým robil jeden chlapík v Haniske, mal zakúpený software zo Švédska a upravoval aj na mieru...

Vloženo

wrccko v PO je firma RLS-chiptuning ako si pisal vyssie.

tdifun a nevies isto ci sa jedna o tu konkretnu firmu? Lebo na ich stranke pisu dost dobre veci tak neviem. A pisali o nich aj clanok v automagazine v roku 2005. Clanok je aj na ich stranke.

Vloženo

No vybirat firmu podle webovych stranek nevim no. Je to vase vec. kazdopadne kdyby jste se nemohli rozhodnout tak u mne do 3 mesicu budete mit moznost upravy rovnou na brzde(dostanete graf prod i po).. Cekam na dodani Ale asi budu muset jeste zapracovat na webovkych kdyz je to takove lakadlo.. ;):)

Vloženo

Zdar, hromadna sleva ok, ale u mne by to probihalo individualne. Proste nejsem schopnej delat v jeden termin hromadne akce jelikoz ke kazdemu autu pristupuji individualne. Ja chci odvadet kvalitni praci at jsou spokojeni zakaznici a samozrejme i ja s tim ja se to chova. Pro zkvalitneni sluzeb budem take disponovat vlastni valcovou zkusebnou pro mereni vykonu. ;)

Vloženo (editace)
Ja mám Oktu 2 TDI s čipom od cimbu a robi to chlap z Levoče s čipom som veľmi spokojny. Teraz mam 134 Kw,180 koni.

máš filtr pevnejch částic a bylo to na brzdě

Editováno: , autor: kvaki

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...