Dukes Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Brzdu mi maji dodat behem 3 mesicu. Doufam ze termin dodrzi.. Spíš budou mít 3 měsíce zpoždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To Dukes: A co vy nám můžete nabídnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To Dukes: A co vy nám můžete nabídnout? Tohle téma vlastně založil Petřík na základě nabídky naší firmy. Cena uvedená v prvním příspěvku platila při účasti 10 členů z tohoto fóra. Zhruba do měsíce bychom měli disponovat vlastní brzdou 4x4, takže by bylo možné i auta změřit po úpravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernyKlement Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 viděl bych to na počítání, zda se tu najde dost lidí, jako na táboře, první, druhý... takže DieselPower: - první, ať se hneme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dukes: Nabídka je fajn, jsem pro. Takže druhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je to ok, preci z cech nepojedete na moravu a naopak. Dohodnem s Dukesem nake ty slevy. A dostanete mereni atd. za stejnou cenu.. Morava a SK muzou ke mne k Ostrave a cechy pojedou do Chomutova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jak sem řek, ja idem k TDIfun do Bohumina či tam niekde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernyKlement Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je to ok, preci z cech nepojedete na moravu a naopak. Dohodnem s Dukesem nake ty slevy. A dostanete mereni atd. za stejnou cenu.. Morava a SK muzou ke mne k Ostrave a cechy pojedou do Chomutova. Jojo to má logiku, takže jdeme počítat dále? Česko tedy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je to ok, preci z cech nepojedete na moravu a naopak. Dohodnem s Dukesem nake ty slevy. A dostanete mereni atd. za stejnou cenu.. Morava a SK muzou ke mne k Ostrave a cechy pojedou do Chomutova. OK, pokud takto, tak to mám blíže k tobě TDIfune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ja to mám tiež bližšie k TDIfun-ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Taky pokukuju po chipovani na 103kW tak jestli bude nejaky hromadnejsi tak bych se asi taky pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 FOTO Z BRZDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 žádné zkušenosti chip nebo ecobox na 1.9 TDI 77 kw a dsg? Já mám 1,9 dsg po chipu a že by to byl nějakej opravdu výraznej rozdíl,tak to teda není.Ne,že by to jelo špatně,to říct nemůžu,ale to jelo i před tím.Bylo mi slíbeno 99kw a 328nm/1800ot.Slíbili mi,že když nebudu spokojen s průběhem toč.mom.,že ho ještě upraví.Když jsem to chtěl,tak už to nešlo,řekli mi,že nastavili maximum s ohledem na převodovku a životnost.Dočetl jsem se,že s dsg je subjektivně auto opravdu vlažnější tím,že řazení je sametový a krásně plynulý proti manuálu.Těžko říct,ale slíbené snížení spotřeby se nedostavilo ani po ujetých 5000km.Vše se mělo projevit po 200km,což taky vůbec nechápu.Nechci po nikom plivat,ale mám chuť jet někam na brzdu,protože se mi to nezdá.To jsou čistě mé zkušenosti,nechci ovlivňovat ani hanit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já do chipu jdu na 100%+ nové trysky. Jen přemýšlím, zda čekat na hromadné čipování, bo se tu nemůžeme dopátrat ke konkrétnímu datumu. Jinak samozřejmostí je TDI fan Morava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) To určitě jeď, když se ti to nezdá. Proto je lepší si nechat udělat chip u firmy, která ti může změřit a doložit výkon před chipem a po chipu na vál. zkušebně. Editováno: 7. Březen 2009, autor: hrutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já mám 1,9 dsg po chipu a že by to byl nějakej opravdu výraznej rozdíl,tak to teda není.Ne,že by to jelo špatně,to říct nemůžu,ale to jelo i před tím.Bylo mi slíbeno 99kw a 328nm/1800ot.Slíbili mi,že když nebudu spokojen s průběhem toč.mom.,že ho ještě upraví.Když jsem to chtěl,tak už to nešlo,řekli mi,že nastavili maximum s ohledem na převodovku a životnost.Dočetl jsem se,že s dsg je subjektivně auto opravdu vlažnější tím,že řazení je sametový a krásně plynulý proti manuálu.Těžko říct,ale slíbené snížení spotřeby se nedostavilo ani po ujetých 5000km.Vše se mělo projevit po 200km,což taky vůbec nechápu.Nechci po nikom plivat,ale mám chuť jet někam na brzdu,protože se mi to nezdá.To jsou čistě mé zkušenosti,nechci ovlivňovat ani hanit. Muzes napsat kdo to chipoval.????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Určitě se na nějakých termínech společně s TDI funem všichni domluvíme. Určitě bych počkal, až bude mít k dispozici zkušebnu a dá nám sem info ohledně ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To určitě jeď, když se ti to nezdá.Proto je lepší si nechat udělat chip u firmy, která ti může změřit a doložit výkon před chipem a po chipu na vál. zkušebně. já si myslim ,že je lepší ten čip změřit někde jinde/ta firma co ti to dělá muže měřit ,jak jim to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Maxpower,ale opakuji,že nemám zkušenosti s počipovaným dsg a možná to tak má být,ale na mojí starou OI 66kw čipnutou na ani nevím kolik prostě nemá!!!Pravda je,že zase nehulí.Když jsem šlápnul na starou tak lítaly brikety.A když jsem jí prodával,měla 320tis km a v pohodě Spotřeba průměrně o 1,5l míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no, tak to mě zajímá. starý 66kW uměly jezdit bez problémů okolo 5ti litrů a člověk se nemusel moc snažit. chceš teda tvrdit, že tahle jezdila po chipu za 3,5l/100km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Stará 66kw 4,6l,nová 77kw dsg 6l před čipem i po.Možná jsem to napsal nejasně předtím. Máš pravdu,že u starý ses nemusel snažit.U nový jde spotřeba ovlivnit o dost hůř a vůbec nevím proč. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Leny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abono Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no, tak to mě zajímá. starý 66kW uměly jezdit bez problémů okolo 5ti litrů a člověk se nemusel moc snažit. chceš teda tvrdit, že tahle jezdila po chipu za 3,5l/100km? Je fakt že znamej ma oktavu 02 TDi 66Kw a jezdí prumer za 4,7 l a ja se se svoji OII 77Kw dostanu na dlouhý trase max na 4,9l, na kratsi trase tak 5,5 - 5,8 l. Loni v srpnu Chorvatsko tam 5,2 a zpet 5,3 při dodrzování predpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abono Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Stará 66kw 4,6l,nová 77kw dsg 6l před čipem i po.Možná jsem to napsal nejasně předtím.Máš pravdu,že u starý ses nemusel snažit.U nový jde spotřeba ovlivnit o dost hůř a vůbec nevím proč. Kde si to čipoval, mozna jsi to uz psal tak sory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo,psal.Maxpower.Tu starou O jsem koupil od kámoše,takže už čipnutou a kdysi mi řikal,že po načipování začal ještě víc kecat palubák.Tak jsem to začal přesně měřit a vycházelo to 4,6,někdy 4,8.Podle tras a ježdění,ale byla to paráda.Až na ty saze.Nevím kde mu to tenkrát ladili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Je fakt že znamej ma oktavu 02 TDi 66Kw a jezdí prumer za 4,7 l a ja se se svoji OII 77Kw dostanu na dlouhý trase max na 4,9l, na kratsi trase tak 5,5 - 5,8 l. a co třeba ten rozdíl 11kW ve prospěch PD? myslíte, že nic nesežerou? mám pocit, že se spotřeba začíná honit do extrémů. já jezdím poslední dobou mezi 5,5-5,9l/100km dálky, město nepočítám, v Praze běžně přes 9l/100km. je dobrý všechno uvádět reálně, protože pak to tu přečte někdo, kdo o tom nic neví, uvidí, že spotřeba po chipu slezla o 1,5l/100km tak hurá do chipu a ona realita je pak uplně jiná. Leny psal 1,5l a to evidentně střelil od oka, protože při těch spotřebách co píše by to vycházelo v sérii na 6,1l/100km což je u 66kW hodně nadsazený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.