MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ? Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Editováno: 7. Březen 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Tak zkus Bratislavu, Profituning a udelat to rovnou na brzde at hned vis vysledek.Maji novou Maha LPS300.Byl jsem tam ted kouknout a vybavu maj peknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Pockej ty mas chrochtaka ? Ja myslel, ze mas TFSI ? Editováno: 8. Březen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju Aha ... tak to sem se spletl ! Kazdopadne na tom avataru vypada luxusne !!! Znas uz nekoho kdo by chiple RS TDi mel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda. Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ? Nezkoušel...to sou ty angláni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Nezkoušel...to sou ty angláni?? Jj anglani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... Myslím, že není nad čím, ne doli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Myslím, že není nad čím, ne doli? Columbus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Columbus! NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 NE U me to je 50:50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Doli raději to zabezpeč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ja sem pro CHIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Já pro dovolenou v SAE, kdy letíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 U me to je 50:50 Domluv se s Reeshou od DP at ti da slevu, nebo bez dane to mas 12t,- ...k cemu ti bude nakej Columbus mas Nexus nee? Columbus muzes dat vzdy ceny pujdou spis dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Dnes jsem měl v rukou jednu RS-benzín.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip???? Editováno: 10. Březen 2008, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Dnes jsem měl v rukou jednu RS.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip???? Chip nebo nechip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 CHIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 CHIP A od koho, nevis? Kolik mu to vydrzelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 CHIP Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo... třeba to byl Chip a Dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.