Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ?

Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ?

Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje :help:

Upraveno od SKAJA

Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje :help:

Tak zkus Bratislavu, Profituning a udelat to rovnou na brzde at hned vis vysledek.Maji novou Maha LPS300.Byl jsem tam ted kouknout a vybavu maj peknou. :palec2:

Pockej ty mas chrochtaka ? Ja myslel, ze mas TFSI ?

Upraveno od MichalF

MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju ;)

MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju ;)

Aha ... tak to sem se spletl ! Kazdopadne na tom avataru vypada luxusne !!! ;) Znas uz nekoho kdo by chiple RS TDi mel ?

Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda.

Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda.

Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ?

Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ?

Nezkoušel...to sou ty angláni??

Nezkoušel...to sou ty angláni??

Jj anglani ;)

Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... :help:

Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... :help:

Myslím, že není nad čím, ne doli?

Myslím, že není nad čím, ne doli?

Columbus! ;)

Columbus! ;)

NE

NE

:D U me to je 50:50

Doli raději to zabezpeč... :feve:

Ja sem pro CHIP ;)

Já pro dovolenou v SAE, kdy letíme?

:D U me to je 50:50

Domluv se s Reeshou od DP at ti da slevu, nebo bez dane to mas 12t,- ...k cemu ti bude nakej Columbus mas Nexus nee? Columbus muzes dat vzdy ceny pujdou spis dolu..

Dnes jsem měl v rukou jednu RS-benzín.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip????

Upraveno od DIAGNOSTIK

Dnes jsem měl v rukou jednu RS.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip????

Chip nebo nechip?

CHIP

A od koho, nevis? Kolik mu to vydrzelo?

CHIP

Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo...

Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo...

třeba to byl Chip a Dale lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.