Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ?

Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ?

Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje :help:

Upraveno od SKAJA

Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje :help:

Tak zkus Bratislavu, Profituning a udelat to rovnou na brzde at hned vis vysledek.Maji novou Maha LPS300.Byl jsem tam ted kouknout a vybavu maj peknou. :palec2:

Pockej ty mas chrochtaka ? Ja myslel, ze mas TFSI ?

Upraveno od MichalF

MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju ;)

MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju ;)

Aha ... tak to sem se spletl ! Kazdopadne na tom avataru vypada luxusne !!! ;) Znas uz nekoho kdo by chiple RS TDi mel ?

Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda.

Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda.

Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ?

Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ?

Nezkoušel...to sou ty angláni??

Nezkoušel...to sou ty angláni??

Jj anglani ;)

Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... :help:

Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... :help:

Myslím, že není nad čím, ne doli?

Myslím, že není nad čím, ne doli?

Columbus! ;)

Columbus! ;)

NE

NE

:D U me to je 50:50

Doli raději to zabezpeč... :feve:

Ja sem pro CHIP ;)

Já pro dovolenou v SAE, kdy letíme?

:D U me to je 50:50

Domluv se s Reeshou od DP at ti da slevu, nebo bez dane to mas 12t,- ...k cemu ti bude nakej Columbus mas Nexus nee? Columbus muzes dat vzdy ceny pujdou spis dolu..

Dnes jsem měl v rukou jednu RS-benzín.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip????

Upraveno od DIAGNOSTIK

Dnes jsem měl v rukou jednu RS.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip????

Chip nebo nechip?

CHIP

A od koho, nevis? Kolik mu to vydrzelo?

CHIP

Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo...

Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo...

třeba to byl Chip a Dale lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.