Březen 7, 200817 r Uz ma nekdo chipnuto ?> Nebo planuje to nekdo ? Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Upraveno Březen 7, 200817 r od SKAJA
Březen 8, 200817 r Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Tak zkus Bratislavu, Profituning a udelat to rovnou na brzde at hned vis vysledek.Maji novou Maha LPS300.Byl jsem tam ted kouknout a vybavu maj peknou.
Březen 8, 200817 r Já to plánuju, ale zatím nemám ani prachy, ani vybraný chip, protože obě dvě potenciální firmy (Cimbu a Dieselpower) jsou od Brna dost daleko, což rozhodování trošku stěžuje Pockej ty mas chrochtaka ? Ja myslel, ze mas TFSI ? Upraveno Březen 8, 200817 r od MichalF
Březen 8, 200817 r MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju
Březen 8, 200817 r MichalF: Já mám TDIčko, ikdyž to tak občas nevypadá, protože ho klidně v určitých ohledech zkritizuju Aha ... tak to sem se spletl ! Kazdopadne na tom avataru vypada luxusne !!! Znas uz nekoho kdo by chiple RS TDi mel ?
Březen 8, 200817 r Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda.
Březen 8, 200817 r Ne, zatím jsem o nikom konkrétním neslyšel, pouze nějaký ohlasy ze zahraničního fóra, ale např. zkušenosti s chipem od Cimbu žádné, škoda. Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ?
Březen 8, 200817 r Jojo take bohuzel nikoho neznam. A treba briskodaky si zkousel jestli tam nekdo takovej neni ? Nezkoušel...to sou ty angláni??
Březen 9, 200817 r Prave premyslim jestli mam jit do chipu nebo navi Columbus... Myslím, že není nad čím, ne doli?
Březen 9, 200817 r U me to je 50:50 Domluv se s Reeshou od DP at ti da slevu, nebo bez dane to mas 12t,- ...k cemu ti bude nakej Columbus mas Nexus nee? Columbus muzes dat vzdy ceny pujdou spis dolu..
Březen 10, 200817 r Dnes jsem měl v rukou jednu RS-benzín.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip???? Upraveno Březen 10, 200817 r od DIAGNOSTIK
Březen 10, 200817 r Dnes jsem měl v rukou jednu RS.Rozletěla se vačka v prostoru vysokotlakého čerpadla i pístek ,který po ní jezdí....Že by to nesnášelo chip???? Chip nebo nechip?
Březen 10, 200817 r CHIP Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo...
Březen 10, 200817 r Jestli to byl chip ala ABC tuning tak se ani nedivim , nebo jestli od toho majitel nechtel vic nez je zdravo... třeba to byl Chip a Dale
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.