Doli Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Posledni dobou tady slycham ze by byl zajem o spolecne chipovani. Jelikoz sam o tom uvazuju, tak se tomu nebranim. Takze bych chtel ozivit diskuzi, pripadne napiste kdo by mel zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Doli, já bych do toho šel. Cca květen - červen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Aj ja pôjdem do čipu, ale až po prvej seviske, tiež asi tak květen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kluci banda od superbu ma taky zajem takze az bude actual dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 taky bycha šel do chipu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ok, tak snad sem mrkne Dukes a rekne nam kolik je potreba lidi a jaky jsou aktualni ceny pro EDC 15 a EDC 16. Vorlajz:Ty si muzes tak dat chipek do zadku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Doli: a proč nezkusiš Jandu? Seriozní to pán který ví která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Janda je tdi fun ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 taky bych chipoval ale s FSI jen tim cipkem dopr*ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Janda je tdi fun ?? nie, je to Cimbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A to já bych zas nechipoval, já jsem spokojenej jak dobře mi auti jezdí. A co se týče toho čípku do zadku u FSI, tak zas tak zle bychto neviděl, kdesik na německém fóru jsem četl že pro 1.6 FSI je výkon po chipu na 96kW v 5800 ot a 170Nm v 4100 ot. U 2.0 FSI to bylo 122kW a 220 Nm. Otázkou zůstává kolik mají FSI motory skutečný výkon a točivý moment z fabriky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Doli: a proč nezkusiš Jandu? Seriozní to pán který ví která bije Romane zrovna dneska jsem mluvil s jednim panem o chipovani aut, no a rikal mi jak vypadaji upravy od Sportmotoru a od Jandy...pravda je takova ze tyto dva upravci chipuji auta tim ze vyndaji ECU rozriznou a predelavaji svaby, coz kdyz pak vidis jak to vypada!! No, sportmotor fakt hrzua... A jeste Janda dela upravou vymenou ze jeho jiz "predupravene" jednotky...coz je ale pak problem s tim ze na jednotce jsou jiz zapsany nejake KM z jineho auta. Takze ty mas na aute najeto treba 50tis Kc, no a pak zjistis pres diagnostiku ze na ECU je zapsano napr. 80 tisic KM. To je pak pri prodeji veliky problem. No a upravit pocet KM je na EDC 16 docela problem a umi to jen par lidi. No a jeste kdyz Janda uvadi tak velky vykony pro upravy RS TDI...to uz neni mozny, protoze to by se ten PDF musel zblaznit a hned by auto dojezdilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak to by som nechcel aby mi niekto kuchal ECU.... To radšej ostanem individuálne u toho mmracingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Lubinob: Ja prave mel namysli nechat upravit ECU od dieselpoweru ty jako jedni z malo delaji upravu pres OBD zasuvku...takze zadny strach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 sakra to jsem žil v tom, že EDC16 už se dávno nerozebírá. mě rozebírali před třema lety a už tenkrát pár lidi umělo chipovat bez otevření jednotky. a jestli Janda dělá chip výměnou jednotky, tak to je teda pěkně na prdel. já si nikdy o cimbu a sportmotor nemyslel nic dobrýho a tohle mi to jenom potvrzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kluci rozebirat ECu je nesmysl TDIFun i Ressha delaji bez zasahu jen pres kabel takze proc si pridelavat starosti s rozebiranim ECU SportMotor a Cimbu jsou urcite firmy ktere si zaslouzi respekt,ale u DieselMotoru si myslim,ze to az tak pravda nebude a u Me to vyhrava reesha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Doli tak to áno, len ma tam zaskočilo to kuchanie ECU... myslel som, že to už nikto dnes takým spôsobom nerobí... Tak zisti cenu, ja musím ešte kuknúť ako to budem mať ďaleko, či mi to tá cesta moc nepredraží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nikdy bych nikoho nenechal kuchat mi ŘJ nebo jí měnit apod.nesmysl ....Když jsem tehdy o tom mluvil s R.Ulipem z URtuning jak on dělá klasický chipy,tak první co řekl a zdůraznil je že nikdy nekuchá ŘJ,ale honí to po kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Lubinob: Ja prave mel namysli nechat upravit ECU od dieselpoweru ty jako jedni z malo delaji upravu pres OBD zasuvku...takze zadny strach! pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Kluci rozebirat ECu je nesmysl TDIFun i Ressha delaji bez zasahu jen pres kabel takze proc si pridelavat starosti s rozebiranim ECU SportMotor a Cimbu jsou urcite firmy ktere si zaslouzi respekt,ale u DieselMotoru si myslim,ze to az tak pravda nebude a u Me to vyhrava reesha Klucí já za sebe bych také volil Dieselpower, případně TDIfuna (dle reakcí spokojených uživatelů). Hlavně dle info od Dukese, provádí diagnostiku a na základě doporučení a přání zákazníka provedou upravu. Takže pokud by byla dobrá cenovka pro pro hromadej chip, tak do toho Editováno: 10. Únor 2009, autor: hrutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernyKlement Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 koukám, že to vesele jede, ale jedna věcná: už jste někdo někde zjištoval podmínky? kolik nás je? tedy včetně mě... viděl bych to březen-duben, na jaro, ale klidně se uzpůsobím i na dřívější termín :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 graf z brzdy Scout 103kw ,4x4,nafta graf mýho šmudli spotřeba viditelně dolu, z 0-100 o cca 1s, Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň o cca1.5s ztišení motoru ochotnější vytáčení kor ve vyšších ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 graf z brzdy,PO DOLADĚNÍ Scout 103kw ,4x4,nafta graf mýho šmudli spotřeba viditelně dolu, z 0-100 o cca 1.5s, Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň o cca2s ztišení motoru ochotnější vytáčení kor ve vyšších ot. Takže 0-100 za 8,8 Pružné zrychlení z 80 na 120 km/h na 4.rychlostní stupeň za 5,8 výsledky sou průměr několika měření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nějak jsem to nepochopil, ten první graf je před úpravou? 122 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Nějak jsem to nepochopil, ten první graf je před úpravou? 122 kW? upravy byly 2 /po doladění Editováno: 14. Únor 2009, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.