jiri001 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Zdravím, chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s chipem nebo ekobox na OII s dsg převodovkou? Jak to komunikuje s upravenou ř.j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Chlapci, velmi vela pozeram po nete ohladne chipu. Lenze vznikol problem. Pre mna sa asi neoplati dat si urobit chip v ČR kvôli záruke a hlavne kvoli vzdialenosti ak by sa nieco stalo. V sobotu idem posledny krat do NL a vraciam sa koncom maja. Viem, že v čechach su super firmy na chip ale asi si len predsa dam spravit ten chip na slovensku. Len teraz najst fakt solventnu firmu. Najde sa tu nejaky slovačisko čo ma urobeny chip na slovensku a je velmi spokojny? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Skuste si pozriet na stranku www.maxtdi.com. Myslim, ze to vyzera celkom slusne a aj ten chip na 1,9 TDI 77kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Mel jsem tu cest opravovat soft po max tuning SK tak jestli to je ono tak potez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 wagoo má od nejakých Bratislavčanov a Brňákov. Maxtdi sú odkiaľ, v Prešove si nič nepozeral? Viem, že predtým robil jeden chlapík v Haniske, mal zakúpený software zo Švédska a upravoval aj na mieru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) žádné zkušenosti chip nebo ecobox na 1.9 TDI 77 kw a dsg? Editováno: 18. Únor 2009, autor: jiri001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 má to karlos3 nájdi si to v téme 1,9tdi asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 wrccko v PO je firma RLS-chiptuning ako si pisal vyssie. tdifun a nevies isto ci sa jedna o tu konkretnu firmu? Lebo na ich stranke pisu dost dobre veci tak neviem. A pisali o nich aj clanok v automagazine v roku 2005. Clanok je aj na ich stranke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No vybirat firmu podle webovych stranek nevim no. Je to vase vec. kazdopadne kdyby jste se nemohli rozhodnout tak u mne do 3 mesicu budete mit moznost upravy rovnou na brzde(dostanete graf prod i po).. Cekam na dodani Ale asi budu muset jeste zapracovat na webovkych kdyz je to takove lakadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ja nehovorim ze hodnotim firmu podla webovky. Ale odkial mam mat informacie ak nie z webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ja mám Oktu 2 TDI s čipom od cimbu a robi to chlap z Levoče s čipom som veľmi spokojny. Teraz mam 134 Kw,180 koni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A kolko si za to dal ak sa smiem spytat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jak se tak dívám,tak mi to začíná vrtat hlavou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Zdar, hromadna sleva ok, ale u mne by to probihalo individualne. Proste nejsem schopnej delat v jeden termin hromadne akce jelikoz ke kazdemu autu pristupuji individualne. Ja chci odvadet kvalitni praci at jsou spokojeni zakaznici a samozrejme i ja s tim ja se to chova. Pro zkvalitneni sluzeb budem take disponovat vlastni valcovou zkusebnou pro mereni vykonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Dnes som sa rozhodol tak na 99,8 %, ze si to necham načipovat tu u kolegu TDIfuna. Len ja budem moct az niekedy v júni najskor, alebo koncom maja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 O cene nehovorím pretože som niečo platil a niečo bolo za protislužbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ak chceš dám ti kontakt na toho pána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Pozri si stranu www.cimbu.sk tam sú aj ceny a iné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Ja mám Oktu 2 TDI s čipom od cimbu a robi to chlap z Levoče s čipom som veľmi spokojny. Teraz mam 134 Kw,180 koni. máš filtr pevnejch částic a bylo to na brzdě Editováno: 20. Únor 2009, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pokud bychom se všichni shodli a TDIfun by nabídl zajímavou cenu, tak proč ne. Jsem pro až bude TDIfun mít válcovou zkušebnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Aj ja som za ak bude možné výsledok aj odmerať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Brzdu mi maji dodat behem 3 mesicu. Doufam ze termin dodrzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak to budem akurat doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak pockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 To už by som mal mať po prvej serviske a chcel som to robiť až po nej takže aj mne to vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.