fuego Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 v takych firmach o ktorych mas pochybnosti nedavaj radsej nic robit a uz vobec nie takym garazovym majstrom, bude to trosku drahsie ale daj to radsej urobit kvalitnej firme ktora ma dobre preferencie napr. tdi fun alebo dieselpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsák Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 raději volit dle referencí, ne vždy cena = kvalita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 pardon oprava ,myslel som referencia nie preferencia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Můj drahouš byl po 2 a 1/2 hodinách též upraven a odbržděn. A osobně jsem si jel pro chip přes celou republiku. A samozřejmě jsem dal na REFERENCE. Za mě jedině TDIFUN!!! A co se výkonu týče koukni na moje Performace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Jo jo nezbývá než souhlasit TDIFUN je vážně šikula:) moje sériová 77 upravena na 107 kW a super už jen ten tah až k hranici 4000 ot/min a pružnost kterou by leckteré TSI mohlo závidět při dlouhodobé spotřebě okolo 5l nafty. Mám na tom najeto nějakých 30000 km a pohoda :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Já ještě můžu doporučit CIMBU. Dělali mi asi 5 aut a všechny 100% OK. Já už jinam nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) jj, diky za odpovědi. Pokoumu to. Jinak tadyten Diesel technik takhle vypada relativne dobre, ma tam reference, ze si to u nej nechali delat pepa vojtek, radek john atd . ale nevim no, Prave i ta cena me zarazi, tady diesel technik za 4990,-- na OII, naproti tomu tdifun, ciba atd tak 10-15 tis . To je taky podivny no. Jo a jinak to Dezent, pri 107 kw, coz je velice slusny, jak to mas se spotrebou? Hodne rikaji, ze jde dolu, jde dolu i pri 107 kw? Pac si myslim, ze 107 kw uz musi skoro trhat asfalt, a tak to asi nesetris ) Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: Pepan89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Za sebe, jedině TDIFun!!! Něco málo přes 170 koníků na 1.9 TDi PD a úplná spokojenost. Spotřeba kolem 6 litrů a takhle už to funguje 2 roky bez závad! Pro jistotu ŤUK ŤUK! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Spotřeba, je při stejné jízdě jako bez chipu stejná, či o něco málo menší!! Ale věř, že při tom zátahu co to auto bude mít, tě spotřeba moc zajímat nebude, protože to auto frčí o 2 třídy lépe. Jinak v létě 5,5 a v zimě 6,5 - všechno na 15" discích ( 65% město ). Na 17" to bude o trošku víc. Ale hlavní věc je, že máš na předjíždění dostatečnou rezervu výkonu a kroutícího momentu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Re: Pepan89 určo to se spotřebou není nijak drastické je to více méně stejnééé:)mám dlouhodobý průměr 5l ale nejezdím jak závodník nebo stylem brzda plyn. Výkonu využívám když potřebuji předjet a nebo když se neudržím tak do táhlého stoupání a to jsou fakt šupy jak to letí proti sérii žádné uvadnutí ještě před 3 tis. ot/min prostě jen tah:)i na dálnici koukám jak to ve 160 ještě dokáže zrychlovat !!!! Jinak autí je na 16 v létě a pátnáctky v zimě obojí hliníkač škoda v šíři 205. Fun prostě umíííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 jj, koukal sem na ten tdi fun, a neni to cenove zas tak strasny, na jare to mozna teda zkusim no. Jj, to mam taky dilema s tema kolama, premejslim na leto jestli 17 nmebo 16, ale nejak vicemene ve vsem mi vychazeji lip ty 16cky. Jedina vyhoda 17, ze to lip vypada no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 jj TDIFun je machr Pepan89- u TDIfuna to určitě nestojí 10- 15 tis, a kvalita je 100%. Rozhodně se oplatí zajet i když jsi zdaleka, výsledek stojí za to Gumin- 170 koní na 1.9 to už je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 jj, no sem rad za takoveto informace. Necham to sice az na jaro, ale uz se celkem tesim . No mam to tak 220 km no, jsem z pardubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Já jel 370km z Liberce. Ale nejlepší jízdu jsem si užil od TDIFUNA zpět domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 TDIfun je praktická jednička zde na foru bezesporu!! Pardubice umím,v případě zájmu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan 88 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Mate zkušenosti s firmou Autochip http://www.autochip.eu/ Chtěl bych nechat načipovat moji OII 2.0 TDI,nějaké zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 ja teda maniaku nevim ale jestli dobre v tom foforu ctu narazis na swenaka jakyho ma folicka ci CO TO JE? a kolik ma kw, ale pokud vim ma asi 250kw bestii... toto je tema na neco jinyho.ZDAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Swenak má plečku :-( Aktuálně mám originál SW, takže snad kolem 230k, těch 400k, co to mělo mít, když jsem to koupil je nakonec jen cca 300k. Takže to bude chtít lazení a doufám, že je to jen otázka SW a ne chyba truba a podobně. Nemluvě o dalších problémech :-( Hezké svátky přeju všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 mas tu tricitkouvou edici ne? jestli to dobre chapu? a tu 177kw jsi prodaval na vwclubu? tak presji stastne nalazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 jj, mám tu ED30 a černou pořád prodávám, nechce někdo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Swenak: ani ne, na svoji 100km trasu do práce, bych to asi neuživil :-) Měl ten tvůj golf ED30 400 koní, když jsi to kupoval? Ale jinak moc pěknej kousek bílá je pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Zítra jedu 600km, není to tak žravé, černý jezdil v klídku dlouhé trasy kolem 8l, todle bude tak 10 :-) ED30 žel není úplně v takovém stavu, jak se zdálo a jak bylo tvrzeno., naměrilo se mu jen cca 300k, vypadalo to jako standardní chiptuning s podporou pruchozího výfuku a jiného sání, žadná specialita. O tom, že má asi problém s mechatronikou DSGčka ani nemluvě :-( Ale už se pracuje na nové SW od motorpower.cz, už jsem ho mohl mít dnes, ale smůlou jsem si odstřelil řadičku a tak jsem to musel posunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Obdivuji že máš na to nervy! Lidi toho dnes nakecaj, jen aby prodali. Taky to byl ranec, člověk by čekal, že to bude nějakou dobu jezdit bez poruch. Přeju ti, aby jsi to všechno časem vyřešil a dělal ti golf jen samou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 No, moc těch nervů nezůstává a peněz, no, škoda mluvit :-) Žel, tak to někdo chodí. Ale nevzdávám to a věřím, že to dotáhnu dřív, než se ozvou věřitelé :-)))) Díky za podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Zkus někoho jiného radši. Jedou na kvantitu a ne na kvalitu. Co vím tak na auto max půl hodina........... když je frmol. A další věc, neřeší se jestli má auto DPF apod, prostě se to nakrmí ať to jede. Už jsem po týhle firmě pár aut předělávali!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.