Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Potřeboval bych modré žárovky do zadnich světel (12V, 21W) ,černý (nebo ale spoň s černým nádechem) kryt bočních malých blinkrů a také modré žárovičky na osvětlení SPZtky (12V, 06W) ,případně nějaké 12V LEDky atd.. Nevím, kde přesně shánět.. Díky za každou radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Cerny blinkry maj ve skodovce za 340. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Cerny blinkry maj ve skodovce za 340. To je docela dost, ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Kukni na www.jkdesign.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 (editace) anebo na www.autodoplnky.cz , kde ho mají jako "Boční blinkr Škoda Octavia kouřový" za 60,- Kč/ks (je naprosto identický s tím na Fabii - sám je tam mám...) Editováno: 23. Duben 2006, autor: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 o diademach je diskuze ZDE a koupit je muzes treba ZDE jo a o blikacich je tema ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 (editace) Mě se zdá, že na www.kubidesign.cz je v tom popisu chyba - "provedení: H4" ??? Jinak ty blikače jsou i u mě: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=37 PS: e-shop stále doplňuju Editováno: 23. Duben 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.