Publikováno Listopad 29, 200915 r Zdravím, mám problém, po odkalení nejde auto nastartovat, koukal jsem i na gumičky a vše vypadá OK, průhledná hadička co vede s filtru k mororu je vydět vzduch, ale natáhnout naftu nejde, vybil jsem uplně baterku, trvá to tak dlouho normálně? Nebo mám někde prroblem? Dnes opět nabiju a zítra to zkusím znovu. Včem může být ještě problém?
Listopad 29, 200915 r No neviem ako si to robil ale pri vymene filtra sa ma naplnit zhora naftou. Pri odkaleni zrejme tiez,aby nebol prazdny a nemuselo cerpadlo tahat dnu naftu. Sice neviem ci dokaze tahat ak sa nahodou uplne zavzdusni. Mne pri vymene filtra 2 krat zdochlo a potom uz pohoda. Takze?
Listopad 29, 200915 r U moderních motorů typu PD není treba odvzdušnovat nic, u rotaček je treba odvzdušnit palivovou soustavu, nicméně netuším jak:-)
Listopad 29, 200915 r Autor PD nemám, mám klasiku 1.9TDi 66kw r.v.2001 , poprvé jsem startoval s prázdným filtrem,pak jsem ho zalil, no uvidím zítra po výměně O- kroužků. Ještě by mě zajímal ten postup odvzdušnění, máte někdo prosím? Díky všem za typy a rady:-)
Listopad 29, 200915 r dolij palivový filtr naftou, sundej plastový kryt motoru, povol kovové trubky na vstřikovačích (17 klíč) (nemusíš je sundávat) a startuj, až ti ze všech vystříkne nafta tak je zašrubuj zpátky, dotáhni a zkus nastartovat, mělo by ti to chytnout Upraveno Leden 5, 201015 r od KaJe Necituj předchozí příspěvky!
Listopad 29, 200915 r To se mě taky minulej rok při výměně paliv. filtru stalo.Nakonec sem musel naplnit pal. filtr až po okraj a injekční stříkačkou sem naplnil obě hadičky co vedou k motoru a chytlo mě to.Jak je tam jen vzduch tak to čerpadlo to nenasaje.
Listopad 30, 200915 r Autor Takže dnes jsem dal nový filter s novýma O-koružkama, a přesně podle "Esaře" jsem požil injekční stříkačku, filtr nalil až po okraj naftou a start hned na podruhé naskočil:) Díky všem za rady a typy:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.