Přejít na obsah

montáž předního spoileru

marsihel

Doporučené příspěvky

Ještě bych měl takovej jeden dotaz pánové ještě před tím než bych to dal lakovat, musím to tam vyzkoušetn a nečisto a nelakovaný to jen tak "přicvaknout" na auto, a nebo se mám na to vyswat, protože přece jenom je to originální příslušenství. jít by to tam mělo  :t

taaaaak a dneska jsem konečně kompletní!!! musím uznat, že ten překryt vypadá skutečně dobře, lépe, než jsem čekal, ale to je asi tou euforií... :-) myslím si, že tě zajímal to číslo příslušenství překrytu, tak na faktuře je uvedeno FAA410003... Jdi do toho!!!

dodávám i foto... :-)

post-5-1174929054_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych měl takovej jeden dotaz pánové ještě před tím než bych to dal lakovat, musím to tam vyzkoušetn a nečisto a nelakovaný to jen tak "přicvaknout" na auto, a nebo se mám na to vyswat, protože přece jenom je to originální příslušenství. jít by to tam mělo  :t

taaaaak a dneska jsem konečně kompletní!!! musím uznat, že ten překryt vypadá skutečně dobře, lépe, než jsem čekal, ale to je asi tou euforií... :-) myslím si, že tě zajímal to číslo příslušenství překrytu, tak na faktuře je uvedeno FAA410003... Jdi do toho!!!

Tak spoiler už je na lakovně...ve středu tam dám auto a v pátek ho mám doma...už jsem celej nedočkavej :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak spoiler už je na lakovně...ve středu tam dám auto a v pátek ho mám doma...už jsem celej nedočkavej :smich:

naprosto ti rozumím!!! -_-

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se tě ještě zeptat...protože na tý fotce to vypadá bombově, sis tam dopředu nechal tu značku dát bez tý podložky pod spz...to je tam normálně přošroubovaná nebo nelepená...a je pod ní ještě něco..třeba aby nerezonovala ;)

rámeček na SPZ jsem zahodil a značku jsem přilepil oboustrannou páskou.... stála myslím 89 a jak jsem to přilepil, tak ať s tím hýbu jak chci, nehne se.... Je dělaná přímo na venek a venkovní vlivy počasí.... různě jsem ji nastříhal a nalepil do míst, kde není perforace čísel a písmen na SPZ....

Odkaz ke komentáři

Milos:koukám že ten majitel te OI moc pařil NFSU podle masky a sani v narazniku.. Jinak ten naraznik "pluh" byl kdysi na octe king ale ted uz moc neni ... pluh na snih no .. Majitel tuzingař

Tedka už tam má ale jinej spoiler....pluh I vyměnil za pluh II :smich: , škoda že už nesněží :t

Odkaz ke komentáři

Milos:koukám že ten majitel te OI moc pařil NFSU podle masky a sani v narazniku.. Jinak ten naraznik "pluh" byl kdysi na octe king ale ted uz moc neni ... pluh na snih no .. Majitel tuzingař

Tedka už tam má ale jinej spoiler....pluh I vyměnil za pluh II :smich: , škoda že už nesněží :t

ten by měl jezdit v době blokád na česko-rakouské hranice, ten by to tam rozoral po těch polích!!! :smich:

Odkaz ke komentáři

TOTTI: tak auto nebudu mít v pátek ale už zejtra odpoledne...no těším se jak malej. A jak máš ten nárazník vysoko od země....to asi nebude nic drastickýho ne, když má člověk "seriovej" podvozek. -_-

je to v pohodě, jen jsem hnedka vyzkoušel takové ty betonové účka, co jsou třeba ne velkých parkovištích pro odvod vody a tam jsem lehce, ale jen velmi lehce škrtnul, jinak to je to úplně v cajku...

Odkaz ke komentáři

...

vypadá to fakt hezky!!! tak dlouho jsem o tom překrytu věděl, ale stejně jsem pokukoval po RS, ale teď jsem rád za překryt a neměnil bych!!!

A ty máš snížený auto a nebo serie jako já. Docela vysoko ten spoiler, i když v mojím případě to je možná i dobře :D

Odkaz ke komentáři

...

vypadá to fakt hezky!!! tak dlouho jsem o tom překrytu věděl, ale stejně jsem pokukoval po RS, ale teď jsem rád za překryt a neměnil bych!!!

A ty máš snížený auto a nebo serie jako já. Docela vysoko ten spoiler, i když v mojím případě to je možná i dobře :D

Zatám série, ale časem.... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...