Sinius Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 pánové, ta Vám pěkně děkuju, díky Vašim labužnickejm příspěvkům sem pěkně zmatenej..............dlouho už na něj koukám, ale nemohl sem se doted rozhodnout.........jdu do něj..........jen by mě zajímala jedna věc, kolik stál lak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 pánové, ta Vám pěkně děkuju, díky Vašim labužnickejm příspěvkům sem pěkně zmatenej..............dlouho už na něj koukám, ale nemohl sem se doted rozhodnout.........jdu do něj..........jen by mě zajímala jedna věc, kolik stál lak??? Cena laku, naprosto jednoduchá...v autorizovaném servisu škoda...lakování za 2300 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 pánové, ta Vám pěkně děkuju, díky Vašim labužnickejm příspěvkům sem pěkně zmatenej..............dlouho už na něj koukám, ale nemohl sem se doted rozhodnout.........jdu do něj..........jen by mě zajímala jedna věc, kolik stál lak??? Cena laku, naprosto jednoduchá...v autorizovaném servisu škoda...lakování za 2300 kč Tak já jsem dával lakošovi 2500, ale udělal mi k tomu zrcátka, kliky a zadní černou lištu v nárazníku.... samozřejmě, že doklad na to nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.