mira Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Kluci kdo aspoň trošku sledoval ví že včera vypadl mladý pár Zuzka s Ondrou... Zustal pár Dana a Robert a Dana a Jan.... Dana a Robert se předvedli jako bezpáteřní hajzlové... Výhra patří jednoznačně Daně a Janovi-modrý pár... kdo koukal tak ví.. PROSÍM HLASUJTE PRO MODRÝ PÁR Dana a Jan...sms ve tvaru DUM M na tel 906 06 09 kluci díky..já bych se nemohl koukat jak to vyhrajou ty šedivý....pomožme modrým:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Se mi celý pořad zhnusil po vypadnutí mladého páru. Co normální člověk má říct na argument "šak jsou mladí a třeba ani spolu nezůstanou"? Nech jdou všichni do prd...!! Doufám, že stejného argumentu použijou i na šedivé. "Šak jsou staří a dlouho spolu nezůstanou!!" Jsem pořad viděl všehovšudy třikrát,ale po minulém dílu opravdu fuj hnus!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Čech Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) Tak ty argumenty již dříve vyhozených párů byli byli opravdu ubohé a jen na základě toho jak kdo komu padl do oka, teď jde ale o to jestli má vyhrát jeden nebo druhý a to co tam předvedli ti starší, Dana a Robert byl vážně hodně velkej hnus. Chovali se jak nějaký mistři světa a jak by jim to už patřilo, naprosto nepříjemní a netolerantní hovad* Že ani nejsou manželé by mi tak nevadilo ale ona mi přijda jako opravdu bezcharakterní člověk a Robert je naprosto to samé. Jo ještě něco, v některé dílu bylo řečeno že je Robert nevím už přesně, ale 3x nebo dokonce 4x rozvedený, o tom tedy taky nemám moc dobré mínění, asi to bude pěknej prevít Výhra jednoznačně modří Dana - Jan !! Koukám na fórum k tomuto na Nově, vidím že všeobecný názor je celkem jednoznačný. http://dumsnu.nova.cz/forum/hlasujte-s-rozumem-t15658 Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Pepa Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ŽE VŮBEC SLEDUJETE TAKOU PIKAČOVINU........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Čech Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no sledujeme no....voni ty ostatní pořady taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Taky jsem viděl pár posledních dílů, ale co předvedli naposledy ti šediví, tak to se z toho člověku dělá zle. Stačilo jenom to, jak se smál ten Robert tý holce, když brečela, tak to o něčem asi vypovídá. Tak to snad vyhrajou ti modří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no sledujeme no....voni ty ostatní pořady taky nic moc to je fakt, ale mám asi 40 programů a tam se vybrat dá...nebo to řešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 šedí jsou hňupi...stejně tak jako ta stará máňa co měla toho mladyho borca...tu bych kopl do xichtu... takovy blby kecy...a to jak se ten Robert smál tomu jak Zuzka brečí tak za to bych ho vyhodil hned...nevděčník...já to taky přeju modrym...ti jediný jsou svoji..jako nemyslim manžele..ale to, že se chovaji furt stejně a vhodně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 sice to nesleduju, ale jak by jsme se zachovali asi na jejich místě, když jde o takový prachy-barák???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Na pizzoviny se nedívám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Jo taky jsem to obcas sledoval a usinal u toho,ale opravdu pote co vypadl par ZUZKA a ONDRA tak se mi to zhnusilo. Ta Maňa co mela toho mladsiho,tu bych kompl do ksichtu jako prvni,pak i tu sedivou...:-ú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Marketingové oddělení Novy zaslouží pochvalu a vánoční prémie, protože když se takové téma objeví na takovémto specializovaném foru, tak to svědčí o tom, že dělají svoji práci opravdu dost dobře. Na stupidity show tohoto "kalibru" super výsledek ... Pár dílů jsem viděl ... Hm, pěkná iluze o tom, že ten, kdo vyhraje bude šťastně bydlet v domečku, který si vlastnoručně postavil s dalšími 18 neumětely ... Jasně, lidi, kteří jsou přes půl republiky. Kteří jdou jen pro peníze do podobné soutěžě, kde se ztrapní na kvadrát. Předpokládám, že většina ze zúčastněných by neměla ani na běžnou údržbu a provoz takového baráku. Natož aby se z něj dostali někde do práce (mj. 2 auta jsou standard a nutnost), pokud teda vůbec předtím nějakou měli, když si můžou půl roku takhle blbnout v unimobuňce ... Dnes se smějeme reakci závodního výboru už nevím jaké nemocnice, který před 30 lety reagoval v novinách na televizní vztah Blažeje a Iny ... a tohle je úplně to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 co se týče toho provozo baráku tak abych se přiznal, tak nad tím jsem taky uvažoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.