simonp Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Hledam informace o tom, jak velky vliv ma pouziti benzinu N95 misto N98 v Oktavce I RS na vykon, zivotnost, tj. pouziti mene okt. benzinu nez doporucuje vyrobce. Zatim jsem jen nasel clanky opacne tj. o pouziti benzinu s vyssim okt. cislem nez jaky je vyrobcem doporucen. Nejvice bych ocenil prakticke zkusenosti. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 MAM RS A ZATIM SEM VYSLEDOVAL ZE NA 95 TO JEDE O TROCHU HUR.JINAK JEZDIM NA BLUE OCTANS 99 MAM TOTIZ U BENZINY NAKOU TU SLEVICKU JINAK JE TO PALBA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Hledam informace o tom, jak velky vliv ma pouziti benzinu N95 misto N98 v Oktavce I RS na vykon, zivotnost, tj. pouziti mene okt. benzinu nez doporucuje vyrobce. Zatim jsem jen nasel clanky opacne tj. o pouziti benzinu s vyssim okt. cislem nez jaky je vyrobcem doporucen. Nejvice bych ocenil prakticke zkusenosti. Diky. Také bych se něco nowého dozwěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Na N95 je to trochu horší,ale určitě to nemá vliv na životnost motoru.Taky na něj jezdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Rozdíl je pouze v tom, že to jede p něco hůř.....Zkus jednou natankovat 99oktanů a uvidíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host krupica Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Vies co skus? Vyjazdi nadrz co najviac, a povedz niekomu, nech ti natankuje jedno z toho bez toho, aby to vedel. Som si skoro isty ze nic nepocitis... A myslim, ze kazde auto so vstrekovanim ma RJ na typ benzinu- taky maly box s tromi pinmi a podla toho ktore spojis, sa prisposobi RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Oktanové číslo u benzínu "velmi obecně" udává odolnost vůči detonačnímu spalování směsi ve válcích motoru. Tzn. čím větší číslo tím více "odolný" benzín. Proto při použití benzínu s nižším oktanovým číslem než udává výrobce v určitých režimech chodu motoru (např. při nízkých otáčkách a velké zátěži) dochází k detonačnímu spalování (klepání motoru) i když dnes již není tak znatelně slyšitelné jak to známe od staších vozidel. Pro detonačním spalování se z paliva uvolňuje energie která se za normálních okolností využije pro přeměnu na pohybovou energii. Při detonačním spalování tak dochází k rozkmitánání hmoty motoru což má zjednodušeně za následek zvýšené namáhání jednotlivých pohyblivých částí motoru. Rozhodně však nelze říci, že občasným použitím benzínu s nižším oktanovým číslem než udává výrobce dojde k poruše motoru, i když pak mi uniká smysl pořízení ereska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Oktanové číslo u benzínu "velmi obecně" udává odolnost vůči detonačnímu spalování směsi ve válcích motoru. Tzn. čím větší číslo tím více "odolný" benzín. Proto při použití benzínu s nižším oktanovým číslem než udává výrobce v určitých režimech chodu motoru (např. při nízkých otáčkách a velké zátěži) dochází k detonačnímu spalování (klepání motoru) i když dnes již není tak znatelně slyšitelné jak to známe od staších vozidel. Pro detonačním spalování se z paliva uvolňuje energie která se za normálních okolností využije pro přeměnu na pohybovou energii. Při detonačním spalování tak dochází k rozkmitánání hmoty motoru což má zjednodušeně za následek zvýšené namáhání jednotlivých pohyblivých částí motoru. Rozhodně však nelze říci, že občasným použitím benzínu s nižším oktanovým číslem než udává výrobce dojde k poruše motoru, i když pak mi uniká smysl pořízení ereska. presne tak, takze benzin s vyssim oktanovym cislom najde uplatnenie v motoroch so sklonmi detonacneho spalovania prip. spalovania chudobnej zmesi. Ale dnes uz ma prakticky kazdy motor (neviem ako u ostatnych v octe) snimac detonacneho spalovania, ktory upravi predstih a i ked s kratkodobym znizenim vykonu by sa motoru nic vazneho stat nemalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Přidám i svoje postřehy a zkušenosti (mám rok RS a měl jsem dva roky služební 1,8 T) - zásadní rozdíl opravdu při normální jízdě není , když se chceš svézt, tak některé "vysokooktanové" benzíny znát jsou - z vlastní zkušenosti je fakt nejlepší od benziny BLUE 99 (stojí ale ranec) - já jsem zkoušel od SHELLu V Power a musím říct, že zklamání (cena o 2 Kč vyšší a minimální rozdíl) , od doby co je benzín cenově kde je, jezdím na N 95 a absolutně bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.