Milhausek Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 jsem z Humpolce a zprovozním ti to komplet bez problémů!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 ahoj, potřeboval bych poradit jakým kodem mám nakodovat rádio. Mám kazetove symphony, multifunkční volant a maxidot. Než začnu šachovat s káblíkama chci zkusit to nakodování jak radil Milhausek. Když jsem si auto připojil na komp a mkl se do jednotky rádia je tam nahoře kod 00203 a podtím kodování dílny 31480. Potřebuju aby mi svítila část maxidotu na rádio a aby fungovali tlačítka na volantu pro ovládání rádia. Tempomat jde. Poradíte někdo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 co jsem tu vyčetl tak nakodovat na 405 a vyresetovat gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Dobrá práce chlape, mám to, vše je funkční... Super.. aspoň s tím nemusím nikam jezdit... Jen jsem to překodoval a funguje to. Super...Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajin.pl Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Zdravim, koupil jsem si superba, rok výroby 2002 a sehnal jsem si rádio Symphony z Octavie r. v. 2004. Taky mi nefunguje horní část maxidotu, ovládání na volantu mi funguje, vypínání při klíčku mi nefunguje a rádio stále svítí ikdyž je vypnuté a vytažený klíček ze spínačky. Zkoušel jsem se připojit na VAG a píše to, že tam je příliš mnoho chyb. Co s tím? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 jakým vagem jsi to připojoval? nějakým čínským co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajin.pl Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 no to nevim nějakej vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Čau pánové, ačkoliv jsem prošel již všechny diskuze na téma maxidot, tak se mi stále nepodařilo zprovoznit vrchní část, která by měla zobrazovat data rádia a navigace. Mám supa 2003 navi DX - C a TMC 894 A. Měl jsem to již několikrát rozdělané, prozváněl drátky jestli nejsou přerušené a vše se zdá ok. Ze zeleného miniiso konektoru třídrát na palubovku a z TMC dva dráty na navi také v pořádku. Nevíte někdo čím by to ještě mohlo být, nenusí se něco povolovat přes vag, nebo něco překodovat? Předem dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 (editace) Chyby vymaž a po nastartováni pak počkej co se vráti. jinak ten maxidot. Podle mě nemáš propojení budík s radiem. Podle mě ti tam bude scházet část kabeláže. A nebo se do toho před tebou někdo štoural a dělal připojení na jiné radio a trochu to pozměnil. třeba zrovna ten plus. protože tam vedou dva jeden na stalej a jeden na sp.skřinku. Koukni na tu kabeláž od radia. Jo a ješte všechny navi DX nezobrazuji na maxidotu. Nevím přesně co tam musí bejt za označení ale zkoušel jsem to a ze tři ukazovala jedna. ale je to rok co jsem to řešil tak si to uš moc nepamatuji. Taky na všechny nejdou připojit DVD i když tam pořídíš tu krab.nepujde ti obraz. Editováno: 7. Listopad 2011, autor: NÉŤA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 No navigace byla předchozímu majiteli ukradena a ta kabeláž nic moc(koupil komplet svazek palubovky a daval to nove), ale ty tři kabliky co jdou na budiky jsou vpořádku podle návodu cosbiho. Akorát mě ještě napadlo, jestli nejsou přepinované ty od TMC, nevite někdo na které piny mají být? Jinak mě už nic nenapadá. Chyby to nepíše žádné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 A navíc je to canová navi, tak by tam ten třídrát nemusel ani být pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 třídrát tam nemá být pokud je canová navi a správný tmc box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 takze zeleny miniiso vypojim, ale co dal? mate nekdo nejaky nápad? z TMC boxu jdou dva dráty na navi a jeden je plus, minus je to tak? ktere piny nekdo vi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Pánové, prosím o radu, napinoval jsem zeleny miniiso 8,9 na budiky na zelený konektor 8,9 přiletoval jsem to k těm drátům co už tam byli (podle cosbyho) a pořád mi maxík nefunguje, nevíte někdo, jak má být propojený TMC box a navi? Radio jsem nakodoval 00405 a odpojil na chvili baterku jako reset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 a navíc jsem ještě zjistil, že mi nejde ovládání rádia na volantu a hlasí mi chybu airbagy!! takže napinování 8----- 8 9-----9 je chybné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 udělal jsi uplný nesmysl.. 8-8 a 9-9 je správné ale u symphony can!!! ty máš navigaci canovou.. tak tady neplet lidi!!! a tímhle zkoušením na can sběrnici můžeš jenom něco odpálit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Tento návod jsem vyčetl tady na foru, proto jsem také potom psal, že je to chybné napinování! Nicméně problém vyřešen, piny 2,3 na TMC boxu na can sběrnici komfort climatronicu(červená piny 2,3), piny 8,9 na navi 26pin konektor piny 26,13. Na budíkách je can 8 a 9. Zelený miniiso piny 8,9,10 na budiky T32B 30,31,32. Bez zapojeného miniiso mi nefunguje MF volant, nevím jak je to možné, ale je to tak!!! Navi jsem nakodoval 00405 Akorát nevím jak zprovoznit GALU, poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 máš to zapojené uplně nesmyslně!! zelený miniiso piny 8,9,10 uplně odpoj.. máš zapojený ještě jeden pin na miniiso a ten tam nechej, mf volant ti nejede pro canu proto ho tam musíš mít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 když jsem to udělal, jak radíš, tak mi nefunguje MF volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 ahoj, ja mam jiny problem, mě všechno fungovalo, horni cast maxidotu i mf volant, ale asi před 14 dny jsem si všiml ze pri jizde mi občas na chvilku zhasnul ten maxidot, a delalo ted to je to zhasle vic nez rozsvicene, seka se to, a kdyz je ten maxidot zhaslej tak nejde ani mf volant, mam kazetovy symphony, ale myslim si ze tam bylo predtim cd symphony. a kdyz jsem jel ted domu, z niceho nic mi zhasly budiky, padly rafičky, vynulovaly se hodiny a pocitadlo km, palubni pocitac se nevymazal... očas mi blbne zamykani, tak mam nervy z toho zase... bojuju s vodou pod kobercem, nevim uz kudyma tam muze tect... :-( poradte. je to tou vodou? diky za kazdou radu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klima24 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 pod nohama řidiče pod kobercem máš komfortku, určitě to může být tím, teď jsem řešil něco podobného na passatu a tam tekl radiátor topení, neztrácí se ti kapalina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 zjistil jsem že když chci jakoby zavřít okna i když jsou zavřená tak ta horní část zhasne, jako by bylo v tom podpětí, už to ale nezhasíná... ale přestala mi fungovat zase řidičova sedačka... musím najít pojistku, dle DP je u releboxu ale tam jsem ji nenašel...výhřev mi jede, a v pojistkách žádnou pojistku k sedadlům nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurcik Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) moja otázka je naivná ale:kupil som supa v de rv,2003 nejde maxi dot ,DX navy tiež ani neovláda radio.Bol tam autotelefon ktorý je vymontovaný.Nie je tá nefunkčnosť sposobená tým?? Editováno: 7. Únor 2012, autor: jurcik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurcik Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Milhausek je borec ,ale je to dosť daleko už som u neho bol a toho supa čo mi spravil ten je ok!!!kto by mi to rozchodil v okolí žiliny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Hoši... Taky se přidám... V současné chvíli mám maxidot. Byla na něm VW Gamma přes 3-drát Teď mám NaviDX a nefunkční maxidot... Nevím jaké TMC či jak to propojit aby to fungovalo... Rad je tu hodně, ale žádná konkrétní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.