Přejít na obsah

klima24

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení klima24

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. pod nohama řidiče pod kobercem máš komfortku, určitě to může být tím, teď jsem řešil něco podobného na passatu a tam tekl radiátor topení, neztrácí se ti kapalina?
  2. když jsem to udělal, jak radíš, tak mi nefunguje MF volant.
  3. Tento návod jsem vyčetl tady na foru, proto jsem také potom psal, že je to chybné napinování! Nicméně problém vyřešen, piny 2,3 na TMC boxu na can sběrnici komfort climatronicu(červená piny 2,3), piny 8,9 na navi 26pin konektor piny 26,13. Na budíkách je can 8 a 9. Zelený miniiso piny 8,9,10 na budiky T32B 30,31,32. Bez zapojeného miniiso mi nefunguje MF volant, nevím jak je to možné, ale je to tak!!! Navi jsem nakodoval 00405 Akorát nevím jak zprovoznit GALU, poradí mi někdo?
  4. a navíc jsem ještě zjistil, že mi nejde ovládání rádia na volantu a hlasí mi chybu airbagy!! takže napinování 8----- 8 9-----9 je chybné!
  5. to můžeš říkat někomu, kdo v životě supa neměl
  6. Pánové, prosím o radu, napinoval jsem zeleny miniiso 8,9 na budiky na zelený konektor 8,9 přiletoval jsem to k těm drátům co už tam byli (podle cosbyho) a pořád mi maxík nefunguje, nevíte někdo, jak má být propojený TMC box a navi? Radio jsem nakodoval 00405 a odpojil na chvili baterku jako reset.
  7. takze zeleny miniiso vypojim, ale co dal? mate nekdo nejaky nápad? z TMC boxu jdou dva dráty na navi a jeden je plus, minus je to tak? ktere piny nekdo vi?
  8. A navíc je to canová navi, tak by tam ten třídrát nemusel ani být pokud se nepletu
  9. No navigace byla předchozímu majiteli ukradena a ta kabeláž nic moc(koupil komplet svazek palubovky a daval to nove), ale ty tři kabliky co jdou na budiky jsou vpořádku podle návodu cosbiho. Akorát mě ještě napadlo, jestli nejsou přepinované ty od TMC, nevite někdo na které piny mají být? Jinak mě už nic nenapadá. Chyby to nepíše žádné
  10. Čau pánové, ačkoliv jsem prošel již všechny diskuze na téma maxidot, tak se mi stále nepodařilo zprovoznit vrchní část, která by měla zobrazovat data rádia a navigace. Mám supa 2003 navi DX - C a TMC 894 A. Měl jsem to již několikrát rozdělané, prozváněl drátky jestli nejsou přerušené a vše se zdá ok. Ze zeleného miniiso konektoru třídrát na palubovku a z TMC dva dráty na navi také v pořádku. Nevíte někdo čím by to ještě mohlo být, nenusí se něco povolovat přes vag, nebo něco překodovat? Předem dík za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...