Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdravim kluci

u mna taky problem ze tiez nejde maxidot.mam symphony cd zapojenie 3 drat (overene prepipanim) kodovanie vyskusanie 405 aj 407.superb mr 2002 elegance.MF volant ide bez problemov aj s radiom nie su problemy.

co este mam spravit aby to fungovalo cele jak ma.?

dakujem za reakcie

předělat zapojení na can a nakodovat 405

prerobil som to na can (zapojenie 8-8,9-9) kodovanie 405, baterka bola odpojena a stale maxidot nejde.nemoze byt chyba v paneli pristrojov?

nevie mi nikto poradit ako dalej ??

ne, udělal jsi reset gateway?

z mojej strany trapna otazka .jak sa to robi?. nenasiel som to v programe ( mam supervag+ vag com)

• 4 týdny později...

urobil som reset gateway , stale bez komunikacie. nejake napady?

• 11 měsíců později...

Z ničeho nic mě přestala fungovat vrchní část maxi-dotu. Mam tam DX a vždy maxik ukazoval a dnes nic. V čem mám hledat problém??

Zkus vypnou a zapnout rádio. Zkontrolovat na rádiu kabely a pak třeba odpojit na chvíli baterku. Když to nepomůže tak bude chyba někde v kabeláži.

Pár krát se mě to už stalo, ale pak to bylo vždy v pohodě. Vypnul jsem radio a zase zapnul a nic se nezměnilo. Uvidím ráno po zapnutí jak to bude vypadat. Když tak baterka a pak rozebrat. Zatím moc díky

Tak dnes rano jsem to DX zapnul a zese krásně na Maxiku ukazuje. Tak nevim.

Někde bude studenej spoj.

Projdu kabeláž a uvidím. Zatím díky.

Tak jsem DX vytáhnul, prohlédnul kabely, pročistil kontakty. Vše funguje jak má, tak doufám, že to i tak zůstane :kol-28: díky

• 10 měsíců později...

Zdravím mám problém kúpil som si no-can rádio mfd navigáciu Z vw passatu do škoda superb 1 2003 pôvodne tam bolo symphony pripojené na can no pri prehodeni mi nefunguje maxidot A ani MF volant na fórach som našiel že sa to dá napojiť cez 3oj kábel Z rádia do budíkov napojil som to podľa schémy A nič sa nedeje nefunguje to moja otázka znie či to treba kódovat alebo nejako ináč napojiť poraďte prosím ďakujem

Presne označenie radia je

post-42680-0-03689100-1394135346_thumb.j

hlavně tato navigace nebere CZ mapy, toto je noDX

• 1 měsíc později...

trošku OT nevíte někdo o přístrojovce na nafťáka s maxíkem? našel jsem jen z benzínu...předem díky za pomoc

• 7 let později...

Zkusim vystrel do tmy.

Takze kdyz jsem mel symphony a ted mam dx, vsechno fungovalo volant maxidot, tak mi ted staci natahnout vlastne jeden kabel do budiku ? Protoze dva kabely uz tam mam z toho zelenyho konektoru za radiem. Pripadne pak nakodovat, dokodovat, zkusit ?

Jo a mam Ackovou, necanovou.

Upraveno od PeITeeR

3 dráty, stávající nemůžeš použít.. a jeden do RJ multifunkce

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.