Březen 5, 201213 r zdravim kluci u mna taky problem ze tiez nejde maxidot.mam symphony cd zapojenie 3 drat (overene prepipanim) kodovanie vyskusanie 405 aj 407.superb mr 2002 elegance.MF volant ide bez problemov aj s radiom nie su problemy. co este mam spravit aby to fungovalo cele jak ma.? dakujem za reakcie
Březen 7, 201213 r prerobil som to na can (zapojenie 8-8,9-9) kodovanie 405, baterka bola odpojena a stale maxidot nejde.nemoze byt chyba v paneli pristrojov?
Březen 10, 201213 r z mojej strany trapna otazka .jak sa to robi?. nenasiel som to v programe ( mam supervag+ vag com)
Duben 6, 201312 r Z ničeho nic mě přestala fungovat vrchní část maxi-dotu. Mam tam DX a vždy maxik ukazoval a dnes nic. V čem mám hledat problém??
Duben 6, 201312 r Zkus vypnou a zapnout rádio. Zkontrolovat na rádiu kabely a pak třeba odpojit na chvíli baterku. Když to nepomůže tak bude chyba někde v kabeláži.
Duben 6, 201312 r Pár krát se mě to už stalo, ale pak to bylo vždy v pohodě. Vypnul jsem radio a zase zapnul a nic se nezměnilo. Uvidím ráno po zapnutí jak to bude vypadat. Když tak baterka a pak rozebrat. Zatím moc díky
Duben 7, 201312 r Tak jsem DX vytáhnul, prohlédnul kabely, pročistil kontakty. Vše funguje jak má, tak doufám, že to i tak zůstane díky
Březen 6, 201411 r Zdravím mám problém kúpil som si no-can rádio mfd navigáciu Z vw passatu do škoda superb 1 2003 pôvodne tam bolo symphony pripojené na can no pri prehodeni mi nefunguje maxidot A ani MF volant na fórach som našiel že sa to dá napojiť cez 3oj kábel Z rádia do budíkov napojil som to podľa schémy A nič sa nedeje nefunguje to moja otázka znie či to treba kódovat alebo nejako ináč napojiť poraďte prosím ďakujem
Duben 21, 201411 r trošku OT nevíte někdo o přístrojovce na nafťáka s maxíkem? našel jsem jen z benzínu...předem díky za pomoc
Březen 21, 20223 r Zkusim vystrel do tmy. Takze kdyz jsem mel symphony a ted mam dx, vsechno fungovalo volant maxidot, tak mi ted staci natahnout vlastne jeden kabel do budiku ? Protoze dva kabely uz tam mam z toho zelenyho konektoru za radiem. Pripadne pak nakodovat, dokodovat, zkusit ? Jo a mam Ackovou, necanovou. Upraveno Březen 21, 20223 r od PeITeeR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.