saro3 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 zdravim kluci u mna taky problem ze tiez nejde maxidot.mam symphony cd zapojenie 3 drat (overene prepipanim) kodovanie vyskusanie 405 aj 407.superb mr 2002 elegance.MF volant ide bez problemov aj s radiom nie su problemy. co este mam spravit aby to fungovalo cele jak ma.? dakujem za reakcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 předělat zapojení na can a nakodovat 405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 prerobil som to na can (zapojenie 8-8,9-9) kodovanie 405, baterka bola odpojena a stale maxidot nejde.nemoze byt chyba v paneli pristrojov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 nevie mi nikto poradit ako dalej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 ne, udělal jsi reset gateway? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 z mojej strany trapna otazka .jak sa to robi?. nenasiel som to v programe ( mam supervag+ vag com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 urobil som reset gateway , stale bez komunikacie. nejake napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Z ničeho nic mě přestala fungovat vrchní část maxi-dotu. Mam tam DX a vždy maxik ukazoval a dnes nic. V čem mám hledat problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Zkus vypnou a zapnout rádio. Zkontrolovat na rádiu kabely a pak třeba odpojit na chvíli baterku. Když to nepomůže tak bude chyba někde v kabeláži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Pár krát se mě to už stalo, ale pak to bylo vždy v pohodě. Vypnul jsem radio a zase zapnul a nic se nezměnilo. Uvidím ráno po zapnutí jak to bude vypadat. Když tak baterka a pak rozebrat. Zatím moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak dnes rano jsem to DX zapnul a zese krásně na Maxiku ukazuje. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Někde bude studenej spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Projdu kabeláž a uvidím. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak jsem DX vytáhnul, prohlédnul kabely, pročistil kontakty. Vše funguje jak má, tak doufám, že to i tak zůstane díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Zdravím mám problém kúpil som si no-can rádio mfd navigáciu Z vw passatu do škoda superb 1 2003 pôvodne tam bolo symphony pripojené na can no pri prehodeni mi nefunguje maxidot A ani MF volant na fórach som našiel že sa to dá napojiť cez 3oj kábel Z rádia do budíkov napojil som to podľa schémy A nič sa nedeje nefunguje to moja otázka znie či to treba kódovat alebo nejako ináč napojiť poraďte prosím ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Presne označenie radia je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 hlavně tato navigace nebere CZ mapy, toto je noDX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 trošku OT nevíte někdo o přístrojovce na nafťáka s maxíkem? našel jsem jen z benzínu...předem díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeITeeR Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Zkusim vystrel do tmy. Takze kdyz jsem mel symphony a ted mam dx, vsechno fungovalo volant maxidot, tak mi ted staci natahnout vlastne jeden kabel do budiku ? Protoze dva kabely uz tam mam z toho zelenyho konektoru za radiem. Pripadne pak nakodovat, dokodovat, zkusit ? Jo a mam Ackovou, necanovou. Editováno: 21. Březen 2022, autor: PeITeeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 3 dráty, stávající nemůžeš použít.. a jeden do RJ multifunkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.