Gus Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Zdravim,přivezl jsem OI 4x4 Tdi PD 74kw,r 01 po napíchnutí na vag vše v cajku až na říd.jednotku haldexu,dlouho načítá a pak mi to napíše příliš mnoho přenesených dat.myslíte že v pr.... říd.jednotka ?.jestli funguje připojení zadku jsem ještě nezkoušel,zítra jí vemu na louku a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Tak ako dopadol test na luke??? 4X4hrabe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 tak test dopad na jedničku hrabe jako blázen,zkusil jsem jí i na zasetým mokrým poli a je to nezkutečný co to ujede už se nemůžu dočkat sněhu.jinak mi šlo o to ,že se z průměrnou spotřebou nedostanu pod sedum litrů při normální jízdě tak sem si myslel,že je haldex seplej furt.Tento týden mi při přišel hex cabel a tim už sem ho napích v poho a haldex bez závad.měl jsem to na zdviži a normal.funguje.Jinak se chci ještě zeptat jestli se dá někde sehnat ten spešl klíč na povolení filtru v haldexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 A ESP na své 4x4 máš? Je to pravda, že jízda s 4x4 na sněhu je bomba, dneska nám tady napadl sníh a tak jsem to jel prozkoušet na jedno velký parkoviště kvůli tomu, že jsem si ESP dodělával u FrantiškaM. No a můžu říct, že jak 4x4 náhon, tak ESP je bomba. Je to super na zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 ne e ESP nemám, no a u nás sníh furt nic!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_R Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak včera jsem byl s haldexem jezdit na sněhu a paráda, ovšem až po vypnutí ESP byly jsme jezdit pak ještě s Navarou, ale s Octavou o 200% větší prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Hoši taky se připojuju k včerejším jezdcům. U TESCA je pěkně velký nevymetený parkoviště, takže cca. kolem 23.00 jsem tam řádil. Je fajn si vyzkoušet ESP off i on. Musím říct, že ESP toho dost ošetří a uhlídá. No a při vypnutém to nemělo chybu Jen příště někoho musím pořešit s kamerou... Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 nevím možná bych ESP dal pryč šlo by to demontovat nebo kdybych ho oddělal byly by problémy s haldexem?? O1 1,8T 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 a proc?tlacitkem ho vypnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 jj to je pravda ale na moje jezdění je to lepší nemít jednou jsem zapoměl a takový trapas byl až hruza, to samé ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 tak to budeš asi první kdo to nechce v autě jednoduchý řešení je vytáhnout pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 to mi říká každý že to co dělám v autě ještě nikdo nedělal, ale chci si to přispůsobit aby to šlo na 100% a co nejjednodušeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Jestli to chces opravdu vymenit tak se muzeme domluvit ja od tebe koupim vse potrebne,protoze ESP chci! Mam jenom o 2 roky mladsi 4x4,takze by to nemel byt problem,ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 OKI jen aby mi haldex fungoval bez ESP to mám obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 no bez funkčního ABS ti je Haldex trochu prd platnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 no bez funkčního ABS ti je Haldex trochu prd platnej a to jako proč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 No ja na svojej 4X4 ESP nemam, takze neviem ocenit jeho vyhody-nevyhody... Viem na co je ESP v aute / aspom si myslim / u predneho nahonu, tak mi nieje jasne naco je ESP v 4X4???? Vsak o to snat ide, ze ked zacne predok preklzavat, tak sa zopne zadok a ono to vystreli... Tak naco to ESP v kombinacii 4X4??? Vsak to je parada, ked na snehu pri vyjazde z vedlajsiej na hlavnu tomu dupnem a ono to „JEDE“ a ostatni hrabu na mieste... No a ta sranda na zamrznutom neodhrnutom buzerplace ... Aj ja som dal zabrat haldexu na 100% a teraz po snehu ani stopy.. Takze cakam na dalsiu snehovu nadielku... 4X4 POZITIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 toj e vlastně pravda, stejně když ESP vypnu vypínačem tak nefunguje ale Haldex jede taže to pujde i bez ESP když se dá s ABS pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 toj e vlastně pravda, stejně když ESP vypnu vypínačem tak nefunguje ale Haldex jede taže to pujde i bez ESP když se dá s ABS pryč No Radku, ja sa teda v autach moc nevyznam, ale o Haldexe som co to nastudoval ked mi 4X4 blblo a ak som to spravne pochopil, tak Haldex suvisi aj s ABS... Takze do toho by som moc nesprtal... Tuto adresu: http://www.billswebspace.com/HALDEX.pdf som uz daval v sekcii MANUALY tak sa kukni na 9tu stranku a uvydis tam schemu Haldexu aj riadiacu jednotku ABS ako z tym suvisi.. Takze bez ESP 4X4 ide ale bez ABS asi nie, lebo riadiaca jednotka Haldexu dostava informacie aj z ABS.... No ale ked sa rozhodnes vyhodit aj ABS tak sa ozvi co to spravilo... 4X4 forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 No ja na svojej 4X4 ESP nemam, takze neviem ocenit jeho vyhody-nevyhody... Viem na co je ESP v aute / aspom si myslim / u predneho nahonu, tak mi nieje jasne naco je ESP v 4X4???? Vsak o to snat ide, ze ked zacne predok preklzavat, tak sa zopne zadok a ono to vystreli... Tak naco to ESP v kombinacii 4X4??? Vsak to je parada, ked na snehu pri vyjazde z vedlajsiej na hlavnu tomu dupnem a ono to „JEDE“ a ostatni hrabu na mieste... No a ta sranda na zamrznutom neodhrnutom buzerplace ... Aj ja som dal zabrat haldexu na 100% a teraz po snehu ani stopy.. Takze cakam na dalsiu snehovu nadielku... 4X4 POZITIV ESP je stabilizace podvozku,priklad:jedu do zatacky 150 a auto pozna zacinajici smyk tak samo zacne omezovat vykon a pribrzdovat urcite kola aby auto bez problemu zvladlo danou situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 OK Foxi :palec2: ja mam ESP spojene hlavne s rozbiehanim... A ked je ESP na 4X4 zapnute a na jednotke tomu "pritnes" ??? co sa deje, co zacne fungovat skor??? ESP pribrzdovat kola alebo sa zopne zadok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 esp obsahuje i ASR,tudiz se pripoji zadek a pokud by mel zacit hradat i ten tak to zacne omezovat vykon,proto se doporucuje pri jizde v hlubokem snehu nebo blatu ESP vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 To FOX :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Jak říká fox !!!! představ si, že jedeš do pravotočivé zatáčky docela rychle - auto pozná smyk (tŕeba jedeš troškui rychleji) připojí ti zadek a ten tě "vytlačí" do protisměru kde zrovna jede třeba Tatra s pískem - GAME OVER !!!! Zatímco kdyby jsi měl ESP, tak toto se nestane, ESP rozdělí výkon na jednotlivá kola, něco si přibrzdí apod... a je NO PROBLEMO...takže ESP super věc, na blbnutí ho vypneš a je to...prostě se 4x4 bez ESP opatrně ... mám pocit, že COSBY tu někdě uváděl příklad z dálnice, kdy ve 150 ho 4x4 bez ESP pěkně na dálnici roztočila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 jasne já neříkám superní věc ESP ale já to auto mám na rally a na závody jinak bych to tam nechal ale fakt vždy něco vypínat na to se zapomíná nebo šlo by ten spínač dát jako vypínač že bych to už při nastartování měl vyplé díky tomu vypínači že by byl v poloze třeba dolu pořád a to by bylo vypnuté?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.