michal9 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Originál ovladače mají plovoucí kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 hadam hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ahoj, dneska jsem si nechal nainstalovat do auta dálkové ovládání centrálního zamykání. Ze začátku vše fungovalo v pořádku ale nyní se objevil problém. Když zmáčknu odemknutí auta, stává se, že se odemkne pouze kufr. Při zamknutí stejná situace. Když auto opětovně odemknu a zamknu tak se zavře celé auto. Dálkové ovládání má 3 tlačítka - kufr, odemknutí , zamknutí - při stisknutí tlačítka kufr se nic neděje - asi není naprogramováno. Samotný centrál na klíč vždy odemkl celé auto a také zamkl. Nevíte co by mohlo být špatně ? Neinstaloval jsem si to sám, nechal jsem to odborníkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 máš špatný ovladače musíš mít jen se dvěma tlačítkama řek bych že to bude tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 a to je origo ovladani skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 to je divné, ze začátku to fungovalo normálně, a ze zkušeností uživatelů vím, že to jde namontovat na kterékoliv auto... ne není to originál škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 někdo nějaké rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 kde jsou napojené zamykací a odemykací impulsy...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 to bohužel nevím, nechal jsem si to montovat v servisu... je možné, že to je chybně zapojené ? 2x, 3x se auto správně zamkne i odemkne, ale občas se stane, že se zamkne popř. odemkne jenom kufr a zbytek nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak jsem dnes byl v servisu, kde montovali daný centrál.... borec říkal, že to zapojil na impulsy z kufru, že pokud blikají směrovky mělo by to být v pořádku, závada údajně v centrálu..VAG bez závad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 tak problém "vyřešen" - kufr se nezamyká pro jistotu už vůbec. Ani DO ani klíčem. Takže asi chyba byla v servomotorku co ? Vyměnit?Opravit asi nejde co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 jo jo motorek KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a proc to nezapojil na impulsy ridicovych dveri? mnohem jednodussi a ted mi to aspon fungovalo na ty dvere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak to opravdu netuším, říkal, že to tak zapojuje pokaždé. Možná lepší přístup. Každopádně vše už funguje až na ten servomotorek kufru. Nemáte někdo odkaz nebo tip na koupi toho motorku ? když jsem to hledal na zbozi.cz tak jsme našel jen zámek ale ne servomotorek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 bohužel je součást zámku samotnej jedině na vrakovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 je to něco takového ? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u98...bi-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) bohužel je součást zámku samotnej jedině na vrakovišti Nepis sem bludy ze je sucastou zamku a neda sa kupit samostatne!!!!! LINK: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1m09...ri-octavia.html Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a co nějaké řešení, že bych kufr odemykal a zamykal jen manuálně klíčem. Dálku ani centrál na to nepotřebuju. Jde to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 HANYZ: Kup novy motorcek na kufor cena 400kc odkaz som ti poslal hore. Otvarat a zatvarat budes kufor+dvere na d.o. Ked ten motorcek odpojis tak budes musiet otvarat+zatvarat-zamykat len mechanicky klucom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Díky za radu takže než se k tomu dostanu, tak stačí odpojit motorek a zamykání půjde manuálně klíčkem (tedy jen kufr)? jelikož pracuju v zahraničí nemám moc šanci se k opravě teď mezi svátky dostat servomotorek je taková šedá obdélníková krabička předpokládám... stačí odpojit napájení ? případné foto by mi pomohlo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 halo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 tak jsem to proměřil, motorek se nehýbal, napětí šlo. Motorek jsem vytáhl rozebral pročistil a už funguje. Jen má na plastové osce už trochu sjeté 3 zuby - asi koupím nový, jestli nebude stát majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 HANYZ: Keby si cital poriadne tak som ti sem napisal cenu motorceku+kde ho kupis!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Jo jo Prochy, já to četl, jenže jsem v ČR jen na omezenou dobu a nestihne mi to přijít. Takže navštívím v pondělí naši škoda mototechnu, tam mají snad všechno Když jsem ten motorek rozhýbal a připojil tak fungoval, otázka je jak dlouho. P.S.: nemáš taky odpověď na toto téma ? Jsi znalec, díky za rady ! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1320954 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) HANYZ: Skus vymenit klinovy remen za novy. Precitaj si LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=73244&hl= Editováno: 27. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.