stanik Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) Takže ty šmejdi dorazili i na olomoucko.z uterka 8.12 na středu 9.12 kolem rána mě jí štípli přímo před barákem v Olomouci. Nic je nezastavilo ani defend lok,ani alarm ani rušná cesta u baráku.a spousta hospod kolem,stalo se to na Schweitzerové. Je to škoda octavia kombi 1.8 20V rok 99. víbava LK. grafitové barvy překopaná na LPG,značky 2M7 6036,která tam už asi nebude,je v celku stará ale budí dojmem nové.(a ještě jsem ji těm šulinům vysál a navoskoval) takže kdybiste ji nekdo zahlídl tak dejte vědět.774993636 nabízím i odměnu za nějaké info.fotky mám hozený tady na foru.pro představu. díky všem.kdo by mi mohli pomoct. Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: stanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 hm takhle pred vanocema, kdy potrebujes auto na velky nakupy..no budu koukat, sice sem z usteckyho kraje, ale tak to vetsinou bejva, ze auto čornou na morave a nechaj ho stat pres celou republiku nekde na druhym konci a zkoumaj, jesi tam neni GPS ,a kdyz se nic nebude dit, tak auto dal odvezou a rozeberou ..no jedna z moznosti co sem slysel ..takze se muze objevit i u nas , nahoda je blbec.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 To jo to mě sere nejvíc,že začínají zrovna svátky,a auto je zapotřebí.naštěstí mám kolem sebe spoustu kámošů co mají auta a pújčijou mě ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 by som povedal, ze hladku 1,8 nikto nezoberie. inak kombík sa mi statisticky vidi ako velmi oblubeny lup. hrozna doba toto.... drzim ti palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 taky sem tam budu koukat jsem z Lbc kraje, ale myslim si, že to autí už je pryč, nebo jej pohltila flexa. Ale to snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 taky sem tam budu koukat jsem z Lbc kraje, ale myslim si, že to autí už je pryč, nebo jej pohltila flexa. Ale to snad ne. ¨no ale uz na olomocku zastrelili zlodeja co radl oktavy treba uz bude klid http://forum.gunshop.cz/policista-zastreli...anil-t8899.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.