Publikováno Prosinec 12, 200915 r Takže ty šmejdi dorazili i na olomoucko.z uterka 8.12 na středu 9.12 kolem rána mě jí štípli přímo před barákem v Olomouci. Nic je nezastavilo ani defend lok,ani alarm ani rušná cesta u baráku.a spousta hospod kolem,stalo se to na Schweitzerové. Je to škoda octavia kombi 1.8 20V rok 99. víbava LK. grafitové barvy překopaná na LPG,značky 2M7 6036,která tam už asi nebude,je v celku stará ale budí dojmem nové.(a ještě jsem ji těm šulinům vysál a navoskoval) takže kdybiste ji nekdo zahlídl tak dejte vědět.774993636 nabízím i odměnu za nějaké info.fotky mám hozený tady na foru.pro představu. díky všem.kdo by mi mohli pomoct. Upraveno Prosinec 12, 200915 r od stanik
Prosinec 13, 200915 r hm takhle pred vanocema, kdy potrebujes auto na velky nakupy..no budu koukat, sice sem z usteckyho kraje, ale tak to vetsinou bejva, ze auto čornou na morave a nechaj ho stat pres celou republiku nekde na druhym konci a zkoumaj, jesi tam neni GPS ,a kdyz se nic nebude dit, tak auto dal odvezou a rozeberou ..no jedna z moznosti co sem slysel ..takze se muze objevit i u nas , nahoda je blbec.)
Prosinec 13, 200915 r Autor To jo to mě sere nejvíc,že začínají zrovna svátky,a auto je zapotřebí.naštěstí mám kolem sebe spoustu kámošů co mají auta a pújčijou mě ho.
Prosinec 14, 200915 r by som povedal, ze hladku 1,8 nikto nezoberie. inak kombík sa mi statisticky vidi ako velmi oblubeny lup. hrozna doba toto.... drzim ti palce
Prosinec 15, 200915 r taky sem tam budu koukat jsem z Lbc kraje, ale myslim si, že to autí už je pryč, nebo jej pohltila flexa. Ale to snad ne.
Prosinec 20, 200915 r taky sem tam budu koukat jsem z Lbc kraje, ale myslim si, že to autí už je pryč, nebo jej pohltila flexa. Ale to snad ne. ¨no ale uz na olomocku zastrelili zlodeja co radl oktavy treba uz bude klid http://forum.gunshop.cz/policista-zastreli...anil-t8899.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.