Torro Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Zdravim všechny Sehnal jsem si na Fabii 1.4 MPI výfuk přímo z výroby kde je zadní i střední díl jako celek (viz foto) Potřebuju jen poradit jakou si mám objednat sponu protože ten střední díl se někam napojuje ne. A taky nevim jaký koupit šrouby a kolik jich je potřeba. Dík za radu začátečníkovi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 (editace) asi by to mnělo být tohle: ale zkontroluj si to podle kódu motoru a jestli si to budeš objednávat ve škodovce, tak jim stačí jen vinko.... nedávno jsem tu sponu kupoval (sice nezi zadní a střední díl výfuku) a stála mně 230,- kč což se jako neoriginální díl myslím neoplatí někde schánět. Editováno: 13. Prosinec 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Nic nemusis kupovat. Pouzi povodnu sponu zo svojho vyfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.