Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl. Já ano - MR 2005, to jsou ty nejhezčí světla na combika, který existujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... ty se daj sehnat už pod 4.000,-. Ještě si pamatuju, že začínaly na 6.500,- a možná i vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl. Já ano - MR 2005, to jsou ty nejhezčí světla na combika, který existujou Řekli si o to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 a co mám zdroje, tak by měly bejt za 3.600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... ty se daj sehnat už pod 4.000,-. Ještě si pamatuju, že začínaly na 6.500,- a možná i vejš jj nápodobně... Jsou to klasiky... Ty co má laky ty černý vypadaj dobře... potom se mi líbí ty co má Martin na té zelené fabce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl. Já ano - MR 2005, to jsou ty nejhezčí světla na combika, který existujou Řekli si o to... jj, ale ty nový světla jsou opravdu nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl. Já ano - MR 2005, to jsou ty nejhezčí světla na combika, který existujou Řekli si o to... jj, ale ty nový světla jsou opravdu nejhezčí Mě se líbí třeba na Mácovi... Tam uplně sednou... na kombíkách je to taky o hodně lepší než původní, ale na krátký se mi to moc nelíbí tam se mi líbí víc ty původní... ale třeba k mácovímu autu si je neumím představit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... ty se daj sehnat už pod 4.000,-. Ještě si pamatuju, že začínaly na 6.500,- a možná i vejš jj nápodobně... Jsou to klasiky... Ty co má laky ty černý vypadaj dobře... potom se mi líbí ty co má Martin na té zelené fabce... to jsou taky pěkný a vcelku povedený světla (musej bejt ale v černým provedení) a jsou tak asi 1000000000x hezčí než semafory, ať už normální, nebo LED diodový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... ty se daj sehnat už pod 4.000,-. Ještě si pamatuju, že začínaly na 6.500,- a možná i vejš jj nápodobně... Jsou to klasiky... Ty co má laky ty černý vypadaj dobře... potom se mi líbí ty co má Martin na té zelené fabce... to jsou taky pěkný a vcelku povedený světla (musej bejt ale v černým provedení) a jsou tak asi 1000000000x hezčí než semafory, ať už normální, nebo LED diodový souhlasím... Ale semafor mi nijak neva... Jde krásně vidět... ty kulatý světla jsou prostě geniálně vyřešený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 shrnul bych to asi takto - když upravovat, tak ať to nesnižuje bezpečnost, proto je lepší to vyřešit jinejma lampama a neexperimentovat se sprejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Já ano - MR 2005, to jsou ty nejhezčí světla na combika, který existujou Souhlasím, to jsou ty co mám, já jsem ale psal o neoriginálních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 neoriginály jsou snad jen v jednom designu (2 barvách) a ty nejsou vůbec hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 neoriginály jsou snad jen v jednom designu (2 barvách) a ty nejsou vůbec hezký Přesně tak a proto je co? A proto je nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... To je fakt, jak který... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ted jsem moc nepochopil proč se ptáš když to stejně nechceš udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Celý smysl této diskuze začal na tom, jestli lakovat nebo nelakovat a zkončolo to jestli vyměnit nebo nevyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Werteheime: prosím tě jak vypadá bílá metelíza....máš nějaké foto kde jeto dobře vidět ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Sam teda laknuty svetla nemam... libilo by se mi to ale souhlas... aby to za to stalo, muselo by to byt hodne zatmavene... Sice je jeste pridavne brzd. svetlo (led pas) ale to by jako argument u policajtu asi neobstalo... Takze pro me minusy : buzerace od cervna, mozny problem pri nehode (kdyz by nekdo byl chytrej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Werteheime: prosím tě jak vypadá bílá metelíza....máš nějaké foto kde jeto dobře vidět ??? To jsi nepochopil legraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Celý smysl této diskuze začal na tom, jestli lakovat nebo nelakovat a zkončolo to jestli vyměnit nebo nevyměnit Nelakovat!Vyměnit! A nás taky nelakovat!Ale neměnit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 zadní světla jsem zatmavil hned když jsem koupil auto. Blinkry a zpátečka zůstala orig. Policejních kontrol jsem měl X a nikdy si toho ani nevšimli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.