ladasmid Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Ahoj všem. Snažil jsem se tady najít odpověď na můj problém, ale nic jsem nenašel. A teď k tomu problému. Včera t.j. 18.12.09 při teplotě cca. -14C jsem přišel k autu, zasunul klíček do zapalování, sešlápnul spojku a po zhasnutí kontrolky žhavení jsem otočil klíčkem. To co následovalo MĚ VYDĚSILO někde /podle mě u spojky/ se ozval rachot. Motor jsem hned vypnul. A teď - KDYŽ BYL MOTOR VYPNUTY, TAK JDE ZAŘADIT JAKYKOLIV RYCHLOSTNÍ STUPEŇ, ALE KDYŽ JSEM MOTOR NA NEUTRÁL SPUSTIL, TAK JDE ZAŘADIT JEN ZPÁTEČKA A TO JEŠTĚ PŘES ZUBY. KDYŽ JSEM PŘI VYPLÉM MOTORU ZAŘADIL 2 RYCHL. STUPEŇ, SEŠLÁPNUL SPOJKU A CHTĚL NASTARTOVAT, TAK STARTÉR HÝBAL CELÝM VOZEM, ALE ROZJEL JSEM SE, ALE POZOR NEŠEL VYŘADIT A ANI NEŠLO PŘEŘADIT. Jinak je to ŠKODA OCTAVIA 1,9 tdi 66kw, r.v. 2000 po faceliftu, najeto 186 000km. PROSÍM MOOOOC PORAĎTE, DĚKUJI Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: ladasmid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To same se mi stalo a to jsem mel delanou 14 dni novou spojku, tak auto slo znovu do servisu a prej odesel spojkovej valec. Zkus to nejak proverit a dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 jo jo nefunguje ti spojka, ale ten rachot nebude valcem, spis bych typnul ze ti projelo lozisko pritlacakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasmid Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Zítra t.j. 21.12.2009 s tím jdu do servisu. Volal jsem známemu do Škoda servisu a řekl mi, že ta oprava bude stát 1 500,- až 15 000,- , tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abe Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Myslim,že se zavzdušnil spojkový valec nebo odešly gumičky ve valečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasmid Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak nakonec se vysypala celá spojka. Dneska t.j.23.12.2009 Ale už je to v servise a mělo by to být dneska hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.