virgin Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Víte někdo, co je tohle za motor? Ani nevím, že se do fabie něco takovýho dávalo. Ale po Praze se auta s tímhle štítkem pohybují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Je to normálně 1,2 HTP 40 kw, ze začátku jejich výroby je značili takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Je to normálně 1,2 HTP 40 kw, ze začátku jejich výroby je značili takto. Tak jsem zas o něco chytřejší - dík za rychlou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Taky jsem jednu viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Jednu s tímhle štítkem mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 A nemate někdo jenom ten štítek,hodil by se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.