kyzinka Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Ahoj,mohl by mi někdo poradit?když stojim s nastartovanym motorem na místě déle jak minutu,tak po chvili cítím zápach benzinu,jakmile se rozjedu,tak zapach vyprchá,ale nevšimla jsem si,že by mi benzín někde unikal. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Podla mňa by to mohlo robiť aby ak je motor ešte studený /nedokonalé spalovanie/ Ale ak už máš prevádzkovú teplotu už by si to cítiť nemala. Skús to vysledovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyzinka Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 diky za radu,ale i když je motor zahřáty tak když chvili stojím na křižovatce tak to jde cítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
allias75 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Neviem, aký máš motor, ale na mojej 1,4 MPi som mal v lete niečo podobné. Problém bol v zlej hadičke na benzín. Treba dat dole kryt motora a zapnúť zapaľovanie a sledovať. Mne presakovala hadica prívodu paliva. je to taká krátka hadica s kolenom na konci a nasadzuje sa palivovú lištu. Tam mi zle tesnila objímka, benzín kvapkal a v interiéri smrdel , hlavne keď som stál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Samozrejme ak to cítiť stále treba to dať pozrieť.Hlavne hadičky a vstrekovacie vent. gumičky na nich.Odporúčal by som čo najskôr aby to náhodou neblaflo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyzinka Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Diky za rady,zajedu do servisu at se na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.