mmerlin Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Zdravim, tak jak nam ted mrzne, tak se mi stava dost neprijemna vec - zamrzne mi zamek ve dverich a ani tam nemuzu strcit klic. Poprve jsem se lek, ze mi nekdo neco nacpal do zamku protoze jsem klic zastrcil asi pul cm a pak jsem tvrde narazil. Po vyzkouseni ostatnich zamku a chvili hrani se mi nejak klic podarilo nakonec zastrcit a pomerne tezko odemknout. Nevite nekdo, co se s tim da delat - treba necim ty zamky prostriknout nebo neco? Diky moc za kazdou radu. Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) a co tak pouzit rozmrazovac zamkov??? cena cca 25Sk. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Rozmrazovac je ale jen jednorazova zalezitost, ne? Ja bych to rad vyresil na trvalo - nikdy predtim mi to nedelalo, at stalo auto venku jakkoliv dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Na vlozke zamku -fabke mas take prekritie kvoli vnikaniu prachu a vody do vnutra vlozky???? Mas to tam alebo je to vylupnute??? Ak to tam nemas tak vymena vlozky zamku. Ak to tam mas tak demontuj zamok z dveri a vycisti ju v benzine, nechaj vysusit a obal zamku (vid obrazok) natri vazelinou a namontuj do dveri. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Před každou zimou prostříknu zámek WD-čkem jenom tak zlehka a nikdy jsem neměl problém se zamrzáním...... akorát na pátých dveřích ale to nejde ani v létě to už je po předchozím majiteli..... klíč tam zastrčim jen trochu a vytáhnu ho zelenej ale neřešim to kolíkrát se člověk dobéjvá do auta kufrem když má dálkovej centrál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Diky mod za rady. To prekryti zamku tam mam, takze by ho to asi chtelo skutecne vycistit/vysusit a natrit, jak pisete. Jen se toho docela bojim - nikdy jsem tamovyhle veci nedelelal. A navic ted v ty zime... Takze kdyz tak nejdriv v lete. Takze premyslim o tom WDcku, alespon na zatim. To do zamku normalne strcim to cerveny styblo a striknu tam toho trochu? Nedela to nejakou neplechu a nebude to treba jeste vic zamrzat nebo tak? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 jak tu bylo psáno rozmrazovač a je klid rozebrat to sice jde ale blbě když by rozmrazovač nestačil zkusol bych vložku dát doma na kamna aby se voda vysušila a prostřík mazacím sprejem měl by být klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Přesně tak jak píše kolega WDčko je optimální použít když je zámek vysušenej tak tak takže teď bych taky používal hlevně ten rozmrazovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak jo, diky moc. Takze ted jen sehnat nekde rozmrazovac To je nejakej sprej, nebo jak to vlastne vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Měli by ho mít u každé pumpy, dělá se víc provedení to běžnější vypadá asi takhle http://www.denbraven.cz/images/tectane/1374v.jpg a pak jsem viděl taky někde ve spreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Mozes pouzit aj WD 40. Vlastnosti WD40: http://zeleziarstvo.sk/shop/index.php?main...products_id=530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 WDcko vyzkouseno, taky pokazde pred zimou prostriknu, jinak rozmrazovac zamku na kazde benzince za par korun jak je napsane vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nic mi nezamrzlo od dob co jsem vytahl a zaslepil vsechny zamky. Vcetne kufru. A je po starosti. Horsi by bylo kdyz by klekl central. To bych byl nahranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 na to je jen jediná rada preventivně měnit baterky v klíčích já tam zámky mam protože si radši nechám vylouplnout zámek než vybít okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No to nevim co by bylo levnejsi, ale kdyz to udela nejakej amater, pri vyloupavani zamku poskodi dvere jak prase, to uz jsem videl ze byli zrale na karosare a do laku. pak jeste ty zamky aby jsi mel na jeden klic, taky nebudou zdarma. To okno koupim na kde jakem vrakaci za par kacek a vymenu provedu behem hodky. + povysavat strepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 zámek jde opravit a vzhledem k tomu že na to mam věci mě to nestojí nic jen chvíli času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.