DUsoft Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Jedu si po rovné silnici č.7, nic předemnou nic za mnou a najednou slyším takové divné lupnutí, nic se nedělo tak jedu dál (asi jsem něco nabral na gumu - si říkám) a potom kouknu do zrcátka a krásná hladká prasklina zatočená kolem zrcátka. Večer dám fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 asi popůl roce se mi začalo čelní sklo od spodu rozlepovat. Začal se po celé délce dělat mléčnej pruh. Tak to na záruku vyměnili, je to asi tři měsíce a nedávno koukám, dělá se to znovu. Já mám dojem, že se nějak kroutí karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Mám 3.novou škodovku: felicie- bez problémů fabie- teklo 5-tými dveřmi octa-sam pazvuk připadá mi to,jak to tu vidím,že kvalita dílenského zpracování se nějak odbývá.Pravdou ale je,abych nekřivdil,že octa je špičkové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zatim teda s temahle vecma nemam problem. celni sklo mi prasklo, ale hodilo na me auto v protismeru kamen, samo od sebe jeste nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 ja som pred 2ma tyzdnami isiel po dialnici bratislava-brno a na zahori ked som predbiehal kamion tak oproti sa predbiehali dva kamiony a oproti vyletel asi kamen alebo ine svinstvo (v tom useku neboli ziadne kriky co byvaju medzi zvodidlami) trafilo to lavy bok auta a ten rachot ako svina - zastavil som na najblizsej pumpe ze kuknem co sa to stalo - na slovnaftke pri zavode - kedze bola tma nic som nevidel.. rano kukam na auto a po boku ryha v skle ako svina - v skle v mojich/soferovych dverach.. a este kus akoby zarezany do gumy vo dverach v skle.. keby ten kamen (alebo neake zelezo ci co to bolo) keby to vletelo na celne tak mam dieru aj v zadnom okne popripade v hlave.. alebo ak by som mal dole okno tak bud nemam oko alebo prasknutu lebku.. mal by byt zakaz predbiehania kamionov kamionmi.. pici aj s nimy mimochodom neviem si predstavit keby som to chcel hodit na poistovnu ako si mam opisat cislo kamionu ktory ide oproti mne na dialnici??? ale hlavne ze som zdravy a nic sa mi nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Thomson, ja som prešiel rovnako ako ty predošlými modelmi Škodoviek (mal som ale 4, na začiatku ešte Favorit). Od Felicie vždy nové. Ale že ti napríklad na Felicii nehnili 5. dvere som prekvapený. Ale nemyslím, že by OII bola nejako odfláknutá. K tomu sklu. Na Fabii mi tiež cez noc prasklo sklo. Až podrobným skúmaním som zistil, že kamienok trafil sklo pár mm od okraja (v tej čiernej časti) a od tej jamky sa tá prasklina začala šíriť. Resp. večer ešte nič a ráno asi 15 cm dlhá prasklina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Cim viac je poskodenie blizsie k okraju skla tak tym viac je nachylnejsie na prasknutie. Ja som mal na Felde dve dost velke jamky od kamienkov a relativne dlhy cas som s tym jazdil bez toho, aby sklo prasklo, alebo sa zacala tvorit nejaka prasklina. Na Fabii som chytil tiez nejaky suter a mal som tam malu jamku (len povrchovo) a jazdil som s tym asi pol roka bez nejakych nasledkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Thomson, ja som prešiel rovnako ako ty predošlými modelmi Škodoviek (mal som ale 4, na začiatku ešte Favorit). Od Felicie vždy nové. Ale že ti napríklad na Felicii nehnili 5. dvere som prekvapený. Ale nemyslím, že by OII bola nejako odfláknutá.K tomu sklu. Na Fabii mi tiež cez noc prasklo sklo. Až podrobným skúmaním som zistil, že kamienok trafil sklo pár mm od okraja (v tej čiernej časti) a od tej jamky sa tá prasklina začala šíriť. Resp. večer ešte nič a ráno asi 15 cm dlhá prasklina. my taky meli feldu a zadni vrata nehnily, ale byla garazovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tento problém řeším zrovna tedˇ v neděli jsem zaparkoval v poledne po přijezdu z Ostravské burzy a v ponděli ráno v8 hod. přední okno praské od spodního okraje u řidiče se to táhne na stranu spolujezdce. Delka 60cm možna že to je tím horkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ono sa oplatí občas sklo skontrolovať a prípadné jamky nechať zaplniť. Ak nie je dnu veľa špiny, tak sa to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak fotky - první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jamky od kamínků jsou všude možně jenom v linii té praskliny není ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Dusoft: No pekne! Naša schytala tiež do čelného skla pekný kus šutra, vpravo dole asi 3 cm od okraja. Hneď zastaviť, prelepiť páskou, poriešil to známy mechanik, ktorý "magické oko" zacelil nejakou gebuzinou. Klop klop, zatiaľ nič nepraská. Ďaľšiemu známemu s O2 prasklo čelné sklo, keď šiel auto ručne umývať. Asi horúce sklo. Po zastriekaní skla wapkou to spravilo pekné puk a bola pavučinka ako vyšitá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vyměněno. 4h práce. Jinak - měl jsem prasklou žárovku v mlhovce, ale aby kvůli tomu muselo auto na hever, to jsem ještě nezažil. Blééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vyměněno.4h práce. Jinak - měl jsem prasklou žárovku v mlhovce, ale aby kvůli tomu muselo auto na hever, to jsem ještě nezažil. Blééé. Uznali ti to na záruku? Já mám novou služební fabku. Po cca měsíci a 6000km jsem ji odstavil odpoledne do garáže. Nic tam nebylo, okno čisté. Ráno uprostěd odspodu trhlina cca 15cm bez tečky po kamínku. Ten předchozí den bylo horko a měl jsem puštěnou klimu. Servis to uznal na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jamky od kamínků jsou všude možně jenom v linii té praskliny není ani ťuk. Jakou mas serii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jamky od kamínků jsou všude možně jenom v linii té praskliny není ani ťuk. Jakou mas serii? to zjistím kde? (jsem kameraman, elektronik, trochu radioamatér a milovník piva - nejsem jehovista, komunista, okultista a jiný -ista ... a ani automechanik). Promiň, vypil jsem dvě piva Šlo to na pojistku okna - prý je to rychlejší řešení. Pondělí nahlásit, ve čtvrtek hotovo. Víte kolik stojí okno na OII Elegance s tmavým pruhem? 3237,- bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ahojte, nevie mi niekto zistit ake ma objednavacie cislo (podla Etky) predne celne sklo so zatmavenym hornym pruhom proti slnku a uchytom na dazdovy senzor? Dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 1U0 845 011 AG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 1U0 845 011 AG není tohle nahodou sklo pro OI? pro OII je 1Z0845011BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 chlapi co stoji nove sklo v skodovke? ja som si teraz objednal z jednej firmy, typek mi to zdarma doviezol a za original tonovane so sedym pruhom som zaplatil 100€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) no za 100 euro to vedia aj z výmenou 100 euro stoji original v servise Editováno: 9. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Vcera som bol menit Celne Sklo . Dali mi tam Splyntex so Sedym pruhom, ale je krivo osadene. Na spodku na jednej strane 1cm od stlpika a na druhej strane 3mm od stlpika , cize spodok je posunuty dost do lavej strany. Mam to podla vas reklamovat ? Neposeru to este viac ? Daju mi tam to iste alebo nove sklo ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.