Standis Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 věškeré dotazy a připomínky a pochvaly majitelům a nebo jen povídámí o fotkách sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Hlasuju pro Wooďáka moóoc hezký p.s. míro doufám že mi koupíš aspoň pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Pivo ne, ale rozdělím se s tebou o cenu to mě výjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a cenu si budete dělit jak???? viz : finále z které vyjde k 31/3/2010 vitěz a ten bude mít navždy pod avatarem umístěný nápis FABIA 2009.Min ho tam bude mit do konce roku 2010,poté pokud bude chtít muže byt nápis odstraněn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 No rozdělíme to tak, že tam budeme mít každý FABIA 1004,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Taky jsem přispěl, ať si to tu tak hezky kolegiálně nerozdělujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 tiez som prispel... aby to tu nebolo čisto len Cz... ale aby som zastopoval al kolegov zo SK... heh asko ceskoslovenska superstar..hehe alebo ceskoslovensky silvester??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 upraveny pravidla viz bod č.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Stando pro první 3 přihlášené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 oki, poupravím to ty rýpáku :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Nech to tak, ne já už se těšil, že jsem první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 pozdě a kvůli tobě to rád opravím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Mohl bys dát všechny co jsou na první stránce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 tak snad se nám malinko soutěž rozběhne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Tak už jsem tam cvrčka taky zařadil. Hlavně aby ti tady pak někdo hlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Já ted taky.Jinak pravidla jsou dle mě o.k. jen je to tu trochu zastrčený a nebo už to forum tolik neprohledávám..??Ale to je jedno... Kdo chce dá hlas kdo nechce nedá...jinak já nejvíc fandím černochum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Martine tak pokud ne, tak vyhrajeme kdokoliv, kdo dostane aspoň po jednom hlasu a hlavně je to spíš o tom, aby tady malinkatý zpestření :-)) Petře a jak by jsi to chtěl zviditelnit?? v sekci Fl a Fll odkazy jsou a víc jinak nevím, jak udělat,aby to bylo líp vidět p.s. ještě, že tam moc černochů není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 soutěžní téma jsem raději vyvěsil, tak snad to bude víc vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Černochů už je tam 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 ...jinak já nejvíc fandím černochum.. moje slova, moje slova ...ale jen FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Standis:nemusel jsi to hrotit,ale dobrý upravy.... černoši.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 v pohodě Petře, ani mi to nedalo tolik práce, malinko to zviditelnit koukám, že s přibývajícími fotkami klesá moje šance na umístění na bedně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Věřím že ti to nedalo moc práce... Neboj to nějak dopadne...chceš muj hlas....? Čas ještě nějakej je tak doufám že přibudou nějaký pěkný kousky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 hurá mám první hlas, kdo se ještě přidá snad jo, je jich tady dost, co by se mohli ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) On se ptal jestli ho chceš, né že ti ho dá ... chci ho já :D Přidal se i dědeček Olin ... to bude velkej favorit. Editováno: 12. leden 2010, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.