Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

woody,krozo,lukyssek,najmis, mates, olin,fila, piskot

těchto osm postupuje do druhého kola, které bude spuštěno 1.3. a toto kolo přechodem na nové forum je ukončeno

děkuji za pochopení

týjo, kolik sem měl hlasů??? aspoň 2??? ;)

• Autor

tak to ti přesně nepovím, ale asi dost, aby tě to nominovalo do dalšího kola :-))

to není možné že se ten krumpl nekomu líbí :smich:

Finále zde:

koukam Woody je nedostižnej :D ... a je vidět kdo pro koho hlasoval :) ... nové krásné forum.

ntj...koukám že už má zas hlasů...u mě jedině HTP viď lukys....nic kluci,tak ať vyhraje to nejhezčí...

AMartyn: Woody v tomhle hlasování je už asi nedostižnej, přesto díky za hlas:)

No jo asi sme podcenili přípravu a propagaci našich vozů :)

Měl bych tu jeden dotaz k finálovému hlasování, jak to že už není vidět kdo pro koho hlasoval???

No tak na to jsem taky zvědav. :help:

taky mě to zarazilo ...včera když sem se díval naposled tak Olin tam měl 16 hlasů a v detailu jen tuším 12 jmen ...a to mě zarazilo ještě víc :kuk::smich: ...všem ostatním jména seděli s počtem hlasů :palec2: že by administrátorské výhody :)

Upraveno od krozo

Krozo: Nechtěl jsem to tu nějak rozepisovávat, ale včera jsem se ptal Standy jak je to možné, že Olin má 16 hlasů a jen 9 hlasujících :smich: No a už to nemůžem zjistit proč tomu tak je, neboť tam nemáme přístup :aggressive: Zvláštní že to nesedělo jen u něj a taky zvláštní že to jak si toho někdo všim, tak zmizelo kdo pro koho hlasoval :kuk:

Woody, Krozo: počkal bych na vyjádření nějákého Admina, mam pocit že toto hlasování nebude zcela korektní... :help:

ájé, že by ze "sranda soutěže" vykynul nekorektní postup při hlasování? :kuk::smich:

Takže je to nejspíš podvod, zeptal jsem se na to tady a můj dotaz jak to že má 16 hlasů a 9 hlasovalo byl smazán a nikdo mi na to neodpověděl :aggressive::aggressive::aggressive:

Standis: já se ptal v tomto tematu již ráno a odpověd doted nikde......

Večer po upozorněnní Standise, jsme to s Pticou zkoušeli a vše se prý odvíjí od mazání hlasů. Ptica mi vysvětlil, že vše je v pořádku.

Ale když člověk spočítal jmenovitě hlasující, bylo jich méně, než hlasů a na druhou stranu, zase bylo více uživatelů co hlasovali, než hlasů.

Stále se zde něco nastavuje, předělává, mažou uživatelé, nekteré ručně povoluji, prostě se s novým forem učíme.

Jedno je u této ankety jisté, nikdo z mod. a adm. nemá možnost přepisovat hlasy, jako tomu bylo u starého fora.

A nyní něco veseljšího, všichni finalisté se mohou tešit, že dostanou PLAKETU , kterou navrhnul a vymyslel Fíla :palec2:

:skoda:

no a jeto, vše vysvětleno :palec2: jak vypadá plaketa? asi to bude překvapení že? :(

No, jen nastíním, že je ve tvaru předního tlumiče s pružinou a je asi 15cm vysoká.

Ty to ocenění bych rád rozdával k různým skodahoumáckým soutěžím :) , měl jsem to připravené jako překvapení a již jste to ze mne vytáhli :(

...je ve tvaru ... a již jste to ze mne vytáhli :(

buď v klidu, napsal si jen že je ve tvaru, nenapsal si co to je, takže nic není prozrazeno ;):palec2::smich:

Njn nekdo ma uz dost hlasu, ale za vcerejsek a dnesek celkem dost hlasu pribylo, takze doufam, ze bude souboj o nejvyssi post jeste velky boj.

Jak je možné, že stále je tam 123 uživatelů, kteří hlasovali a součet všech hlasů je pouze 114??

Zdá se mi to nějak "divné", ale což zatím jsem bramborovej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.