Únor 22, 201015 r Autor woody,krozo,lukyssek,najmis, mates, olin,fila, piskot těchto osm postupuje do druhého kola, které bude spuštěno 1.3. a toto kolo přechodem na nové forum je ukončeno děkuji za pochopení
Únor 23, 201015 r Autor tak to ti přesně nepovím, ale asi dost, aby tě to nominovalo do dalšího kola :-))
Březen 3, 201015 r koukam Woody je nedostižnej ... a je vidět kdo pro koho hlasoval ... nové krásné forum.
Březen 3, 201015 r ntj...koukám že už má zas hlasů...u mě jedině HTP viď lukys....nic kluci,tak ať vyhraje to nejhezčí...
Březen 9, 201015 r Měl bych tu jeden dotaz k finálovému hlasování, jak to že už není vidět kdo pro koho hlasoval???
Březen 9, 201015 r taky mě to zarazilo ...včera když sem se díval naposled tak Olin tam měl 16 hlasů a v detailu jen tuším 12 jmen ...a to mě zarazilo ještě víc ...všem ostatním jména seděli s počtem hlasů že by administrátorské výhody Upraveno Březen 9, 201015 r od krozo
Březen 9, 201015 r Krozo: Nechtěl jsem to tu nějak rozepisovávat, ale včera jsem se ptal Standy jak je to možné, že Olin má 16 hlasů a jen 9 hlasujících No a už to nemůžem zjistit proč tomu tak je, neboť tam nemáme přístup Zvláštní že to nesedělo jen u něj a taky zvláštní že to jak si toho někdo všim, tak zmizelo kdo pro koho hlasoval
Březen 9, 201015 r Woody, Krozo: počkal bych na vyjádření nějákého Admina, mam pocit že toto hlasování nebude zcela korektní...
Březen 9, 201015 r Takže je to nejspíš podvod, zeptal jsem se na to tady a můj dotaz jak to že má 16 hlasů a 9 hlasovalo byl smazán a nikdo mi na to neodpověděl
Březen 9, 201015 r Večer po upozorněnní Standise, jsme to s Pticou zkoušeli a vše se prý odvíjí od mazání hlasů. Ptica mi vysvětlil, že vše je v pořádku. Ale když člověk spočítal jmenovitě hlasující, bylo jich méně, než hlasů a na druhou stranu, zase bylo více uživatelů co hlasovali, než hlasů. Stále se zde něco nastavuje, předělává, mažou uživatelé, nekteré ručně povoluji, prostě se s novým forem učíme. Jedno je u této ankety jisté, nikdo z mod. a adm. nemá možnost přepisovat hlasy, jako tomu bylo u starého fora. A nyní něco veseljšího, všichni finalisté se mohou tešit, že dostanou PLAKETU , kterou navrhnul a vymyslel Fíla
Březen 9, 201015 r No, jen nastíním, že je ve tvaru předního tlumiče s pružinou a je asi 15cm vysoká. Ty to ocenění bych rád rozdával k různým skodahoumáckým soutěžím , měl jsem to připravené jako překvapení a již jste to ze mne vytáhli
Březen 9, 201015 r ...je ve tvaru ... a již jste to ze mne vytáhli buď v klidu, napsal si jen že je ve tvaru, nenapsal si co to je, takže nic není prozrazeno
Březen 10, 201015 r Njn nekdo ma uz dost hlasu, ale za vcerejsek a dnesek celkem dost hlasu pribylo, takze doufam, ze bude souboj o nejvyssi post jeste velky boj.
Březen 13, 201015 r Jak je možné, že stále je tam 123 uživatelů, kteří hlasovali a součet všech hlasů je pouze 114?? Zdá se mi to nějak "divné", ale což zatím jsem bramborovej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.