Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

woody,krozo,lukyssek,najmis, mates, olin,fila, piskot

těchto osm postupuje do druhého kola, které bude spuštěno 1.3. a toto kolo přechodem na nové forum je ukončeno

děkuji za pochopení

týjo, kolik sem měl hlasů??? aspoň 2??? ;)

• Autor

tak to ti přesně nepovím, ale asi dost, aby tě to nominovalo do dalšího kola :-))

to není možné že se ten krumpl nekomu líbí :smich:

Finále zde:

koukam Woody je nedostižnej :D ... a je vidět kdo pro koho hlasoval :) ... nové krásné forum.

ntj...koukám že už má zas hlasů...u mě jedině HTP viď lukys....nic kluci,tak ať vyhraje to nejhezčí...

AMartyn: Woody v tomhle hlasování je už asi nedostižnej, přesto díky za hlas:)

No jo asi sme podcenili přípravu a propagaci našich vozů :)

Měl bych tu jeden dotaz k finálovému hlasování, jak to že už není vidět kdo pro koho hlasoval???

No tak na to jsem taky zvědav. :help:

taky mě to zarazilo ...včera když sem se díval naposled tak Olin tam měl 16 hlasů a v detailu jen tuším 12 jmen ...a to mě zarazilo ještě víc :kuk::smich: ...všem ostatním jména seděli s počtem hlasů :palec2: že by administrátorské výhody :)

Upraveno od krozo

Krozo: Nechtěl jsem to tu nějak rozepisovávat, ale včera jsem se ptal Standy jak je to možné, že Olin má 16 hlasů a jen 9 hlasujících :smich: No a už to nemůžem zjistit proč tomu tak je, neboť tam nemáme přístup :aggressive: Zvláštní že to nesedělo jen u něj a taky zvláštní že to jak si toho někdo všim, tak zmizelo kdo pro koho hlasoval :kuk:

Woody, Krozo: počkal bych na vyjádření nějákého Admina, mam pocit že toto hlasování nebude zcela korektní... :help:

ájé, že by ze "sranda soutěže" vykynul nekorektní postup při hlasování? :kuk::smich:

Takže je to nejspíš podvod, zeptal jsem se na to tady a můj dotaz jak to že má 16 hlasů a 9 hlasovalo byl smazán a nikdo mi na to neodpověděl :aggressive::aggressive::aggressive:

Standis: já se ptal v tomto tematu již ráno a odpověd doted nikde......

Večer po upozorněnní Standise, jsme to s Pticou zkoušeli a vše se prý odvíjí od mazání hlasů. Ptica mi vysvětlil, že vše je v pořádku.

Ale když člověk spočítal jmenovitě hlasující, bylo jich méně, než hlasů a na druhou stranu, zase bylo více uživatelů co hlasovali, než hlasů.

Stále se zde něco nastavuje, předělává, mažou uživatelé, nekteré ručně povoluji, prostě se s novým forem učíme.

Jedno je u této ankety jisté, nikdo z mod. a adm. nemá možnost přepisovat hlasy, jako tomu bylo u starého fora.

A nyní něco veseljšího, všichni finalisté se mohou tešit, že dostanou PLAKETU , kterou navrhnul a vymyslel Fíla :palec2:

:skoda:

no a jeto, vše vysvětleno :palec2: jak vypadá plaketa? asi to bude překvapení že? :(

No, jen nastíním, že je ve tvaru předního tlumiče s pružinou a je asi 15cm vysoká.

Ty to ocenění bych rád rozdával k různým skodahoumáckým soutěžím :) , měl jsem to připravené jako překvapení a již jste to ze mne vytáhli :(

...je ve tvaru ... a již jste to ze mne vytáhli :(

buď v klidu, napsal si jen že je ve tvaru, nenapsal si co to je, takže nic není prozrazeno ;):palec2::smich:

Njn nekdo ma uz dost hlasu, ale za vcerejsek a dnesek celkem dost hlasu pribylo, takze doufam, ze bude souboj o nejvyssi post jeste velky boj.

Jak je možné, že stále je tam 123 uživatelů, kteří hlasovali a součet všech hlasů je pouze 114??

Zdá se mi to nějak "divné", ale což zatím jsem bramborovej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.