Woody Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Stando, mě zas nešlo hlasovat pro jednoho, musel jsem označit v každé sekci jednoho a to je blbé,ne? Chtělo by to dopilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 mě taky, už jsem jí zrušil a uvidíme, až se založí nová Pticovi šlo hlasovat normálně, jak je nastaveno, tak nevím, kde může být chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) DNES 1/2/2010 JE UKONČENA MOŽNOST VLOŽENÍ SOUTĚŽNÍCH FOTOGRAFII A BUDE MOŽNO HLASOVAT V ANKETĚ O 5TI POSTUPUJICICH DO SEMIFINÁLE KTERÉ KONČÍ 28/2/2010. Pokud by nastaly problemy s hlasováním,třeba že nejde hlasovat v jedné sekci vícekrát,pošlete SZ se svým hlasováním Standisovi a on to opraví podle Vás.je to nejjednodužší zpusob jak to tu ukočírovat. Proč znovu to vysvětluje Standis,takže se omlouvám za předčasné spuštění a berte to jako skouška na vychytání chyb. Editováno: 1. Únor 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Není to hasování nějak divné? Musí se zaškrtnout opět v každé sekci , takže ikdyž nechci někomu dát hlas tak musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Bohužel jinak to nastavit nejde snad pomužou admini a předělaj to aby to fungovalo.Napiš SZ Standisovy jak chceš hlasovat a on to opraví.Já už stím víc dělat nemužu.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 je to divný, ale mě to taky nejde, abych mohl hlasovat do jedné skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 To pak dostanu Olina do skupiny a je po nadějích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 neboj, letos budou budou ještě všichni v jedný skupině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 To pak dostanu Olina do skupiny a je po nadějích ono stačí mít ve skupině WOODYho a je po nadějích taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 neboj, to ještě nic neznamena do konce měsíce je daleko, vždyť mam je seriovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 PROSÍM VŠECHNY CO JSTE UŽ HLASOVALI DO ANKETY JESTLI JSTE NĚKDO OMYLEM ZAŠKRTL VÍCE SOUTĚŽÍCÍCH NEŽ TŘI NAPIŠTĚ STANDISOVI SZ A ANKETA SE OPRAVÍ NIC SE NEDĚJE NIKDO VÁS TU NEBUDE NIJAK PRCAT,ALE FORMA HLASOVÁNI JINAK UDĚLAT NEŠLA A JE MOŽNÉ ZAŠKRTNOUT VICE NEŽ TŘI,TAKŽE TAK NĚJAK SPOLÉHÁM NA TO ŽE JSTE SE NĚKDO SPLETL NEŽ NA TO ŽE NĚKDO TAK TROCHU PODVÁDÍ AŽ BUDE SEMIFINÁLE TAK UŽ TO UDĚLAT NEPUJDE. Momntalně je odhlasováno 38krát což by mělo byt 114hlasu,ale tech je tam bohužel 119. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 neboj, to ještě nic neznamena do konce měsíce je daleko, vždyť mam je seriovku Proběhně mu pod autem vlčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 PROSÍM VŠECHNY CO JSTE UŽ HLASOVALI DO ANKETY JESTLI JSTE NĚKDO OMYLEM ZAŠKRTL VÍCE SOUTĚŽÍCÍCH NEŽ TŘI NAPIŠTĚ STANDISOVI SZ A ANKETA SE OPRAVÍ NIC SE NEDĚJE NIKDO VÁS TU NEBUDE NIJAK PRCAT,ALE FORMA HLASOVÁNI JINAK UDĚLAT NEŠLA A JE MOŽNÉ ZAŠKRTNOUT VICE NEŽ TŘI,TAKŽE TAK NĚJAK SPOLÉHÁM NA TO ŽE JSTE SE NĚKDO SPLETL NEŽ NA TO ŽE NĚKDO TAK TROCHU PODVÁDÍ AŽ BUDE SEMIFINÁLE TAK UŽ TO UDĚLAT NEPUJDE.Momntalně je odhlasováno 38krát což by mělo byt 114hlasu,ale tech je tam bohužel 119. Připomíná mi to přepočítávání podšálků v zájezdovém autobuse ... jen tady něco přebývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 není vyjímkou, že této anketě není přáno, aby proběhla bez problémů, ale snad finálová proběhne bez nejmenších problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Můžu tě ujitit, že vlčak mi pod autem neproběhne , neboť i náš jezevčik bije hlavou do výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 to máte křížence s vlčákem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ne,jen jsme mu koupili chůdy, aby mu stouplo sebevědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Připomíná mi to přepočítávání podšálků v zájezdovém autobuse ... jen tady něco přebývá Ale já fakt nejsem Karel Kontrola muší bejt pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Letos to bude nic moc...auto je ještě na loňských kolech,které už jsou minulostí...ale na jaře,to opticky stoupne alespoň o 50 procent nahoru,néééé li více... to lukyssek: sem zvědav co plánuješ na letošek...kotouče sem viděl,a sem zvědav na tvůj názor... - u mě nemá cenu,jelikož je HTP strašně lehké a už tak to jde do smyku...a při došetření peněz se rozhodne zdali zůstane doma,nebo se sním rozloučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 To pak dostanu Olina do skupiny a je po nadějích Neboj, já se držím vzadu. Jsou tu jiní vlčáci a můj hlas zkončil u tebe. Stále si stojím zatím, že máš nejdecentnější fabču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Dík pochvala potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Neboj, já se držím vzadu. Jsou tu jiní vlčáci a můj hlas zkončil u tebe. Stále si stojím zatím, že máš nejdecentnější fabču s tímto názorem souhlasím i já a hlasoval jsem taktéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tak a můžem hlasovat znova...po přechodu na nový forum jaksi anketu hlasování není vidět. (alespon já jí nevidím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Taky jsem si všim a napsal do tématu o novém fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 No nový forum bude potřebovat asi trošku doladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.