Standis Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 woody,krozo,lukyssek,najmis, mates, olin,fila, piskot těchto osm postupuje do druhého kola, které bude spuštěno 1.3. a toto kolo přechodem na nové forum je ukončeno děkuji za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 týjo, kolik sem měl hlasů??? aspoň 2??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 tak to ti přesně nepovím, ale asi dost, aby tě to nominovalo do dalšího kola :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 to není možné že se ten krumpl nekomu líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Finále zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 koukam Woody je nedostižnej ... a je vidět kdo pro koho hlasoval ... nové krásné forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ty brďo, díky Martině, toho jsem si ani nevšimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ntj...koukám že už má zas hlasů...u mě jedině HTP viď lukys....nic kluci,tak ať vyhraje to nejhezčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 AMartyn: Woody v tomhle hlasování je už asi nedostižnej, přesto díky za hlas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No jo asi sme podcenili přípravu a propagaci našich vozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Měl bych tu jeden dotaz k finálovému hlasování, jak to že už není vidět kdo pro koho hlasoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 No tak na to jsem taky zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) taky mě to zarazilo ...včera když sem se díval naposled tak Olin tam měl 16 hlasů a v detailu jen tuším 12 jmen ...a to mě zarazilo ještě víc ...všem ostatním jména seděli s počtem hlasů že by administrátorské výhody Editováno: 9. Březen 2010, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Krozo: Nechtěl jsem to tu nějak rozepisovávat, ale včera jsem se ptal Standy jak je to možné, že Olin má 16 hlasů a jen 9 hlasujících No a už to nemůžem zjistit proč tomu tak je, neboť tam nemáme přístup Zvláštní že to nesedělo jen u něj a taky zvláštní že to jak si toho někdo všim, tak zmizelo kdo pro koho hlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Woody, Krozo: počkal bych na vyjádření nějákého Admina, mam pocit že toto hlasování nebude zcela korektní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ájé, že by ze "sranda soutěže" vykynul nekorektní postup při hlasování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Takže je to nejspíš podvod, zeptal jsem se na to tady a můj dotaz jak to že má 16 hlasů a 9 hlasovalo byl smazán a nikdo mi na to neodpověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 smazal jsem ho já, protože stačí jedno téma, kde se ptát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Standis: já se ptal v tomto tematu již ráno a odpověd doted nikde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Večer po upozorněnní Standise, jsme to s Pticou zkoušeli a vše se prý odvíjí od mazání hlasů. Ptica mi vysvětlil, že vše je v pořádku. Ale když člověk spočítal jmenovitě hlasující, bylo jich méně, než hlasů a na druhou stranu, zase bylo více uživatelů co hlasovali, než hlasů. Stále se zde něco nastavuje, předělává, mažou uživatelé, nekteré ručně povoluji, prostě se s novým forem učíme. Jedno je u této ankety jisté, nikdo z mod. a adm. nemá možnost přepisovat hlasy, jako tomu bylo u starého fora. A nyní něco veseljšího, všichni finalisté se mohou tešit, že dostanou PLAKETU , kterou navrhnul a vymyslel Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 no a jeto, vše vysvětleno jak vypadá plaketa? asi to bude překvapení že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 No, jen nastíním, že je ve tvaru předního tlumiče s pružinou a je asi 15cm vysoká. Ty to ocenění bych rád rozdával k různým skodahoumáckým soutěžím , měl jsem to připravené jako překvapení a již jste to ze mne vytáhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ...je ve tvaru ... a již jste to ze mne vytáhli buď v klidu, napsal si jen že je ve tvaru, nenapsal si co to je, takže nic není prozrazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Njn nekdo ma uz dost hlasu, ale za vcerejsek a dnesek celkem dost hlasu pribylo, takze doufam, ze bude souboj o nejvyssi post jeste velky boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Jak je možné, že stále je tam 123 uživatelů, kteří hlasovali a součet všech hlasů je pouze 114?? Zdá se mi to nějak "divné", ale což zatím jsem bramborovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.