Publikováno Prosinec 22, 200915 r Zdravím, cvakání v motoru se tady už sice řešilo, ale asi mám jiný typ problému. TDI 1,9, rv 1999. občas při jízdě cvaká odněkud z prostoru před řidičem. Nezávisí to na otáčkách motoru. Nedělá to při každé jízdě a nekdy to začne i během ní. Po vypnutí motoru se cvakání ozývá tak ještě cca 3-4 sekundy a pak to přestane. Bez cvakání má motor tichý chod, s ním je to jak v traktoru (no to přeháním). Kamil.
Prosinec 22, 200915 r Autor Ale releova deska je uvnitř auta ne? Zdálo se mi, že při otevření kapoty motoru to jde slyšet mnohem více. Navíc mi teď dělali výměnu žhavičů a součástí toho bylo i proměření relé žhavení a vše bylo OK. Kdyby to bylo to relé, má to nějaký vliv na žhavení při startu motoru nebo při jízdě?
Prosinec 28, 200915 r Zdravím, cvakání v motoru se tady už sice řešilo, ale asi mám jiný typ problému. TDI 1,9, rv 1999. občas při jízdě cvaká odněkud z prostoru před řidičem. Nezávisí to na otáčkách motoru. Nedělá to při každé jízdě a nekdy to začne i během ní. Po vypnutí motoru se cvakání ozývá tak ještě cca 3-4 sekundy a pak to přestane.Bez cvakání má motor tichý chod, s ním je to jak v traktoru (no to přeháním). Kamil. Ahoj Kamil, ja mám podobný problem, ale mne cvaka ventil, ktory je spojeny hadickami s ventilom N 75. Mam OI combi 1999 1.9 TDI a dokonca jedna hadička z N75 nie je ani zapojena a ani neviem kam patri. Ak ju zablombujem, tak motor chcipne. Nevieš poradit?
Prosinec 28, 200915 r Autor po pravde ani nevim kde je ventil N75 a k cemu je tam dobry, ale mam jakousi prirucku Octavia jak na to, tak se podivam jestli by to nemohlo byt i u mne stejny problem.
Prosinec 29, 200915 r Takže, hadičku som už zapojil, je napojena na vzduchovy filter , zajtra idem do predajne na ten cvakajuci ventil....potom dam vediet...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.